Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Satnady se bude účastnit Prostřena | foto: IG: @@satnady2Antiyoutuber.cz

Influencerka Satnady se chystá do Prostřena. Lidé na sítích se jí vysmívají

Satnady je influencerka, kterou nejvíce proslavila účast v Like Housu. Na TikToku pravidelně sdílí sérii videí s názvem Bezďácké vaření a dává lidem tipy na co nejlevnější jídla, například rozvařené noky a chipsy. Nyní se však chystá do Prostřena. Lidé jsou pohoršení.
  11:59

Anastázie Chomičová alias Satnady nikdy nepřestane překvapovat. Po účinkování v Like Housu a kauze s barvením svých křečku se rozhodla pro účast v pořadu FTV Prima Prostřeno. Influencerka, jež je známá vytvářením téměř nepoživatelných jídel na TikToku, se tak nyní popere o výhru v kulinářské soutěži.

Stejně jako každý týden, i v pondělí 16. ledna začne nová část Prostřena, které se zúčastní pět lidí. Mezi nimi bude i influencerka Satnady, která předvede své kulinářské umění již v prvním díle. Jednadvacetiletá studentka a tiktokerka chce prý v soutěži prezentovat své zkušenosti a naučit se novým věcem. Je pro ni také důležité poznat nové nadějné kuchaře.

Na své menu zařadí své klasické pokrmy, které nesou název tajemné bezďánky či paradise chálka. Satnady doufá, že pro ni účast v soutěži bude nezapomenutelnou zkušeností, jež ji pomůže zvětšit komunitu na sociálních sítích. Má radost také z toho, že si opět stoupne před kameru jako v Like Housu.

Pokud by influencerka vyhrála, tak chce zainvestovat peníze do propagace své budoucí knihy. Mezi soutěžícími bude Chomičová nejmladší a jako jediná je mediálně známou osobou. Její sledující na sítích se však nad jejím rozhodnutím přihlásit se do Prostřena rozčilují a vysmívají se jí. „Satnady by měla jít radši do Masterchefa. Prostřeno je jen cirkus pro podobné klauny. Proto bych chtěl vidět tento čistý talent v Masterchefovi,“ napsal ironicky na Twitter muž pod přezdívkou EdemZ.

@satnady Odpovědět @mrglaucus ig: satnady2 #czech #foryoupage #cheapcooking #cooking ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Na Twitteru pak lidé diskutují také o tom, že nechápou, jak může influencerky žaludek zvládat jíst její výtvory. „Já chytla žlučníkový záchvat, ale jím zdravě, běhám, plavu a chodím do fitka. Satnady jí doslova rozvařené chipsy v plastu. Kde je ten problém?“ dotazuje se na Twitteru dívka vystupující pod přezdívkou SEDMI.

Influencerka se začala zajímat o vaření poté, co přišla o práci v tetovacím studiu a hledala co nejlevnější suroviny, z kterých se dá něco uvařit. Videa získala na TikToku obrovský úspěch, a tak se v nich Chomičová rozhodla pokračovat i po nalezení nového zaměstnání. Dívka je kromě kulinářských videí a účasti v druhé řade Like Housu známá také svými kontroverzními názory. V minulosti se zmínila, že ve válce na Ukrajině stojí na straně Ruska. Povedlo se ji také pobouřit ochránce zvířat poté, co chtěla nabarvit své křečky.

Témata: Satnady