Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Selena Gomez a Hailey Bieber | foto: TwitterAntiyoutuber.cz

Manželka a bývalka Justina Biebra mají spor. Internet je buď tým Selena Gomez či tým Hailey Bieber

Selena Gomez se stala nejsledovanější ženou na Instagramu, možná i díky svému obočí. Její sledující už několik dní neustále řeší drama mezi ní a Hailey Bieber, která má prý neustále nevhodné narážky. Mnozí si myslí, že kvůli dřívějšímu vztahu Justina Biebra a Seleny Gomez.
  8:57

Hailey Bieber, Selena Gomez a Kylie Jenner jsou tři pravděpodobně nejdiskutovanější jména na sociálních sítích poslední doby. Zahraniční drama se přesunulo do Česka a uživatelé sociálních sítí neřeší nic jiného, než obočí tří amerických celebrit. Za vším však stojí pravděpodobně mnohem víc, než tři krátké příspěvky na sociálních sítích.

Nedávno Selena Gomez na TikToku zveřejnila video, kde mimo jiné zmiňuje, že to omylem přehnala s laminací obočí. Následně Kylie Jenner sdílela na Instagramu fotku, ke které nad své obočí přidala nápis „Tohle byla nehoda?“ a o chvíli později přidala další příspěvek, tentokrát screenshot z videohovoru s Hailey Bieber, na kterém jde vidět pouze obočí obou celebrit.

Tři na první pohled nesouvisející příspěvky však v mnoha sledujících oživily dlouhodobé spekulace o nevraživosti Gomez a Bieber. „Tohle už fakt není náhoda,“ myslí si jeden z fanoušků Gomez. Odkazuje totiž na podobnou situaci z ledna letošního roku. Známá zpěvačka čelila body shamingu ze strany mnoha sledujících po tom, co se objevily její fotky v plavkách. Ve stejný den Bieber zveřejnila video se dvěma kamarádkami, jednou z nich byla Kendall Jenner, ve kterém hrál zvuk se slovy „neříkám, že si to zaslouží, jen si myslím, že Boží načasování je vždy správné.“. Bieber následně popřela, že by se mělo jednat o narážku na expřítelkyni jejího manžela Justina Biebera. Prý se prostě chtěly pobavit a video žádný smysl nemá.

@selenagomez

You know what I mean?

♬ original sound - Simona | LIFE ADVICE

Gomez nedávno popsala, že má problémy s váhou kvůli lékům na lupus a bipolární poruchu, které musí užívat. Zároveň však věří, že jí léky pomáhají a jsou pro ni důležité. „Prostě nejsem modelka. Myslím, že jsou úžasné, ale já to prostě nejsem,“ popsala na svém Instagramu.

Není to tedy poprvé, co Bieber figuruje v nějakých narážkách na Gomez. Ač Jenner popřela, že by se mělo jednat o příspěvky namířené proti známé zpěvačce a Gomez následně potvrdila, že fanoušci reagují přehnaně, mnozí z nich se spekulacemi nepřestali. Pravděpodobně i kvůli tomu, že se následně Gomez ze sociálních sítí stáhla.

Uživatelé sociálních sítí, převážně TikToku, se rozdělili na tým Selena a tým Hailey. Celé drama mnozí přirovnávají k filmu Mean Girls s tím, že by právě Bieber měla být zápornou postavou z romantické komedie pro dospívající.

@kylazingaround Do yall think Hailey was being shady or Selena had misunderstood? 🤔 #haileybieberedit #haileybieberedits #selenagomezedit #selenagomeztiktok #selenagomezedits #haileyselena #selenahailey #haileyandselena #selenaandhailey #haileyjustin #haileyandjustin #haileyandjustinbieber #justinandhailey #justinandhaileybieber #haileyandkendall #kendallandhailey #justinskye #selenagomezinstagram #Celebritygossip #celebritynews #celebritytea #deuxmoi #popculturenews #popcultured #entertainmentforyou #celebgossip #hollywoodgossip #hollywoodtea #hollywoodlife #hollywoodstar #hollywoodstars #hollywoodnews #celebrity #celebrities #celeb #celebs #popculture #celebtea #greenscreen ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Vše však začalo už mnohem dřív. Justin Bieber a Selena Gomez byl pro mnohé před několika lety vzor ideálního vztahu. Nerozešli se jenom jednou a Bieber se v té době střídavě vídal s Gomez a s Hailey Bieber, tehdy ještě Hailey Baldwin. Definitivně se Bieber a Gomez rozešli v roce 2017 a on se o dva měsíce později s Hailey zasnoubil. Už tehdy byli fanoušci páru #Jelena, jak označovali Justina a Selenu, vůči Hailey nevraživí a mysleli si, že by se měli rozejít. Bieber i Gomez dlouhodobě spory mezi sebou veřejně popírají a v říjnu minulého roku se spolu navíc vyfotily v obětí. Jejich fotka tehdy doslova obletěla internet a mnozí byli nadšení.

Negativní komentáře sledujících se objevují dodnes a pravděpodobně primárně sledující celebrit stále přiživují celé drama okolo nich. Gomez na druhou stranu nyní pravděpodobně pomohlo k získání postu nejsledovanější žena na Instagramu. Kylie Jenner kvůli němu ztratila více než milion sledujících.