Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Cassie a Diddy ještě v průběhu jejich vztahu na galaveřeru Met Gala | foto: Usweekly.com

Rapper Diddy a jeho problémy: Brutální napadení partnerky a další obvinění ze sexuálního násilí

Na internetu není snad nikdo, ke komu se v posledních dnech nedostalo video, které americkému rapperovi Diddymu pořádně zavařilo. Na záznamu jde vidět, jak v hotelové chodbě brutálně bije svou, v tu dobu přítelkyni, Cassie Venturu. Jde o zlomový důkaz v soudním sporu mezi ex-partnery. Diddy ovšem čelí i mnoha dalším obviněním sexuálního rázu.
  9:00

Časová osa žalob proti Diddymu

Rapper Sean Combs známý spíše jako P. Diddy momentálně čelí několika občanskoprávním žalobám kvůli údajnému sexuálnímu obtěžování. V listopadu roku 2023 Joi Dickerson-Neal podala trestní oznámení proti Combsovi, ve kterém ho obvinila ze sexuálního napadení, které si měl zpěvák údajně i natočit. Jak Combs, tak jeho právníci v této věci nepřestávali opakovat, že jde pouze o snahu ženy zviditelnit se a vytáhnout z rappera peníze. Celý příběh pak označili za vymyšlený. V tom samém měsíci podala žalobu i Diddyho bývalá partnerka Cassie – která je i předmětem zmiňovaného videa. Ventura k situaci uvedla následující: „Po letech mlčení a temnoty jsem konečně připravena vyprávět svůj příběh a promluvit jménem svým i ve prospěch ostatních žen, které čelí násilí a zneužívání ve svých vztazích.“

There’s literally nothing like spending this life with my 3 best friends. I have to pinch myself everyday. I love you with the heart, to the moon & back for eternity Happy Birthday, Alex! You have my heart forever ♥️

13. března 2024 v 3:44, příspěvek archivován: 23. května 2024 v 10:34

Partneři Combs a Ventura šli od sebe již před šesti lety a to v roce 2018. Samotný soud v této záležitosti proběhl až poměrně dlouho po jejich rozchodu – konkrétně na podzim loňského roku. Zajímavé bylo také to, že zpěvačka Cassie se s rapperem Diddym dohodla na mimosoudním vyrovnání. A to hned den poté, co na něj podala žalobu. Předmětem žaloby ze strany Cassie bylo to, že ji její partner v průběhu téměř desetiletého vztahu opakovaně bil, udeřoval pěstmi a kopal do ní. Dále ji pak měl nutit k sexu s mužskými prostituty.

Listopad nebyl pro rappera příliš úspěšným měsícem. Kromě Dickerson-Neal a Ventury obvinila Diddyho ze sexuálního zneužívání i třetí žena. Ta se sice rozhodla nezveřejnit svou identitu, její obvinění jsou však vesměs stejná, jako ta předešlá. Další obvinění, které je proti Diddymu vznesené pochází z prosince 2023. Žena v něm obviňuje rappera a další dva muže z hromadného znásilnění. K tomu mělo dojít v roce 2003, kdy bylo údajné oběti pouhých sedmnáct let.

Všechna tato obvinění mají samozřejmě vliv i na popularitu Seana Combse. Už v listopadu 2023 bylo oznámeno zrušení reality show, která měla zachycovat život zpěváka a několik značek rozvázalo s Combsem spolupráci. Od zveřejnění videa, kde rapper napadá Cassie sice uběhlo teprve pár dní, zpěvákovi však stihlo ubýt téměř dvě stě tisíc sledujících na sociálních sítích. A vzhledem k tomu, že jde o zlomový důkaz v celém případu, dá se očekávat, že fanoušci budou Diddymu ubývat podobným tempem i nadále. Nepomohl ani omluvný příspěvek, který rapper zveřejnil na svém instagramovém profilu.