Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influencer Seaser zápasil s Honzim Michálkem em. Když zápas nepřijímal, vyzval jeho přítelkyni Dominique | foto: Antiyoutuber.cz

Bojovník Seaser chtěl zápasit s Honzim Michálkem. Ten zápas nechtěl, tak vyzval Dominique Alagiu

Kontroverzní influencer Seaser se rozhodl vyzvat Honizho Michálka na zápas v Clash of the Stars. Ten o něj nejdříve zájem neměl. Seaser se však nevzdával a opakovaně chtěl Michálkovu pozitivní odpověď. Nakonec musel na zápas vyzvat jeho přítelkyni Dominique Alagiu, aby mu Michálek vyhověl.

Poslední dobou jsou po celém světě oblíbené zápasy influencerů. Od té doby, co se v Česku objevila organizace Clash of the Stars, se influenceři vyzývají do ringu i tady. Seaser se teď snaží vyzvat na zápas Jana Michálka, jednoho z nejvýraznějších zástupců nové vlny influencerů. Zabral až komentář na Michálkovu přítelkyni.

Seaser, vlastním jménem Daniel Siruček, je jedním z podivínů současné influencerské scény. Dřív na YouTube hodnotil ženské profily, které viděl na Baddoo, narušoval cizí online hodiny nebo třeba urážel náhodné lidi na Omegle. Později se za svou dřívější tvorbu omluvil a šel zápasit do Clash of the Stars. Divákům se ukázal na třetím galavečeru a zatím i naposled. Siruček to chce evidentně změnit a chce bojovat.

Tak je to skoro tady, v sobotu otevřu galavečer svým zápasem a můžu říct za sebe že jsem do toho dal maximum a prošel jsem si za to jaky jsem byl idiot u počítače peklem, teď záleží jestli to bude stačit. Chci vyhrát a užít si večer to je samozřejmost, ale za sebe můžu říct že jsem se v životě i v některých věcech posunul a potkal jsem spoustu lidí. Tady na fotce mám skoro 80kg a teď jsem na 70 a cítím se úžasně a na vážení uvidite ze jsem se neflákal.
@clashofthestars
OBROVSKÁ SLEVA NA PPV ----> https://clashofthestars.tv/ref/seaser

25. října 2022 v 10:49, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 16:24

Už na začátku týdne Siruček Michálka vyzval na zápas. Po tmě na svém Instagramu Michálkovi z pražské Matějské pouti vzkazuje, že atrakce odtamtud sice odjíždí už v dubnu, oni však spolu horskou dráhu mohou zažít v červnu znova. Ve videu označil nejen jeho, ale i oficiální profil Clash of the Stars a pořadatele. Michálek však výzvu příliš nepochopil a video okomentoval slovy, že má Siruček velmi špatný smysl pro humor.

Siruček se však nevzdává a ve vyzývání pokračuje. „Já jdu z posilovny a ten pi*us Michálek pro to nic nedělá. Jak se cítíš frajere? Takhle doma se válíš jako tlustý prase a já makám,“ popisuje na svém instagramovém profilu. Michálek se v podobný čas na Instagramu ptal svých sledujících, zda na něj mají nějaké otázky. Siruček neváhal a Michálkovu fotku sdílel i na svém profilu. „Já mám na tebe otázku. Chceš ten zápas, nebo ne? Na galavečeru si mě bereš furt do huby a jinak nic,“ píše Siruček.

Protože Siručkovu výzvu Michálek nepřijímal, rozhodl se vyzvat také jeho přítelkyni Dominique Alagiu. „Chceš si to dát se mnou kočko? Když se tvůj frajer bojí,“ píše Siruček. Podle Michálka by ho však Alagia porazila. „I ona by tě zbila, takže si to klidně můžete dát spolu,“ myslí si Michálek.

Komentář mířený na Alagiu byl však pro Michálka nepřijatelný a výzvu se rozhodl přijmout. „Tak strašně se mi nechce hubnout třináct kilo kvůli takovému jantarovi, ale za ty kecy a za to, že si bere do huby Domču, to velice rád udělám,“ popsal Michálek a vyzval organizaci Clash of the Stars, aby zápas zařídili.

Ani Michálek by nebyl v Clash of the Stars poprvé. Objevil se na prvním galavečeru, kde už v prvním kole porazil svého soupeře Martina „Bez Trika“ Bindera. Zdá se, že se tak diváci populárních zápasů pod značkou Clash of the Stars mohou těšit na zajímavý zápas.

Témata: Dominique Alagia