Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Satnady vs Gelnarová | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Trenér Gelnarové ji kope do hlavy a dává jí lokty. Satnady pode sledujících nemá šanci vyhrát

Pátý galavečer Clash of the Stars je za rohem a přichází další video ze série „den se zápasníky“. V něm ukázaly co v nich je zápasnice Satnady a Hanka Gelnarová. Dle veřejnosti Satnady nemá šanci na výhru. Trénink Gelnarové je opravdu drsný. Trenér ji kope do hlavy a tvrdě mlátí. Společně vyzvali dokonce trenérku Satnady Michaelu Dostálovou na zápas. Dle nich je zřejmě směšná.
  9:37

Zápasnická karta nacházejícího galavečera bojové organizace Clash of the Stars je plná opravdu zajímavých jmen. Kurzy u některých zápasů jsou velice vyrovnané, u jiných bookmakeři jasně favorizují jednoho ze zápasníků. Ačkoliv se nejedná o největší favoritku z celé karty, na Hanku Gelnarovou je vypsán daleko nižší kurz, než na její soupeřku Satnady. Nejen sázková kancelář, ale i veřejnost má zřejmě jasno. Dle většiny si s přehledem odnese zlatý pohár Gelnarová. Jelikož už jednou v Clashi zápasila, vyhrála a ukázala, co v ní je, dává smysl, že ji veřejnost favorizuje více, než Satnady. Ta však také není zcela bez zkušeností. Několik let se měla věnovat karate.

Připravenost některých zápasníků se různí. Někteří se léčí v psychiatrické léčebně, jiní na sobě tvrdě pracují. Za humorné veřejnost označuje video, na kterém zápasník Diego Kotlár ukazuje něco, co se má zřejmě podobat stínovému boxu. Ukázal i další videa, na kterých běhá do schodů, na páse, či jak s trenérem procvičuje techniku boxu. Kotlár je označován za druhého největšího outsidera z celé karty, přičemž je na něj momentálně vypsán kurz 8,54 a na jeho protivníka Bendu 1,05.

Ačkoliv se kurz vypsaný na Satnady lehce snížil, stále je výraznou favoritkou v jejich zápase Gelnarová. Dle veřejnosti je její výhra jasná. „Ta Satnady dostane těžký klepec v té kleci. Je vidět neskutečný rozdíl mezi tréninky. Jsem rád, že mohu podporovat influencerku, co nemá v hlavě nas*áno,“ píše do komentářů pod video na YouTube jeden uživatel. Ačkoliv většina favorizuje Gelnarovou, oceňují Satnady za to, že dává do přípravy zřejmě vše a snaží se. „Satnady na mě chvilkami naopak se vším tím zveličováním prkotin působila jako dvanáctiletá holka. Ve výsledku ji ale taky cením za to, že té přípravě opravdu dává,“ píše další.

Dle videa, které zveřejnil YouTube účet Clash of the Stars je zřejmé, že dává Gelnarové její trenér pořádně zabrat. Říká, že od minulé přípravy na zápas se mnoho věcí změnilo. Při přípravě na minulý zápas nebyl prý až tak ostrý a snažil se Gelnarovou šetřit. I tak se jí však povedlo vyhrát. Teď když už zřejmě ví, že toho zvládne Gelnarová snést více, se rozhodl nastavit daleko tvrdší přístup k její přípravě. „V první přípravě jsem Haničku šetřil. Dneska je mi to jedno. V této přípravě ji prostě kopnu do hlavy, dám jí loket, trefím ji, aby prostě byla zvyklá na to, že bude fasovat,“ říká ve videu trenér Gelnarové.

Nejen Gelnarová, ale i Satnady ukázala, jak probíhá její trénink. Jde skutečně vidět, že nic neopomíná a snaží se vypilovat veškeré techniky, které bude v zápase potřebovat. Techniky ji trénuje několikanásobný mistr České republiky v boxu David Karbaš. „Mám na starost přípravu Satnady v boxu, respektive celý stand up řídím já. Jde jí to a je šikovná, vzhledem k tomu, že dělá karate,“ říká Karbaš, kterého může většina znát z jeho zápasu v Clashi. Na zemi ji převážně trénuje Michaela Dostálová, která má za sebou už také jeden zápas v organizaci.

Pro redakci Antiyoutuber.cz se Satnady svěřila, jaké má pocity před zápasem. „Já se extrémně těším na zápas. Už dlouho jsem do toho chtěla jít a konečně jsem dostala možnost, takže z toho mám radost,“ říká Satnady. Je jasné, že příprava na zápas sebou přináší spoustu pozitiv. Jak mnoho trenérů říká, pokud s tréninku neodcházíš vyřízená v bolestech, netrénovala jsi pořádně. Zdá se, že Satnady se snaží co to jde a za to, co jí příprava do života přinesla je šťastná. „Můj život se za poslední tři měsíce přípravy zlepšil k lepšímu a já se cítím nejlíp za posledních pár let,“ doplňuje.

Svěřila se také, že určitou taktiku do zápasu má a že se fanoušci mohou těšit na pořádnou show a zajímavý zápas. Oba hlavní trenéři Gelnarové považují za absurdní a směšné, že Dostálová vyzvala Gelnarovou na zápas. „Přijde mi strašně komické vyzývat někoho na MMA zápas, když ona byla v roce 2015 na mistrovství světa. Je to za mě strašná srabárna, ale na druhou stranu si to s ní v postoji dáme v pohodě,“ říká jeden z trenéru Gelnarové.

Témata: Satnady