Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně přejímají praktiky prostitutek. Nabízejí se jako online partnerky za veliké sumy

OnlyFans tvůrkyně si vydělává tím, že má online partnery. Nabízí své služby klasické přítelkyně za více než čtyřiatřicet tisíc korun měsíčně. Těm, kteří si zaplatí, bude posílat fotky, videa a hlasové zprávy, jednoduše o tom, co přes den dělá. Nebudou chybět ani sexuální zprávy.
  5:00

OnlyFans tvůrkyně se snaží přijít s něčím nevšedním, aby vystoupily z řady, vynikly a vydělaly více peněz než ostatní. Sharna Beckman je ukázkovým příkladem kreativní tvůrkyně. Momentálně má prý šestnáct partnerů a pouze s jedním ulehá do postele. Těch zbývajících patnáct si za jejich společný vztah platí poměrně vysoké částky. Beckman nabízí služby online přítelkyně. Dá se říct, že přejala známou praktiku prostitutek. Jde o pojem známý jako „Zkušenost s přítelkyní“, kdy zákazník platí prostitutce za to, že s ním tráví čas, chodí mezi lidi a podobně.

V čem tedy zkušenost s online přítelkyní spočívá? „Je to všechno, co byste získali ve vztahu, ale online. Moje služba na mé platformě zahrnuje každodenní zprávy, individuální hovory, obrázky a videa toho, co celý den dělám, a sexting. Pro mé klienty jde spíše o osobní zkušenost, aby mě lépe poznali a dostali se do nitra mého života,“ vysvětluje Beckman. S platícími partnery stráví většinou celý svůj den. Píše jim, co dělá, jak se má, či co měla k jídlu. Večer s nimi zakončí sexuálním chatem, kdy si navzájem posílají oplzlé zprávy.

Tito muži jí každý měsíc posílají slušné částky. Za její služby online partnerky platí fixní měsíční částku, což je v přepočtu zhruba čtyřiatřicet tisíc korun. Takových partnerů má údajně patnáct a jen z této služby, se všemi příplatky, si vydělá přes sedm set padesát tisíc korun měsíčně. To však tvoří jen malou část jejího měsíčního příjmu z erotické kariéry. Zájem o to stát se jejím online partnerem byl prý tak veliký, že musela nábor nových fanoušků pozastavit.

Zajímavé je to, že Beckman má i reálného partnera. Jak se ten vypořádává s tím, že si jeho milovaná vypisuje s dalšími patnácti muži o tom, jak je má ráda a předstírá, že s nimi randí? „Když jsem poprvé přišla s myšlenkou vytvořit tuto službu, můj přítel Ricky byl trochu znepokojený. Hluboce jsme se bavili o tom, co to bude zahrnovat, a on lépe pochopil, že pro mě to není osobní zkušenost a já s těmito muži nenavazuji vztahy. Věří mi a ví, že je to čistě pracovní,“ vysvětlila Beckman. „Kdyby se Ricky cítil nepříjemně kvůli službě, kterou poskytuji, zastavila bych to. Ale myslím, že protože mu dávám tolik jistoty a máme hranice, tak nám to funguje,“ doplnila.

Služba, kterou svým fanouškům nabízí, pochází z již známého konceptu. „Girlfriend experience“ (pozn. red.: v překladu „zkušenost s přítelkyní“) je služba, při které prostitutka zákazníkovi poskytuje svoji společnost. Chodí s ním například na rande či na různé společenské akce, kde předstírá, že je jeho partnerka. To, co Beckman nabízí, je vlastně stejná služba, jen online, prostřednictvím klávesnice, videí a fotek.

Není to poprvé, co se Beckman objevila v titulcích mnoha článků. Dříve se svěřila, že ji na jejím OnlyFans účtu sleduje její vlastní bratranec. Když to zjistila, konfrontovala ho s tím. Bratranec se vykrucoval a vymlouval. „Snažil se mi říct, že to nebyl on, ale jeho kamarád, který byl ženatý, takže nemohl používat své vlastní jméno ani kreditní kartu. Můj bratranec mu zjevně laskavě nabídl, že se podělí o své jméno a kreditní kartu, aby mi mohl dát odběr,“ vysvětlila tehdy modelka. Jeho výmluvám nevěřila a sama si dokonce myslela, že záměrně na platformě vystupoval pod svým reálným jménem, protože si přál, aby o tom věděla.