Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Satnady vs Holomek | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Peníze, falešné kabelky a krádež. Satnady a Holomek se vyjádřili ke společném sporu

Peníze, peníze a zase jen peníze. Influencerský svět se podle některých z nich točí primárně kolem drahého oblečení, vydělaných peněz a luxusního stylu života. Právě ve spojení s těmito věcmi se v řadách influencerů momentálně vytvořil další spor. Satnady se podle Holomka zapojila do kauzy, která s ní nemá téměř nic společného. Ten si podle podle ní vymýšlí, že je bohatý.
  16:00

Podle sledujících jsou některé spory influencerů směšné. Hádají se pro pozornost? I to je předmětem právě nového konfliktu, který se na sítích řeší. Sláva, peníze a popularita jsou věci, které lákají bezpochyby mnoho lidí. Dokážou mnohdy rozvrátit i přátelské vztahy. Na sítích se momentálně řeší spor mezi influencery Satnady a Danielem Holomkem. Podle něj se influencerka snaží pouze přiživit na kauze, která s ní nemá nic společného. On se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že ho její kamarádka okradla. Už prý nechtěl žít v drogovém doupěti.

@satnady Ig:satnady2 @Terri B #czechtiktok #czechgirl #czechdrama #infludrama #storytime ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Kamarád už není kamarádem, ale spojencem protivnice? Satnady se momentálně připravuje na svůj další zápas v bojové organizaci Clash of the Stars, kde si to rozdá s majitelkou klubu, umělkyní a influencerkou Playstation princess. Jejich spor je poměrně zajímavý. Satnady měla přijít do jejího klubu a tam se do ní ostře opřít. Dojít mělo dokonce i na fyzickou potyčku. Obě influencerky se navzájem obviňují z toho, že spor přiživují hlavně kvůli sledovanosti a číslům na sítích. Mnohé sledující zřejmě velice překvapilo, když zjistili, že se Holomek staví na stranu Playstation princess. Ještě na minulém galavečeru se se Satnady totiž přátelil.

Satnady se prý jejich přátelský vztah snažila ukončit zřejmě v poklidu. Mluví o tom, že si už nerozuměli, a tak Holomkovi řekla, že už nevidí budoucnost v jejich kamarádském vztahu. V klidu se však zřejmě nic nevyřešilo a je tu další zajímavý spor. Satnady momentálně na TikToku promluvila o tom, jak si podle ní Holomek v mnoha věcech vymýšlí. Nyní má bydlet u Playstation princess. Satnady se měl však údajně svěřit, že si koupil byt. „Ale jaksi nekoupil, protože bydlel nejdřív u tebe a pak u té borky,“ ukazuje Satnady na slečnu vedle ní.

Musim říci, že @alzbetkaoveckovaofficial se mnou fakt děla zázraky Už je to tři čtvrtě roku od momentu, co jsem objevila tuto úžasnou trenérku, která mi změnila život k lepšímu ❤️❤️ děkuju!

1. září 2023 v 13:26, příspěvek archivován: 18. září 2023 v 12:18

Jednat by se mělo zřejmě o dívku vystupující na Instagramu pod jménem Terri B. To, že u ní Holomek bydlel, potvrdil i on sám redakci Antiyoutuber.cz. Od té měl odejít zřejmě z toho důvodu, že se u ní necítil příjemně. „Odešel jsem, protože ve feťáckém doupěti být nechci,“ sdělil redakci. Při odchodu se však měl shledat s nepříjemnou věcí, kdy mu slečna podle něj nechtěla vrátit peníze za předem zaplacený nájem. „Okradla mě slečna TP, u které jsem byl v pronájmu. Nájem jsem měl zaplacený dopředu, včetně kauce. Když jsem týden před novým měsícem chtěl odejít, peníze nevrátila a ani akontaci,“ tvrdí Holomek.

Nájem měl být osm tisíc a kauce čtyři tisíce korun. Poté se měl tedy přestěhovat k Playstation princess. „Mám pronajatý pokoj u Playstation princess,“ říká. „Borec prostě reálně zmanipuloval borku. Bydlí u ní, přičemž sám říkal, že si koupil byt na Vinohradech,“ říká Satnady.

Věc, která se se sporem také pojí, jsou kabelky. Satnady se měl Holomek údajně vytahovat s tím, že má drahé věci a novou kabelku značky Balenciaga. Podle ní se však zřejmě jedná o podvrh. Ke kauze se na TikToku vyjádřil i jeden uživatel říkající si Morcinek. Ten tvrdí, že se s Holomkem znal a několikrát viděl. Svému partnerovi měl prý koupit kabelku značky Diesel. „S kterou si nafotil miliardu fotek a dělal, že je jeho. Říkal o sobě, jak je strašně bohatý a všechno tohle,“ vysvětluje.

@skinnydanik docela ubohe 😆 #fyp #satnady ♬ původní zvuk - daaanek

Spory vyvolávají další spory a vlnu pomluv. Holomek se zřejmě rozhodl, že sledujícím chce ukázat pravou tvář Satnady. Na TikToku ji osočil s tím, že by se měla stydět za své chování. Promluvil o její narozeninové oslavě na parníku. Tu prý měla pořádat jen kvůli tomu, aby zapůsobila na jistého umělce Oscara. „Jenže pak ses tam totálně opila, borec tě odmítl a celou oslavu si zkazila nejen sobě, ale i lidem, kteří tam přijeli. Nebyla jsi schopná ani poděkovat za dárky,“ říká Holomek.

Celý spor připadá uživatelům na sítích spíše směšný. „Mně to přijde spíš trapný,“ píše jeden uživatel na Facebooku. „Přijde mi, že obě strany jsou v tomhle za ty špatné a chovají se jak děti na pískovišti. Satnady se zas přiživuje, protože se o ní nikdo nebaví,“ píše další.

Témata: Satnady