Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Rapper Sensey byl zadržen policií, o den později je zase volný

Rapper Sensey vzbudil svým chováním na sociálních sítích mnoho debat. Od nekonečných večírků ale přešel ke zdravějšímu životnímu stylu. Jeho pohled na svět změnil červnový zápas v Clash of the Stars. V úterý ho ale zadržela policie a o den později je volný.
  10:45

Rapper Sensey je součástí české rapové scény už dlouho. Do širšího povědomí fanoušků vstoupil zhruba před třemi lety singlem Neonový město, na kterém spolupracoval se svou tehdejší přítelkyní Roxanou. V úterý zaplnily sociální sítě zprávy, že byl zadržen policií.

Sensey dlouhodobě otevřeně mluví o drogách, alkoholu a večírcích. Mnoho svých zážitků dříve sdílel na svém instagramovém profilu, čímž bavil své fanoušky. Příspěvky ale zároveň u sledujících podporovaly dojem, že kromě večírků nic jiného v životě nedělá.

Obecně se jeho životní styl promítá i v hudbě, kterou tvoří. Přiznává, že mnoho svých textů napsal pod vlivem omamných látek. Koloběh večírků zastavil červnový zápas v Clash of the Stars. Rozhodl se, že v životě musí udělat změnu a přípravu na zápas bral vážně. Utkal se s youtuberem Faynem a zápas nakonec vyhrál.

V poslední době mluví o tom, jak se jeho život změnil. Říká, že si dal život dohromady, skoncoval s několikadenními večírky a cítí se mnohem lépe. Uvědomuje si, že je důležité říkat ne a věnovat se i sám sobě. Zároveň ničeho nelituje, ale přiznává, že změna mohla přijít dříve.

V úterý se začaly množit informace o tom, že byl zadržen policií. Sám sdílel video na svém Instagramu s popisem „budíček“ s policisty v pozadí. Následovala fotka se stejnou scenerií s popisem „Room service v topu, dorazili i s embargem,“ směje se. Podle dostupných informací byl ve středu ráno propuštěn a policisté ho zadrželi kvůli udání.

Není to poprvé, co má Sensey nepříjemnosti s policií. V minulosti odjel na dovolenou do Kambodži, která se ale prodloužila na půl roku. Kvůli rvačce, u které byl před odjezdem, bylo vedeno soudní řízení a on si během něj nepřebíral poštu. Když zjistil, že ho policie hledá, rozhodl se v zahraničí zůstat déle.

Fanoušci jeho nový životní styl podporují. Podle nich je zřejmé, že je v životě spokojenější a těší se na novou hudbu, na které pracuje.