Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Shopaholic Adel se svou reborn panenkou Markétkou | foto: www.youtube.com

Sledující Shopaholic Adel si mysleli, že prodává Markétku. Hovadina, ohradila se

Jméno Shopaholic Adel patří v posledních měsících k nejskloňovanějším na českém internetu. Mluví se o ní také ve spojitosti s tím, že vlastní reborn panenku Markétku. Sledující si teď ale mysleli, že ji prodává. Adéla to popřela.
  15:00

Shopaholic Adel, vlastním jménem Adéla Pulcová, se na sociálních sítích probírá už dlouho v různých spojitostech. Otevřeně přiznává, že nemůže mít děti, ikdyž po jednom touží. Proto si pořídila reborn panenku Markétku.

Adéla před několika dny zveřejnila dvě fotky své reborn panenky. „Moje milované neživé miminko/kojenec Reborn Baby Markétka za 12 800 Kč,“ stojí v popisku. Sledující začali okamžitě reagovat a mnoho z nich si myslelo, že ji prodává, ač samotný post nic takového nezmiňoval. „To je inzerát nebo co?“ ptá se jeden ze sledujících. „To zní Adel jako bys ji chtěla prodat,“ píše další. Mimo jiné sledující také řešili cenu panenky. Mnoho z nich nechápalo, proč je tak vysoká.

V některých médiích se objevila informace o tom, že panenku prodává. Navíc bylo zmíněno, že dřív Adéla přidala na Instagram fotku, kde její pes panenku hlídal a dodali, že ho venčí jen dvakrát denně.

Na to Adéla reagovala. „Jak můžou na svůj článek napsat, že prodávám svoji reborn baby panenku? Co to je za hovadinu? Já jsem pouze poukázala na svém instzagramovém profilu, kolik mě stála a že tyhlety panenky nejsou levná záležitost,“ zlobí se Adéla na Stories. „Je to opravdu pro ženský, co potratily a nemůžou mít další miminko, nebo kterým nejde otěhotnět a tohle jim pomůže jako terapeutická pomůcka, když nemají kam dát mateřskou lásku. Neznamená to, že ji prodávám.“ Vyjádřila se také k tomu, že svého psa opravdu nevenčí pouze dvakrát denně.

Témata: Shopaholic adel