Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Když vás rodina najde na OnlyFans! Tvůrkyně zjistila, že si její pikantní obsah kupuje bratranec

Platforma OnlyFans je často středem velmi pikantních a zvláštních příběhů. Slečny prodávající své nahé fotky se někdy musí potýkat s velmi zvláštními fanoušky. Co když se ale do modelky zakouká někdo z její rodiny? Taila Maddison se svěřila, že ji na platformě sleduje její vlastní bratranec.
  12:02

Práce v erotickém byznysu bezpochyby není tak lehká, jak by si někteří lidé pomysleli. S tučnými výdělky a hezkou pozorností se pojí i často mnoho nepříjemností. Krásné modelky se musí potýkat s otravnými fanoušky, kteří jsou někdy pro získání jejich pozornosti schopní udělat zřejmě cokoliv. Co když jsou ale tito stalkerové součástí jejich rodiny? Australská OnlyFans tvůrkyně Taila Maddison nedávno promluvila o jednom svém věrném fanouškovi. V seznamu odběratelů našla jméno svého bratrance. Tam však příběh nekončí. Rozhodla se ho totiž konfrontovat a jeho reakce je zajímavá.

From the ☀️ to the ❄️

22. února 2024 v 3:38, příspěvek archivován: 26. března 2024 v 11:04

Už ten fakt, že bratranec platí za nahé fotografie své sestřenice, je zarážející. U modelky neměl zaplacený jen klasický odběr. Maddison se svěřila, že si platil i za speciální obsah, a to zřejmě za ne zrovna nízké částky. Když tedy zjistila, že se jeho jméno nachází v seznamu jejích sledujících, konfrontovala ho. Přišel podle ní s poněkud směšnou a stupidní výmluvou.

„Snažil se mi říct, že to nebyl on, ale vlastně jeho kamarád, který byl ženatý, takže nemohl používat své vlastní jméno ani kreditní kartu. Můj bratranec mu zjevně laskavě nabídl, že se podělí o své jméno a kreditní kartu, aby mi mohl dát odběr,“ říká Maddison. Tomu modelka nevěří.

Nezeptala se ho jen na to, proč má u ní zaplacený odběr, ale i proč si kupoval speciální obsah. Reakce bratrance však byla pořád stejná. Maddison byla naprosto znechucená a vůbec nechápala, proč by někdo z její rodiny něco takového dělal.

„Upřímně se mi udělalo špatně od žaludku a bylo mi příliš trapně o tom někomu říct. Nechtěla jsem způsobit v rodině nějaké nepříjemnosti. Tak jsem ho odebrala ze svého účtu a zablokovala si jeho telefonní číslo,“ svěřila se. I přestože ji něco takového znechutilo, rozhodla se, že si to nechá pro sebe a rodině nebude nic říkat.

Thank me later

21. prosince 2023 v 9:28, příspěvek archivován: 26. března 2024 v 11:05

Když zapíral jednou, před zbytkem rodiny by podle ní zapíral zase.

„Neřekla jsem to své rodině, protože jsem mezi všemi nechtěla způsobit drama. Už tak jsem se kvůli tomu cítila velmi trapně. Myslím, že by to nějaké drama způsobilo a pravděpodobně by to popřel, a já bych vypadala jako lhářka,“ vysvětlila. Svého slova ale moc nedostála, když s tímto příběhem šla do médií.

Zarážející je, že podobných příběhů není málo. Další tvůrkyně z platformy Taila Maddison se na svém TikToku svěřila s možná daleko zarážející věcí. Už od počátku své erotické kariéry měla prý jednoho výrazně věrného fanouška, s kterým komunikovala téměř každý den. Nešlo jen o nevinnou konverzaci o tom, jak se kdo má. Měl po ní požadovat různá pikantní erotická videa a fotografie. Jeho požadavky byly až specificky zaměřené na její spodní prádlo. Později však zjistila, že se jednalo o jejího nevlastního otce.

Attachment: 10 Images




•••
#bikinimodel #bikini #bikinigirl #model #sexy #fitness #bikinilife #hotmodel #beautiful #bikinifitness #fitnessmodel #fashion #beauty #modeling #bikinishoot #beach #swimwear #bikinis #hotgirl #bikiniseason #swimsuit #photoshoot #fitnessmotivation #b #photography #summer #lingerie #lingeriemodel #love #hot

10. března 2024 v 4:31, příspěvek archivován: 26. března 2024 v 11:05

„Když jsem ho odhalila, popřel to všem svým přátelům. Moje máma se ho očividně okamžitě zbavila. Můj nevlastní táta mě dva měsíce sledoval, jak jsem si to rozdávala se svým partnerem,“ vyjádřila tehdy Maddison své znechucení. Jeho záliba v jejích fotkách byla o to zarážející, když tvůrkyni došlo, že právě její nevlastní otec se staral o praní spodního prádla.