Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Shopaholicadel a partner David Pražák | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Jak šel čas se vztahem Adel a Davidem? Zákaz chození na wc, urážky a umrzlé morče

Mezi Shopaholic Adel tedy Adélou Pulcovou a Davidem Pražákem (Fregamer) i to přes určité pochyby části sledujících vypadá na definitivní konec. Jak celý jejich vztah začal? Seznámili se na Badoo, zasnoubili se hned první den, kdy se viděli. Prožili si spolu mnohé, většina z toho byla bizarní. Jak s nimi šel čas?
  14:00

Byli jedním z nejbizarnějších párů, které kdy český internet viděl. Řešilo se, jak smí a nesmí chodit na záchod, kdo z nich platí účty či jestli náhodou nezabili jednoho ze svých domácích mazlíčků. Teď je však po zhruba roce a půl mezi Shopaholic Adel a Davidem Pražákem konec. Jejich vztah byl plný nečekaných zvratů, poznali se přes seznamku Badoo, kdy on jí tehdy dal lajk k fotkce a začali si spolu psát. Pražáka však Adéla Pulcová znala ještě předtím, protože ho sedm let sledovala na sociálních sítích, byl totiž streamer.

Když si oba začali psát, po měsíci se Pražák rozhodl Adélu navštívit. Hned v ten den spolu začali chodit a bydlet spolu. Dokonce se už v ten den zasnoubili. I to značilo, že jejich vztah nebude úplně klasický. „Já si tehdy hlavně myslela, že jsi fake. Ještě před tím, než jsme spolu byli, tak jsem spala s jeho fotkou,“ přiznala dokonce Shopaholic Adel v rozhovoru pro antiyoutuber.cz

Tato neobvyklá dvojice se hned začala stávat zájmem nejednoho sledovatele internetového bizáru. Začali spolu natáčet TikToky a také streamovali a právě díky streamům se stali jedním z nejprobíranějších párů. Adel se totiž ke svému příteli chovala minimálně neobvykle, Pražák jí neustále projevoval lásku, na kterou Pulcová tolik nereagovala. Spousta lidí kritizovala Adel za to, jak s Pražákem mluví, a během živých vysílání mu neustále nadávala a ponižovala ho. Pražák ale vždycky tvrdil, že je to všechno jenom z legrace.

Asi největší pozornosti se páru začalo dostávat loni v létě, kdy se objevovalo stále více a více videí ze soukromí. Například to, kde Adel zakázala svému příteli jít na záchod. Prý měl chodit raději do KFC, které bylo blízko jejich tehdejšího domu. Tehdy se objevily spekulace, zda Adéla Davida netýrá. Lidé mu začali vyjadřovat podporu a ptali se ho na spoustu detailů ohledně jejich vztahu, což Adélu velmi pobouřilo a začala být na streamu na své fanoušky agresivní.

David si může jít na záchod kdy chce. Je pravda, že se mě kolikrát zeptal, že půjde radši támhle do KFC na záchod, ale já jsem mu řekla, že ne, že by to před těma lidma vypadalo blbě. Že když tady se mnou bydlí, ať si normálně tady v bytě dojde na záchod. Takže jako fakt nechápu, co proti mně teďka jako rozjíždíte,“ rozčilovala se Adel ve videu.

Tehdy se tvářila, že to ona je obětí velkého nedorozumění, ale během svých streamů situaci příliš nezlepšovala. Neustále Pražáka ponižovala a nadávala mu za maličkosti. Vadilo jí i to, když si s ní a sledujícími chtěl na živém vysílání povídat. „Davide běž z tý chodby. Nebudeš chodit na tu chodbu, vypadni. Davide já tady mám stream, tak se chovej normálně,“ křičela na něj v jednom z videí.

@zdarkamo00 David je starej🤣 #shopaholicadel #freegamer #fy #fyp #easycast #clashofthestars #cz ♬ původní zvuk - 🐐 ¯\_(ツ)_/¯ 🐐

Nejen to tehdy vyeskalovalo v takzvaný „Srpen bez Adel“. Velká část Adeliných sledujících ji tehdy plánovala přestat sledovat na sociálních sítích nejen kvůli tomu jak se chovala k partnerovi, ale i proto, jak se chovala k domácím mazlíčkům. V té době kolovala informace, že je týrá a zabíjí z nedbalosti, Adel to však psychicky neustála a zhroutila se.

