Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Selena Gomez a Hailey Bieber | foto: TwitterAntiyoutuber.cz

Selena Gomez a Hailey Bieber pobláznily sítě. Vyfotily se spolu v objetí

Zpěvačka Selena Gomez se na galavečeru Academy Museum of Motion Pictures vyfotila s Hailey Bieber, manželkou jejího bývalého přítele Justina Biebera. Na fotce pózují v objetí. Aktem pobláznily všechny sociální sítě. Twitter zahltily obrázky podporující vztah Seleny a Hailey, jiné zesměšňují Justina.
  14:00

Jejich vztah poslední roky prakticky neexistoval. Když měly být na stejné akci, vždy jedna z nich nedorazila. Důvodem byl, jak už tomu tak bývá, muž. Teď se vše změnilo. Selena Gomez a Hailey Bieber se spolu v objetí vyfotily na galavečeru Academy Museum of Motion Pictures a pobláznily celý internet. Fanoušci to řeší a jsou v rozpacích.

Selena Gomez randila s Justinem Bieberem v letech 2010 až 2018. V průběhu tohoto období zažili mnoho přestávek a krušných chvil. Bieber údajně hvězdu stanice Disney Channel několikrát podvedl. V roce 2015 byli se Selenou chvíli od sebe a Justin si poprvé začal s modelkou Hailey, tehdy ještě s příjmením Baldwin, jak se jmenovala za svobodna. Po posledním rozchodu s Gomez se dal s mladou modelkou opět dohromady a chvíli na to ji požádal o ruku. Pár tvoří až do teď.

Mezi Selenou Gomez a Hailey Bieber to leta nebylo ideální. Ani ne tak kvůli tomu, že by se sami dvě pohádaly, ale spíš kvůli tlaku, který na obě ženy vytvářeli jejich fanoušci. Jedni byli fanatičtí zastánci Jeleny, tedy vztahu Justina se Selenou. Jeho novou partnerku zesměšňovali, psali jí pod příspěvky nenávistné komentáře a přáli si, aby se rozešli. Druhý tábor fanoušků pak dělal to stejné, jen směrem k Seleně. Nutno však dodat, že tábor podporující Selenu byl násobně větší. To, že by se spolu mohly obě celebrity objevit na akci či se spolu dokonce bavit, se tak veřejnosti zdálo prakticky nemožné. Jenže teď se to stalo.

Ihned poté, co fotograf Tyrell Hampton příspěvek umístil na svůj Instagram, začala vznikat různá spekulativní videa o jejich vztahu a tiktoková videa ukazující Biebera a jeho údajnou reakci. Lidé začali dokonce vytvářet fotografie, na kterých stojí Bieber, jeho manželka a bývalá přítelkyně vedle sebe.

Na Twitteru koluje dokonce i konspirační teorie, že Hailey stejně vždy chtěla skončit se Selenou a konečně se ji podařilo přiblížit se k ní. „Hailey a Selena se spolu beztak smály tomu, jak malé Justina přirození,“ zní jeden z tweetů. „Stejně chtěla Hailey vždy skončit se Selenou,“ stojí v dalším.