Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

Drbny Adel a David | foto: instagram.com

Shopaholic Adel a její přítel David byli v pořadu Drbny. David Adélu znovu požádal o ruku

Kontroverzní pořad Drbny měl v jednom díle velmi probírané hosty. Pozvání přijali Shopaholic Adel a její přítel David Pražák. David jí v pořadu znovu požádal o ruku a společně také rozebírali začátek jejich vztahu a psychiku Adély.
  18:29

Nový pořad Drbny, který vysílá televize Barrandov, schytal velikou dávku kritiky. V jednom z prvních dílů se objevila Shopaholic Adel spolu se svým přítelem Davidem Pražákem. Lada Kašparová starší, dříve Horová, matka mladé influencerky Ladušky, oba dva přivítala na scénu. Hned ze začátku se pět žen, které v pořadu vystupují, začalo ptát na vztah obou hostů. Adel přiznala, že Davida sledovala sedm let na sociálních sítích a potom na sebe narazili na seznamce. Začali si spolu psát a po měsíci se spolu poprvé sešli. Jedna z pětice žen se hned zeptala, jestli během prvního rande proběhl i sex.

Bylo vidět, že David je z otázek velmi nervózní. Drbny ho začaly zpovídat, co všechno si spolu psali před tím, než se spolu sešli. Následně se začal probírat sexuální život páru. „Za mě musím říct, že je hodně dobrej, nemůžu si ztěžovat,“ odpověděla Adel na otázku, jaký je David v posteli. Nejvíc na svém příteli miluje jeho úsměv, „prdlost“ a jeho schopnost usmiřování. Nesnáší ovšem situace, kdy nemá cigarety, protože je prý protivný. Nejčastěji se ovšem hádají kvůli náladám, které se Adéle často mění. V takových situacích se prý oba zavřou do jiného pokoje. Nikdy však jejich hádky nebyly natolik velké, aby se spolu rozešli. Pro Adel je totiž David ten pravý. Před ním měla okolo deseti vztahů.

Poté přišla řeč na tvorbu Adel na internetu. Drbny se jí ptaly, jak zvládá kritiku a jak moc jí to ovlivňuje. Adel přiznala, že z toho má psychické problémy a dochází k psycholožce. Kvůli její tvorbě jí navíc nikde nechtějí zaměstnat, takže jí nic jiného, než práce na internetu nezbývá. Tomu se Drbny spolu s publikem vysmály. Kvůli psychice Adel se rozhodli oddálit plánování dítěte. Adel má už od dětství psychické problémy, kvůli šikaně ze strany její rodiny. Na řadu přišly i otázky, co mají oba společného s Kazmou. Jejich odpověď však zněla, jako pokaždé, když jsou dotázáni na toto téma, že vůbec nic.

V pořadu také pustili video ze zásnub páru v obchoďáku. Drbny velmi kritizovaly vybrané místo, kde David Adélu požádal o ruku. Jedna z žen se následně zvedla, začala na zem sypat červené lístečky a vyzvala Davida, ať požádá Adel o ruku znovu. „Víš, že tě miluju. Víš, že jsem občas blázen a že se mnou trpíš. Je to začátek společné cesty. Tak se tě chci zeptat, vezmeš si mě,“ zeptal se Adély klečící David. Adéla mu řekla své ano, načež se objali, políbili a publikum jim začalo tleskat.

Drbny také daly na stůl krabici, do které nebylo z jedné strany vidět, a vyzvaly Adélu, ať dovnitř strčí ruku a hádá, co se uvnitř nachází. První věc byl kartáček. Další byla hrouda mletého masa a Adel z toho byla vystrašená. „Fuj, to je určitě ho*no“ vykřikla, když na maso poprvé sáhla. Poté skoro uhádla třetí věc, pažitku. Na řadu přišla otázka od diváka, zda by nebylo lepší zmizet ze sociálních sítí, vzhledem k množství kritiky, kterou zažívá. „Já si myslím, že určitě ne. Člověk by to měl zvládat a být silnej,“ odpověděla na otázku Adel. Další otázka se týkala Davidových zubů, ze kterých mu přední zuby chybí úplně. Adéle to však prý nevadí, ale nemůže si dovolit zaplatit mu nové, protože je to velmi drahé.

Jako poslední věc promítla režie na obrazovku fotku Ariany Grande, Ewy Farny a Ladušky. David měl za úkol, vybrat si, s kým z trojice by měl sex, vztah a komu by dal facku. S Arianou Grande by se prý vyspal, facku by dal Ewe Farně a s Laduškou by chodil, na což reagovala matka Ladušky, že by byla dobrá tchýně. Adél měla stejný úkol, ovšem s Markem „Datlem“ Valáškem, Petrem Rychlým a Adamem Kajumim. S Datlem by se prý vyspala, s Rychlým by měla vztah a facku by dostal Kajumi.

Témata: David Pražák