Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Bývalý přítel Shopaholic Adel | foto: Antiyoutuber.cz

Další ex přítel Shopaholic Adel se ozval. Prý ho bila a psychicky týrala

Po Davidovi přichází další zpověď od dalšího bývalého partnera Shopaholic Adel. Pro redakci antiyoutuber.cz řekl, že vztah s ní byly zřejmě tři nejhorší měsíce jeho života. Měla ho psychicky týrat a bít. Když měl zlomenou nohu, tak mu do ní prý ráda kopala. Myslí si, že ho chtěla shodit i z balkonu.
  18:00

Život se Shopaholic Adel je dle jejích bývalých partnerů peklo. I přes to, jak s nimi zachází, jich bylo poměrně hodně. David, Patrik i teď Tomáš Davidík se vyjádřili k tomu, jaké to bylo s Adel žít. Byl to teror, tvrdí všichni. Od nepouštění na toaletu, až po kopání do zlomené nohy. To všechno museli údajně snášet její bývalí partneři. Adel si však stojí za svým a vinu nepřipouští. Někteří mají už Adel dost, jiní se zas dramat okolo ní nemohou nabažit. Adel je schopná každý týden přijít s novou kauzou, či ji alespoň svým chováním vyvolat. Na TikToku se nyní přiznal jeden z Adéliných bývalých partnerů k tomu, že s ní tři měsíce žil a byla to hrůza.

Adel se nedávno rozešla s Davidem. Ten se ihned po rozchodu na jednom TikTok live streamu svěřil k tomu, jaké to bylo s Adel žít. Otevřeně přiznal a řekl celou pravdu o všech kauzách, které se kolem ní a jeho za dobu jejich vztahu vytvořili. Nyní se k podobnému kroku odhodlal také další bývalý partner Adel. Celým jménem Tomáš Davidík se nechal slyšet, jak si ho Adel držela pod zámkem a nikam ho nechtěla pouštět. „Musela být všude se mnou. Držela mě prostě pod zámkem, takhle ti to povím,“ říká Davidík na jednom TikTok live streamu.

Davidík se tedy nechal slyšet, že si ho Adel držela blízko k tělu, zamykala ho doma a samotného ho nikam nechtěla pouštět. „Já jsem se nedostal ven. Kvůli tomu, že ona měla zamknutý dveře a já musel zdrhnout až ráno, když začala spát,“ vysvětluje pro antiyoutuber.cz Davidík jednu příhodu, kdy ho Adel zamkla v bytě. Ve vztahu s Adel byl tři měsíce a po celou tu dobu žil u ní. „Nepouštěla mě domů, kde jsem bydlel. Vždycky, když jsem jí říkal, že musím jít zalít kytky, nebo mi tam umřou, jela se mnou,“ doplňuje Davidík. Ten poté hledal zřejmě záminku v čemkoliv, aby se dostal ven z bytu. Jednou tak řekl Adel, že půjde vyvenčit jejího psa, na což mu ona odpověděla jen, že nikam nepůjde.

Svěřil se také k tomu, jak ho Adel fyzicky týrala. Údajně ho pro pobavení měla bít. „No jasně. Tak já měl zlomenou nohu a ona do té zlomené nohy ráda kopala,“ odpovídá Davidík na otázku, jestli mu Adel někdy ubližovala. Není to poprvé, co se na světlo dostala informace s tím, že je Adel agresivní a svým partnerům fyzicky ubližuje. Bít měla i jiné ex partnery. „Dostala tu druhou hnusnou osobnost. Nadávala mi a ona prostě věděla kam kopnout, když jsem chodil o berlích,“ říká Davidík. Kvůli jejímu agresivnímu chování to však dle Davidíka vypadá, že má zřejmě nadosmrti pochroumanou nohu. „Kvůli tomu jsem musel mít ještě tři měsíce navíc berle,“ vysvětluje Davidík.

@nezbednice.nezbedna KOMENTÁŘE BEZ VULGARISMŮ, PROSÍM. #fregamercz #david #shopaholicadel #adela #romanromanius #bohusunka #rozchod #nezbednice ♬ původní zvuk - nezbednice

Adel ho zřejmě kopla tak silně, že už si prý nikdy nezaběhá. „Normálně už na ní můžu šlapat. Nemůžu ale běhat,“ vysvětluje Davidík, jaké má následky. Není to však jediná situace, při které se Adel rozhodla na něj zaútočit. Jednou to dokonce vypadalo, že se chce Davidíka nadobro zbavit a údajně shodit ho z balkonu. „Víš, jak je takový ten rantl na balkon. Tak přes to mě právě shodila přímo na balkon,“ vysvětluje Davidík další situaci, při které ho dle jeho verze Adel napadla.

Zajímavé je, že Adel nezapírá a k tomu, že Davidíka do zlomené nohy kopla se přiznala. „Kopla jsem ho tam pouze jednou, když už mě fakt štval. Furt si jenom kupoval lahve piv, balil si tam cigarety, s ničím mi doma nepomáhal, zasloužil si to,“ řekla pro antiyoutuber.cz Shopaholic Adel. Zároveň dodala, že prý na Davidíka dokonce jednou volala policii. „Ti policajti řekli, on bude spát v ložnici, ty budeš spát v obýváku. To je jediný co ta policie udělala,“ říká Adel.

Davidem a Davidíme to dost možná nekončí. Davidík se svěřil, že existuje ještě jeden, který si prožíval stejné peklo, jak on. „Hlavně znám Majkyho. Ten byl přede mnou a ten říká úplně to stejný. Jenže nikdo ho nezná, toho znám akorát já osobně. On chce zůstat anonymní,“ potvrzuje Davidík, že on není jediný, koho prý Adel týrala.

Témata: Shopaholic adel