Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Influencerka Satnady chce obarvit své křečky | foto: IG: @@satnady2Antiyoutuber.cz

Satnady si chce koupit křečky a nabarvit jim srst. Ochránci zvířat jsou v šoku

Anastázie Chomičová alias Satnady si neustále vymýšlí nové bizarní činy. Účastnice reality show Like House v minulosti naštvala sledující svými názory ohledně války na Ukrajině či tetováním lidí bez licence. Nyní si chce koupit křečky a obarvit jejich srst. Rozčiluje aktivisty a neziskové organizace.
  12:32

Influencerka Satnady na sebe nejvíce upozornila v reality show Like House. Proslavila ji i série videí na TikToku s názvem „Bezďácké vaření.“ Nejvíce pozornosti však přitahuje svým zvláštním chováním a nesmyslnými nápady. Jedním z nich je i její tendence koupit si křečky, venčit je na vodítku a obarvit jim srst.

Zatímco většina lidí se připravovala na oslavy 17. listopadu, Satnady vymýšlela, co ji v životě chybí ke štěstí. Přišla na to, že jsou to domácí mazlíčci. „Nedávno jsem se rozhodla, že si chci koupit dva křečky. Vím už, že se budou jmenovat Hynek a Patrik jako moji dva kamarádi,“ řekla tiktokerka s nadšením v novém videu. Netajila se ani tím, že by křečky ráda chodila venčit stejně tak jak to dělají lidé se psy.

@satnady2 Ig:satnady2 #funnyvideos #foryoupage ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

„Už jsem si našla dvě vodítka a řekla jsem si, že až křečky budu mít, tak je budu venčit. Věřím, že to bude pomáhat mému mentálnímu zdraví,“ dodala. Mladá influencerka se na sítích často přiznává, že má problémy s psychickým zdravím. Již několikrát veřejně sdílela videa, ve kterých má záchvaty úzkosti a breku spojené s panickou atakou.

Venčení křečků ale není to, co by pobouřilo veřejnost. Satnady se ve videu svěřila, že nechápe, proč existují barvy na psy, ale nikoliv na křečky. „Mnoho lidí chce mít barevného psa, tak proč bych nemohla mít barevného křečka?“ táže se ve videu fanoušků. Ráda by novému mazlíčkovi nakreslila srdíčka na zadní části těla. Nezapomněla ani dodat, že se považuje za mentálně nestabilního člověka.

Bláznivý nápad Satnady si na TikToku přehrálo téměř 230 tisíc lidí. Schytávalo ale tolik negativních reakcí, že byla donucena skrýt všechny komentáře. Lidé se do ni přesto navážejí na Twitteru. „Satnady je prostě jedinec který nemá co dělat na tomto světě, a měla by se nechat vyšetřit na mentální retardaci,“ zní jeden z tweetů.

„Obarvování psů je bohužel na denním pořádku a proces lze považovat za týrání zvířat. O tom, že by někdo chtěl nabarvit křečka jsem nikdy neslyšela, ale jedná se o drobné zvíře, které je náchylné k mnoha látkám. Většina lidí se navíc nezajímá o složení barviv, která na své mazlíčky dávají. Mohou být toxické.“ vyjádřila se pro redakci antiyoutuber.cz Zdena Nezmeškalová z Nadace na ochranu zvířat.

@satnady2 Ig:satnady2 #funnyvideos #foryoupage #hamster ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

Satnady se i přes negativní reakce lidí rozhodla k pořízení křečků. V dalším videu prosí fanoušky o pomoc s výběrem klece. Oba křečky influencerka plánuje umístit do jedné klece, což je nebezpečné. Křečci by se mohli vzájemně sníst. Ani v tomto videu nemá nouzi o negativní komentáře. „Už teď mi je jich líto,“ stojí v jednom z nich.

Témata: Satnady