Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Šílené kombinace noků a čínských polévek. Satnady vaří jídla za desetikoruny

Satnady, influencerka, kterou nejvíce proslavil Like House, opět vymýšlí trochu bizarní obsah. Bez toho by to ale nebyla ona. Dříve se o ní mluvilo zejména ve spojení s Agátu Hanychovou, kterou nazvala starou pí*ou, nebo v kauze, kde prodávala oblečení získané za spolupráce. Teď na TikToku sdílí, jak vaří jídla za deset korun.
  20:00

Satnady si možná pamatujete z reality show Like House. Teď na TikToku trenduje s vařením levných jídel. To pro představu znamená zejména čínské polévky a potraviny ve slevě. Videa nazývá „bezďácké vaření.“ Na jednom z nich si například koupila skoro prošlý obalovaný sýr, osmažila ho, při čemž se jí podařilo ho spálit, a pak hodit na zem. Pak si sýr dala s bagetou a tatarskou omáčkou. V jiném videu zase dělá instantní rýžové nudle se zajímavými přísadami. Všechna videa zakončuje stejně. Větou: „Přeji dobrou chuť a krásné zažívací problémy.“

@satnady Ig:satnady2 #foryoupage #czech #cooking #cheapcooking ♬ Feel Good Inc. - Gorillaz

Celý vařící proces pak ironicky komentuje a přirovnává například k mastnotě svých vlasů nebo ke svým psychickým problémům. Cena jejích jídel se pohybuje v rozmezí 10 až 40 korun. Nejdražší jsou většinou gnocchi, do kterých dává nejrůznější přísady, od pesta po šunku, vábně ale nevypadá nic z toho.

@satnady Ig: satnady2 #czech #cheapcooking #foryoupage #cooking ♬ Hey Lover - The Daughters Of Eve

A proč s tím vůbec začala? V posledních měsících přišla o práci v tetovacím studiu a tvrdí, že se tak snaží ušetřit. To ale moc nekoresponduje s tím, jak se chová mimo kuchyni. Nový účes ji nedávno stál tisíce, ubytování v Praze pak sedm tisíc na noc. 

Zároveň za působení na sociálních sítích dostává poměrně drsnou kritiku. A to ať už kvůli její tvorbě nebo kontroverzním názorům. 

V únoru například zmínila, že ve válce na Ukrajině stojí na straně Ruska. To se pak snažila odůvodnit tím, že se máme na případ dívat z obou stran a chyby dělala i Ukrajina. Následně svůj názor sice změnila, moc jí to ale nepomohlo a kritika přicházela a přichází dál. Za její vyjádření ohledně války na Ukrajině se do ní pustila i influencerka a hvězda OnlyFans Xholakys. 

Obě se pak koncem června potkali na turnaji Clash of the Stars a Satnady byla poměrně překvapená z toho, jak se k ní Xholakys chovala. „Když jsem šla na Clash, čekala jsem nějaký hroty. Ne že bych byla agresivní, ale všichni víme o mem konfliktu s Holakys, Tadeášem a dalšíma šunkama co si stejně jako já říkají Influ. Jaké to překvapeni mě čekalo, když jsem zjistila, že Tadeáš sedí metr ode mě a užívá si show a holakys mě pozdraví s příjemným úsměvem na tváři,“ napsala na Instagram. „Ale probůh kristus, proč jsem od těch lidi tolik měsíců slyšela hate, když vlastně v reálu je nám naše existence jedno? Mrzí mě jen, že zřejmě celá tato šaráda byla jen pro pobavení publika a jediný kdo z toho má nějaké problémy jsem opět a jenom já,“ dodala.

Témata: Satnady