Probíral se například králík, který na videích záhadně měnil barvy a následně zmizel úplně.

„Vy si myslíte, že když mi spadnou sledující na TikToku, spadnou mi sledující na Instagramu, že budu v pohodě? Já kvůli vám celou noc zvracím, nespím, bolí mě strašně hlava, nemůžu hýbat rukou a nohou a strašně mě teďka začíná bolet žebro, jak kdybych měla mít zápal plic. Doufám, že jste na sebe hrdí, co jste dokázali,“ vzlykala ve svém videu

Nehledě na její reakci, plánovanou pauzu od její sledovanosti většina sledujících nevydržela a začala ji opět sledovat. Adéla Pulcová totiž svojí kontroverzí dokázala bavit masu lidí, a tak všichni mohli znovu sledovat její osobní život, který tak ráda na sociálních sítích ukazovala.

Začátek podzimu 2022 byl sice pro dvojici méně turbulentní, kromě několika stěhování se nic moc nedělo. Jenže poté přišly zásnuby, a to už druhé. A ne tak ledajaké. Pražák svou přítelkyni už podruhé požádal o ruku 26. listopadu 2022, tentokrát v obchodním centru. Spousta lidí pod video s neobvyklou žádostí o ruku psala komentáře, že si Pražák zpečetil svůj osud a že to s ním špatně dopadne. Bylo však vidět, že pár je z celé situace velmi nadšený i přes všemožnou kritiku.

Následně vztahu Shopaholic Adel a Davida Pražáka využil i Jaromír Soukup a jeho televize Barrandov, kam si oba hned do dvou pořadů pozvali, kde mluvili o svém vztahu a Pražák měl navíc v pořadu Drbny možnost požádat Adel o ruku trochu více romanticky.

Nikdo však nečekal, k čemu dojde o měsíc později. Pulcová nahrála na svůj YouTube kanál video, v němž veřejně sdělila, že si s Pražákem nerozumí a neví jak s ním svůj vztah ukončit. Drží si ho prý jenom kvůli tomu, že je slavná, a ví, že by se jejich rozchod extrémně řešil. Na základě videa se spolu nakonec pár rozešel a jak už to bývá, začalo házení špíny na obě strany. Že se blíží konec naznačovalo i to, že si Adéla založila profil na Tinderu, kde dokonce uvedla, že hledá vážný vztah.

Ač tvrdila, že je si jen hledá kamarády, nikdo jí to moc nevěřil.

@zdarkamo00 no jo přece🤣 tak už víme🤣🤣 #shopaholicadel #freegamer #adelapulcova #fyp #fy #cz #meme ♬ původní zvuk - 🐐 ¯\_(ツ)_/¯ 🐐

David Pražák se po jejich rozchodu vyjádřil tak, že i když po celou dobu vztahu tvrdil pravý opak, Adel ho opravdu nechtěla pouštět na záchod. Docházelo prý také k jejím záchvatům, které byly naprosto přes čáru a kolikrát si je vymýšlela. Adel si zase stěžovala na to, jak líný a nespolehlivý přítel byl, musela mu prý dělat mámu, starat se o něj, všechno za něj platit a také zmínila to, že podle ní bral v minulosti drogy a že to dokazují jeho zuby, které mu vypadaly.

Spousta lidí je však v celé kauze spíše na straně Davida, ten byl totiž donucen odejít z jejich bytu a v den, kdy Adel zveřejnila video o problému v jejich vztahu, byl dokonce vyfocený v obchoďáku na lavičce s několika igelitkami. „Smutný je, že on vlastně nic špatného o ní neřekl a ještě ji hájil a navíc řekl, že ji miloval. Tohle z jejích úst nepadlo,“ napsal pod video od Adély Pulcové jeden z uživatelů na YouTube.

Vrcholem pro mnohé sledující bylo, kdy David přiznal, jak to bylo se zvířaty. Morče jménem Smíšek umrzlo, králíka měla Pulcová vypustit do volné přírody v zimě, takže jeho život asi také záhy skončil.

Část sledujících dvojice sice spekuluje, že je celý rozchod pouze nahraný a je jen další snahou, jak se opět dostat do povědomí, vypadá to však, že nyní je už doopravdy konec.