Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Shopaholicadel a partner David Pražák | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Shopaholic Adel přišla s přítelem o účet na TikToku. Za smrt morčete viní snoubence

Shopaholic Adel, vlastním jménem Adéla Pulcová, o v poslední době nemá jednoduché. Z vlastního zavinění jí zemřelo morče, které následně odhodila k popelnicím, a její činy ji zřejmě doběhly. Platforma TikTok jí i jejímu snoubenci Davidovi Pražákovi zrušila účet, Adel si však založila nový, kde má už přes dvanáct tisíc sledujících. Omluvila se i za smrt Smíška, byla to prý chyba Davida.
  12:00

Shopaholic Adel má život jak na horské dráze a nyní dostala další ránu. TikTok jí zrušil její hlavní účet, není to ale poprvé, Adel už několikrát z platformy na určitou dobu zmizela, vždy se ale vrátila s obnoveným účtem. Tentokrát by to už ale nemuselo být tak jednoduché. Platforma jí zrušila i její druhý účet, přičemž ze sítě odstranila dokonce i jejího snoubence Davida Pražka, jenž vystupuje pod přezdívkou Freegamer. Adéla Pulcová to však nechce vzdát. Založila si nový profil, kde má už přes dvanáct tisíc sledujících.

@shopaholicadel_real1

KRÁTKÉ VYSVĚTLENÍ OHLEDNE MORCATKA, ZÁLEŽÍ NA VÁS KDO MI UVĚŘÍ A KDO NE! MÁM VÁS RADA, A SOXIALNI SÍTĚ MĚ BAVÍ A ŽIVÍ, VŽDY BYL MŮJ SEN TUTO ORACI DĚLAT NA ŽIVNOST, KAM VÁS RADA, A DĚKUJI VŠEM ZA PODPORU, A OHLASY…

♬ původní zvuk - TulipánováSlečna

Veřejnost pohoršilo Adély kruté zacházení ke zvířatům a vyvrcholilo to smrtí její morčete Smíška. Nejdříve řekla, že morče zemřelo proto, že ho upustila na zem, ale ooté se svěřila redakci Antiyoutuber.cz, že to je chyba ženy, která jí ho prodala.

„On v sobě musel mít nějakou nemoc, o které nám chovatelka neřekla, když jsme si ho od ní brali,“ řekla nám Adel. „Za smrt morčátka já vážně nemůžu. A ano, dala jsem ho k popelnicím, měli jsme ho alespoň do něčeho zabalit a vyhodit do popelnice. Je to Davidova chyba,“ popsala Pulcová.

Nyní přišla s třetí omluvou. Morče prý zemřelo kvůli tomu, že nezapnula topení a ono umrzlo.

„Mrzí mě, že jsem nepoprosila Davču, aby zapnul topení. Kdybychom ho zapnuli, tak mohlo být všechno jinak. Fakt mě to bolí, ale musím být silná pro pejska,“ uznala nejen svoji, ale samozřejmě i Davidovu chybu, aby v tom zřejmě nebyla sama.

@shopaholicadel_real1 SVÍČKA Z FOTKOU U MÉHO BYDLIŠTĚ ZA MORČÁTKO SMÍŠKA ZAPALENA A I JE U TOHO FOTECKA, ALE NA TÍM MÍSTĚ SEM SE ROZBRECELA ZE MĚ DSVID MUSEL ODMEST OD TOHO MÍSTA PRYČ…@FregamerCZ ♬ původní zvuk - TulipánováSlečna

Veřejnost je už z jejího chování znechucená a lidé začali masivně nahlašovat Adélina videa a streamy. Nakonec to vysněné ovoce skutečně přineslo, TikTok zablokoval nejen její hlavní účet, kde měla více jak dvě stě tisíc sledujících, ale i její druhý náhradní a dokonce i ten jejího snoubence. I když to Adélu jistě mrzí, moc nad tím nezoufá. Založila si nový účet, kde za pouhých pár dnů nasbírala přes dvanáct tisíc sledujících. Nadále jí také zůstává její kanál na YouTube, který je dle jejích slov hlavní zdroj příjmů.

I když se jejím odpůrcům a hejtrům povedlo zřejmě už natrvalo zablokovat její hlavní účet, všemu jistě není konec. Adel je v jistém ohledu velmi cílevědomá a sláva je pro ni vše. V poslední době se také začala čím dál více objevovat v různých rozhovorech a pořadech. Byla například v rozhovoru s Mikýřem, s Jaromírem Soukupem nebo v pár dnu starém díle show Drbny na Barrandov TV a její účast pobavila nejednoho sledujícího, David ji tam totiž už poněkolikáté požádal o ruku.

David už po několikáté požádal Adel o roku

Vyznání lásky ale romantického pochopení nemá. Kolikrát musíš holku požádat o roku, aby si tě konečně vzala? smějí se uživatelé na Facebooku.

„To už je tolikrát během krátké chvíle, že je to spíš už vtipné, než aby to mělo být snad dojemné nebo něco jako extra zpráva,“ napsala do diskuze na Facebooku jedna uživatelka. „Stá žádost, ale svatba pořád žádná. Ti dva jsou jen trapní komedianti. Už neví, jak zaujmout a nabrat čísla,“ napsal další.

Témata: Shopaholic adel