Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Seriál Amor | foto: instagram.com

Seriál Amor si získal od diváků velkou chválu. Kritizují však přítomnost Ladušky

Seriál Amor, ve kterém hrají například Jan Bendig a Lada „Laduška“ Horová, si získal srdce nejednoho diváka, ale největší kritika panuje Ladušce, jelikož podle některých hraje samu sebe. Seriál je také doprovázen skladbami, které zpívají sami herci.
  20:00

Na YouTube se objevil už několikátý díl seriálu „Amor“, je to projekt Jana Bendiga, který v seriálů také vystupuje. Kromě Bendiga se v seriálu také objevil jeho přítel Lukáš Rejmon, který je zároveň producentem. Bendigovu přítelkyni hraje mladá influencerka Laduška. Seriál se objevil na YouTube kanálu ROMFLIX, kam Bendig spolu se svým bratrem Marsellem přidává nejen písně, ale také různá videa. Velmi úspěšným se stala série obou bratrů s názvem Ďábelské cikánky, nedávno však Bendig představil nový seriál.

Přiznejte se…kdo ještě nespí a sleduje nový díl našeho seriálu AMOR

22. března 2023 v 21:46, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 16:54

Amor je seriál, ve kterém se řeší různé vztahové problémy a stylem mnohým připomíná seriál Ulice. Je ovšem vidět, že seriál je natočený amatérsky a tvůrci si na detailech nedali tolik záležet, hned v úvodu je poznat, že postava Honzy Bendiga má po autonehodě na hlavě kečup, v seriálu nechybí nevěra, hádky, láska ani smrt, ale většina natočených věcí je amatérská a silně zavání nereálností.

Díly jsou vyplněné různými písničkami, které zpívají herci a jsou zpívány nejen česky, ale také romsky, Romů hraje v seriálu hned několik a sám Bendig, který texty k písním skládal, je také Rom. První díl má už přes půl milionu zhlédnutí a setkal se s velkou chválou od diváků, negativní komentáře, které se objevily pod videem, nejčastěji kritizovaly obsazení Ladušky.

Kdo se bude stěhovat? Pavel? Laduška? Honza? To zjistíte už zítra u sledování zbrusu NOVÉ epizody našeho seriálu AMOR! Opět na Youtube!

21. března 2023 v 17:37, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 16:54

I když jsou všichni herci amatéři, nikdo jejich samotné herecké výkony tolik nekritizuje. Laduška je však pro některé důvodem, proč si seriál vůbec pouštět nechtějí. „Bohužel musím říct, že mě od sledování absolutně odrazuje Lada. Pravděpodobně tuto sérii vynechám a to většinou sleduji i několikrát,“ komentoval seriál jeden z diváků.

Jiným zase vadí postava, kterou Laduška v seriálu hraje, je zákeřná a podlá a někteří lidé píší, že Laduška hraje sama sebe, také často mluví o tom, že Laduška neumí zpívat. Kritika volby mladé influencerky se objevila v komentářích u všech dílů, její herecké výkony také s oblibou komentuje youtuber Stay12, který k seriálu natočil už tři reakční videa. „Jestli se chcete zasmát, jestli si chcete pustit něco, co je úplně zvláštní a jestli fakt máte rádi cringe, tak tohle je přesně to, co byste si měli jít pustit,“ okomentoval seriál Stay12 v jednom ze svých videí.

PREMIÉRA Čekání skončilo! Nový díl AMORU je venku! ♥️ A hned i s pořádnou náloží krásných písniček! Třeba tahle kterou vám zazpívá @mariabikarovasinger a @jaroslav_olah_official ⭐️

Sledujte na Youtube právě teď!

15. března 2023 v 17:50, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 16:55

Nehledě na kritiku je seriál velmi sledovaný a spousta lidí se těší na nové díly. Velmi oblíbené jsou také písničky, které jsou napsány k seriálu a které se také objevují jako singly na kanálu ROMFLIX. Nejoblíbenější skladba se jmenuje Nevěrná a ta má už přes 280 tisíc zhlédnutí, což je víc, než mají některé díly seriálu. Poslední díl vyšel 31. března a má už 125 tisíc zhlédnutí. Další díl by však měl vyjít až v srpnu, což některé diváky velmi zklamalo.

Témata: Laduška