Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Satnady vs Holomek a Playstation princess | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Dřív se kamarádili, teď jdou proti sobě. Satnady a Holomek, Kuběnkův klon, vytahují špínu ze soukromí

Clash of the Stars přišlo s další úvodní tiskovkou a pikantní hroty se jen valí. Datel vytáhl vibrátor, Žralok se rozhodl na ostatní vysypat protein. Vcelku poklidný se zdál spor mezi Satnady a Playstation princess. Následně se však na sítích objevila spousta zajímavých informací. Kamarád se obrátil proti své kamarádce a přidal se na stranu protivnice.
  13:02

Clash of the Stars je opět tu. Ačkoliv bude galavečer až 28. října, pikantní situace a hroty, které jsou nedílnou součástí celé akce, se odehrávají už nyní.

Clash roste a jde to vidět. Lístky na následující galavečer se vyprodaly už v průběhu tiskovky, což je pro organizaci zatím rekord. Bez diskuze tomu napomáhají zápasníci, tvořící nezapomenutelné hádky, rvačky a bizarní hroty. O jednom takovém na svém Instagramu momentálně promluvila zápasnice Satnady. Svěřila se, že byla podvedená svým dobrým kamarádem. Ačkoliv zatím nechtěla sdělit jeho jméno, všem je jasné, že se s největší pravděpodobností jedná o Daniela Holomka.

Ten se ukázal na minulém galavečeru poté, co si téměř doslova vyprosil zápas s Tadeášem Kuběnkou. Podcaster a vítěz druhé řady reality show Like House se sám nechal slyšet, že do zápasu s ním šel hlavně kvůli penězům a aby mu, slangově řečeno, zavřel pusu. Označoval Holomka za svého klona, který se ho pouze snaží napodobit a hrát si na něco, co není. Zdálo se, že velikou kamarádkou zápasníka Holomka je právě Satnady. Že se skutečně kamarádili, potvrdila i samotná influencerka. Ne všechny vztahy avšak přetrvají, a tak se momentálně Satnady svěřila, že se spolu už nebaví.

Zdá se, že se však jejich spor datuje už pár dnů, až týdnů nazpět. „Nemám ráda lidi, kteří si celkově vymýšlí své životy, protože se snaží vypadat jako někdo, kým nejsou, protože těm lidem strašně závidí a chtějí být tím člověkem,“ říká Satnady na Instagramu. „Já se nepotřebuji bavit s někým jen pro čísla,“ pokračuje. Ačkoliv zatím nesdělila jméno influencera a bývalého kamaráda o kterém mluví, téměř všem je zřejmě jasné, že se jedná o Holomka. „Pro mě ty lidi nemají žádnou hodnotu. A ještě hlavně, když podělávají mé dobré kamarády o peníze,“ doplňuje.

Musim říci, že @alzbetkaoveckovaofficial se mnou fakt děla zázraky Už je to tři čtvrtě roku od momentu, co jsem objevila tuto úžasnou trenérku, která mi změnila život k lepšímu ❤️❤️ děkuju!

1. září 2023 v 13:26, příspěvek archivován: 12. září 2023 v 11:48

Že se jedná o Holomka, se dá poznat i z tiktokového videa, které společně s další tvůrkyní na svůj účet zveřejnila. „Ten jeden nejmenovaný influ klon co nás podělal a teď na to kouká s falešnou Balenciagou v ruce,“ píše ve videu. Video okomentoval i samotný Holomek, a to velice zvláštním anglicko českým slangem, což je u českých influencerů v poslední době velice oblíbené. „Get the life buchna queen and delulu bezďácká chálka,“ snaží se Holomek zřejmě poukázat na to, že Satnady podle něj bere návykové látky skrze injekční stříkačku a vaří levné jídlo. Dále ještě dodal, že mu má Satnady ještě zřejmě s kamarádkou z videa dlužit dvanáct tisíc korun.

Že se jedná o skutečný spor ukázal samotný Holomek, když začal na svém Instagramu sdílet zvláštní videa. Nejdříve například zveřejnil snímek, na kterém se má Satnady ve velice zvláštním stavu válet po zemi. Video má pocházet z večera, kdy byla prý Satnady někým zdrogovaná a následně odvezená na záchytku. „Paní bezďácká chálka po zápase s Playstation princess,“ napsal k instagramovému příběhu. Sám se následně vydal na tiskovou konferenci organizace ve velice speciálním kostýmu.

Je to tady další @clashofthestars !
Tentokrát mě na kartě neuvidíte, ale uvidíte tam moji skvělou kamarádku @h311_6 , která taky vlastní @animecoffeecz ! Gábinko tímto postem ti přeji hodně štěstí v zápase ! A mega trpělivosti ! A jedemeeeeee!!!!

11. září 2023 v 22:58, příspěvek archivován: 12. září 2023 v 11:48

V poslední době se zdá, jak kdyby se roztrhl pytel s podcasty. Téměř už každý influencer si na kameru často s dalšími kamarády povídá a nazývá to podcastem. Ten si založil i Holomek společně s Playstation princess a známou influencerkou Mínou. V jejich pilotním díle se pobavili hlavně právě o Satnady. Ta se prý podle Holomka měla zapojit do sporu, který s ní neměl mít nic společného. Holomek tvrdí, že byl prý slečnou, se kterou Satnady natáčela již zmíněný TikTok, okraden.

Témata: Satnady