Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

David prý podal trestní oznámení na Shopaholic Adel. S přítelkyní čeká dítě, ta je prý v desátém týdnu

Blíží se konec Shopaholic Adel? Zdá se, že jsou pro ni poslední týdny krušné a nyní by mohlo jít do tuhého. Bývalý přítel David Pražák na ni prý podal trestní oznámení. Ta o něm měla říkat, že má AIDS. Pražák se také nechal slyšet, jak se v životě posunul. S novou přítelkyní totiž prý čeká dítě. Zdá se, že dítě počali v době, kdy byl ještě ve vztahu s Adel.
  15:00

Agresivní a urážlivé chování Shopaholic Adel se v poslední době stupňuje. Její přání smrti a to, jak se její přítel Kulas vyjádřil k Hitlerovi, pobouřilo internet. Nyní se na jednom streamu nechala slyšet, že má prý její bývalý přítel David Pražák AIDS. Pražák se údajně rozhodl, že to nenechá jen tak a šel na ni prý podat trestní oznámení. Ten se také nechal slyšet, že s přítelkyní čeká miminko. Jsou už prý v desátém týdnu.

Zdá se, že se Adel v poslední době rozhádala s mnoha kamarády. Často to fungovalo tak, že s někým nějakou dobu streamovala, začala na něj být podle mnohých nepříjemná a tím jejich přátelství skončilo. Mnozí si myslí, že má zřejmě už jen svého partnera Kulase. Na jednom streamu se nechala slyšet, že přes svůj telefon kontroluje polohu Kulase. „První kluk, co mi dovolil koukat na to, kde je,“ říká Adel.

Sice se s Pražákem rozešli, i přesto o něm často na sociálních sítích mluví. Nyní se na jednom streamu nechala slyšet, že má Pražák AIDS. „Ještě bych od něho něco chytla. David má AIDS,“ uráží Adel Pražáka. Dle sledujících mu Adel závidí, že se bez ní má s někým jiným lépe. „Ona na něj neskutečně žárlí, nebo mu spíš závidí, že se má s někým lépe, než s ní. Ta si už vůbec nevidí do huby a nějak se začala zase naparovat a myslí si, že je nedotknutelná,“ píše do komentářů pod záznam ze streamu jedna uživatelka.

@sarkapek Mezitím Shopaholicadel 😅 #shopaholicadel#clashofthestars#davidprazak#fyp#foryou#trendy ♬ původní zvuk - Šárka Peková

Ačkoliv Pražák doposud nepřistoupil k nějaké velké pomstě, zdá se, že ho to už nebaví a nenechá si takové pomluvy líbit. Nechal se slyšet, že na Adel podal trestní oznámení. „Jediný co můžu říct, je to teď v řízení a že se to řeší. Byl jsem normálně na policejní stanici a dodal jsem jim veškeré důkazy,“ řekl Pražák pro Antiyoutuber.cz. Uživatelé na sítích jsou nadšení. „Jupí, konečně mám radost a teď i dobrou náladu,“ píše do diskuze na Instagramu jedna uživatelka. „Konečně se dočkáme spravedlnosti,“ píše další.

Co se týče novinek o Pražákovi, tak to není vše. Na veřejnost se dostala informace, že s přítelkyní čeká dítě. „Chci to nechat spíš v soukromí. Je to ale pravda s tím, že je v těhotenství desátý týden. Snažíme se to zatím ještě skrýt,“ doplňuje Pražák. Ten byl ohledně své nové partnerky vždy tajemný a nechtěl prozradit, o koho se jedná. Nutno dodat, že se s Pražákem Adel rozešla před ani ne dvěma měsíci a on nyní tvrdí, že svou novou přítelkyni oplodnil tedy ještě zřejmě v době, kdy byl s Adel.

Nedávno se také stala dosti bizarní událost, při které tiktoker Adam Kajumi vzal Kulase ve svém autě na výlet. Adel to však nezvládla a dostala na streamu silný záchvat breku. „Vidíte co děláte? Díky Adame jsi spokojený? Doufám, že jsi spokojený,“ křičí na kameru ubrečená Adel. Sledující si myslí, že se naštvala, protože si Kulas užil hezkou vyjížďku s Kajumim, zatímco ona trčela doma. Celý výlet streamoval Kajumi na svém TikToku. Kulasovi koupil párek a projel se s ním v jeho nadupaném autě. Nakonec ho odvezl až k němu domů.

@alergienadementy2 Hledám k tomu nejaký popisek, ale nechám to bez komentáře🙃😂 #foryou #foryoupage #fyp #fy #alergienadementy #shopaholicadel #stopadel #jankulas ♬ původní zvuk - AlergieNaDementy

Adel to bere jako podpásovku. Myslí si, že Kajumi jejího partnera odvezl proto, aby je od sebe oddělil a rozhádal. „To, co Adam Kajumi udělal, byla podpásovka. Bylo to od něho ošklivé, že ho odvezl daleko ode mně. Schválně ho naváděl proti mně. Už se s ním nebudu bavit,“ říká Adel na svém TikToku.

@shopaholicadel030 @JanKulas_OFFICIAL ♬ původní zvuk - ®shopaholicadel