Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencer Seaser | foto: instagram.com/seaser0s

Kdo je bojovník z Clash of the Stars? Seaser urážel ženy, omluvil se a jde do boje

Youtuber a streamer Seaser patří v Česku k těm výraznějším, alespoň co se stylu jeho komunikace týče. Tvořil videa, kde hodnotil ženské profily na Baddoo, narušoval cizí online hodiny, povídal si s náhodnými lidmi na Omegle, kde je urážel a měl sexuální narážky. Teď bude mít zápas Clash of the Stars.
  10:00

Organizace Clash of the Stars chystá další galavečer. Na tiskové konferenci v pondělí 5. září byli představeni jednotliví influenceři, kteří se proti sobě utkají. Mezi ně patří i youtuber a streamer Seaser, kterého pořadatelé uvedli jako mikroinfluencera. Mnoho sledujících až po tiskové konferenci zjistilo, jaká videa vlastně tvoří a čekalo je nemilé překvapení. Sám Seaser se za svou tvorbu omluvil a tvrdí, že vše myslel jinak.

Youtuber Seaser má na svém YouTube kanále téměř 70 tisíc sledujících. Mimo jiné tvořil videa o sociální síti Omegle. Ta funguje na principu videohovorů s náhodnými uživateli, které vám nabízí. Influenceři ji často využívají k tomu, aby se spojili se svými fanoušky. Před několika lety byly oblíbené právě vtipně sestříhané záznamy z jednotlivých hovorů. O něco podobného se snažil i Seaser, podle některých neúspěšně.

Na Omegle si povídal především s mladšími uživateli a nevybíravě komentoval jejich vzhled, chování a byl k nim mnohdy poměrně sprostý. „Hrozně se mi líbíte, holky,“ povídá dvojici mladších dívek v jednom z hovorů. Ty mu na to odpovědí, že jsou partnerky. „Vy jste lesbičky? Můžete mi to nějak dokázat holky, abych vám uvěřil,“ ptá se. „Jenom jednu rychlou pusu,“ přemlouvá je dál po tom, co mu řeknou, že nechtějí.

Jiné dvojice dívek se ptá na věk. „To by šlo. A jak to máte s klukama holky? Jste spíš na vztahy nebo na dovádění?“ ptá se jich po tom, co zjistí, že jim je 15 a 16 let. Jedné z nich se potom ptá, odkud je a říká, že by si za ní klidně udělal výlet. „Kdybys mi dala, tak bych přijel, víš co,“ řekne a dívky se z hovoru odpojí.

„Nazdar, co čumíš, vole, posránku, ruce nahoru,“ říká dalšímu náhodnému chlapci, na kterého na sociální síti narazí. Ten hovor okamžitě vypíná. V podobném duchu se nesou všechna jeho videa. Ač se Seaser snažil být vtipný a sledující bavit, mnozí to moc nepochopili a vnímají to jinak. Jeho tvorbu považují za nevhodnou a urážlivou.

Největší kritice čelil před dvěma lety, kdy natáčel sérii videí, kde hodnotil ženské profily na seznamovací aplikaci Baddoo. Velmi nevybíravě komentoval jejich fotky, smál se jim a urážel je. Podle některých měl údajně psát jednotlivým ženám, vyžadovat nahé fotky a pak je sdílet s ostatními fanoušky.

Ve stejné době přišel s další sérií videí. Během karantény se připojoval s kamarády na různé online hodiny náhodných škol, vyrušoval a dělal si z žáků i učitelů legraci. Někteří studenti patřili mezi jeho fanoušky a tak ho hned odhalili.

Ač je jeho tvorba velmi kontroverzní a mnoho sledujících ji moc nechápe, má spoustu fanoušků, kteří jeho videa milují. Po tiskové konferenci Clash of the Stars zveřejnil video, kde mluví o tom, proč zápas přijal. Zmiňuje také, že si uvědomuje, že v minulosti udělal mnoho chyb a série videí o Baddoo se mu tak úplně nepovedla. Podle něj spousta lidí nepochopila především jeho humor, protože vše bylo myšleno s nadsázkou a nikoho urazit nechtěl. Svých chyb prý lituje, ale myslí si, že by bez nich nebyl tam, kde je teď.