Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencer Seaser | foto: Tikok.com

Uživatelé na TikToku osočují Seasera z nevhodného chování. S předsudky na Omegle konfrontoval dítě

Kariéra kontroverzního influencera Seasera podle mnohých uživatelů umírá. Nejslavnější moment pro něj byl, když se vtlačil do bojové organizace Clash of the Stars. Od té doby pokračuje v bizarní tvorbě, kterou někteří označují za nevhodnou a urážlivou. Nevybíravě se pustil do dítěte.
  21:00

Dostat se do bojové organizace Clash of the Stars je pro mnohé cesta k úspěchu. V zápasech se objevilo několik neznámých tváří, které momentálně zná skoro každý, kdo influencerskou scénu sleduje. Jeden takový téměř neznámý bojovník se jmenuje Daniel Siruček alias Seaser. Ten před svým zápasem neměl na české scéně zrovna veliké jméno. Díky dvěma zápasům se však dostal do povědomí mnohých, přičemž má na Instagramu momentálně přes padesát tisíc sledujících. Nemálo uživatelů však tvrdí, že se na sítích chová arogantně a hloupě. Populární se převážně stala jeho videa, ve kterých si povídá s náhodnými lidmi na Omegle. Momentálně ho uživatelé kvůli takovým videím osočují z profilování a zřejmě i rasismu.

Můžu říct narovinu že mi nešlo v tomhle zápase o peníze ani o čísla, ale jen o to si vybojovat respekt u lidi a doufám ze se mi to povedlo ❤ díky všem co na mě změnili názor.
Ještě pár fotek na památku.
Chci u toho sportu každopádně zůstat a dál se posouvat, ale jedině pod @clashofthestars @tomas_linh_le_sy @speaker_jira

1. listopadu 2022 v 3:20, příspěvek archivován: 9. srpna 2023 v 12:11

Celá Seaserova kariéra je lehce pochybná a nevšední. Mnoho sledujících tvrdí, že v prvním zápase příliš nezaujal a zájem o jeho tvorbu nebyl veliký. Zřejmě si tak uvědomil, že když se mu povede v organizaci získat ještě jeden zápas, v jeho kariéře mu to velice pomůže. Za svého protivníka si vybral tiktokera Honziho Michálka. Zdá se, že byl pro jejich zápas schopný udělat téměř cokoliv, tvrdí uživatelé. Po nezájmu ze strany Michálka si například řekl, že do zápasu vyzve jeho partnerku Domique Alagiu. Michálek tak zřejmě po určité době nátlaku podlehl a zápas přijal.

Chováni Seasera mnoho sledujících odsuzovalo. Zdá se, že se ze zpětné vazby nepoučil a ve zvláštním chování pokračuje i nyní. Jeho velice oblíbená činnost je tedy zřejmě komunikace s náhodnými lidmi na Omegle. Seaserovo chování a jeho zřejmě humor je však podle sledujících nevhodný a za hranou. V jednom videu se například nevybíravě pustil do dítěte. „Vy nakupujete věci ve velkoobchodech a pak je prodáváte za lepší cenu. Přijde ti to normální takhle podvádět lidi?“ konfrontuje Seaser mladíka. „Tak je to blíž hele. Doprava a benzín, všechno se platí,“ odpovídá mladík.

@seaser.klipy #seaser #ometv #foryou #foryoupage #funny ♬ původní zvuk - Seaser_clips - Seaser.klipy

Ačkoliv se jen málo sledujících v komentářích Seasera zastává, že je to pouze humor, podle většiny je hloupý a nevhodný. „Takhle okrádáte lidi. To ti přijde normální tohle?“ zvyšuje Seaser na mladíka hlas. „Neokrádáme lidi. Chápeš, to je prostě byznys. Třeba v Albertu také prodávají od někoho jiného,“ reaguje mladík. Podle mnohých uživatelů je mladík mnohem chytřejší než o daleko starší Seaser. „Ten týpek je chytřejší než ty,“ utahuje si jeden uživatel v komentářích z inteligence Seasera. „Takže přeprodáváte věci pod cenou, to ti nepřijde špatný ty byznysmene?“ pokračuje Seaser v konfrontaci.

Není to poprvé, co se influencer na Omegle choval nevhodně. Jednoho pána například nedávno konfrontoval s tím, že je Okamura zřejmě jen kvůli jeho asijskému vzhledu. Pánovi následně Seaser oznámil, že je z Číny, přičemž začal říkat něco, co se zřejmě mělo podobat čínštině. Ten na něj jen s velkým nepochopením hleděl a očividně nechápal, o čem Seaser mluví. „Tohle je tak nevtipný borec,“ píše do komentářů pod video jedna uživatelka. I v ostatních videích není výjimkou, že se chová neurvale a sprostě. „Jak se mám já, ty krávo,“ křičí Seaser na dívku poté, co se zřejmě urazil, jelikož se ho nezeptala, jak se má.

@seaser.klipy #seaser #ometv #foryou #foryoupage #funny ♬ původní zvuk - Seaser_clips - Seaser.klipy

Takové Seaserovo chování je u něj zřejmě běžné. Už dříve byl za podobné výlevy sledujícími kritizován. Jeho velmi oblíbenou činností bylo zřejmě nevhodné koketování s nezletilými dívkami. Jednu dvojici dívek například měl přemlouvat k tomu, aby se políbily. Další dívku konfrontoval s tím, že by si s ní zřejmě rád užil. „Kdybys mi dala, tak bych přijel, víš co,“ říká, na což se dívka z hovoru odpojuje. Nejvíce byl však zřejmě kritizován za jeho neslušné hodnocení dívek na seznamovací aplikaci Badoo. Ve videích velice neslušně komentoval jejich fotky a vzhled.