Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Konec jedné éry Shopaholic Adel? Přítel ji údajně citově vydírá a už k němu nic necítí

Byla to láska jako trám, ale je s ní nejspíš konec. Shopaholic Adel oznámila, že se chce rozejít se svým přítelem Davidem „Fregamerem“ Pražákem. Mělo dojít k citovému vydírání i hádkám. Neví ale jak na to, prý se bojí reakce médií. Nedokáže si vybrat mezi poklidným rozchodem a sociálními sítěmi. Pražáka však na ulici vyhodit nechce.
  16:00

Zdá se, že jedna etapa života Adély Pulcové, známé spíše jako Shopaholic Adel, se chýlí ke konci. Konkrétně by měl skončit její vztah se snoubencem Davidem Pražákem. Na živém vysílání si stěžovala, že ze vztahu už prý není nadšená a zvažuje, že se Pražákem rozejde. Už dlouho to mezi nimi neklape a sama si uvědomuje, že se s ním zatím nerozešla jenom kvůli její práci.

Jedním z důvodů, proč se snoubenci zatím úplně nerozešli, je podle Pulcové její údajná sláva. Prý se bojí, že by se rozchod příliš řešil na sociální sítích a v médiích. Proč se ale vůbec rozcházet chce? Pražák údajně Adel citově vydírá, což je dle ní už přes čáru. Navíc spolu bydlí v bytě, který platí Adel, protože Pražák nemá žádnou práci. Adel ho však nechce vyhodit na ulici kvůli tomu, že by neměl kam jít. Pražák navíc nemá dobré vztahy s rodinou, takže se vylučuje i možnost, že by šel bydlet právě k nim.

Bizarní influencerka si stěžovala, že poklidný rozchod by měla jen tehdy, když by skončila na sociálních sítích. Jenže takový scénář dle ní nepřipadá v úvahu. Práci na sociálních sítích vidí jako jedinou cestu k obživě. Tvrdí totiž, že ji kvůli vystupování na internetu nechce nikdo zaměstnat.

V chatu na živém vysílání se objevovaly i komentáře, kde se sledující ptali, zda náhodou Adéla nemá nového partnera a proto se chce Davida zbavit. To však vyvrátila. A to i přes to, že je poslední dny aktivní na Tinderu. „Jako lidi na rovinu, není to o tom, že bych měla někoho jinýho, že bych Davida podvedla. Tak to vůbec není pravda, abyste si o mě něco nemysleli, protože vím, jaký hejtři dokážou být svině,“ komentovala své rozhodnutí Adel.

Ke svému snoubenci už prý Adel zkrátka necítí lásku, ale zároveň se bojí toho, že zůstane sama. Měla to tak i se svými předchozími partnery.

Zároveň tvrdí, že Davida nechce vyhodit na ulici, ale dá mu ultimátum, že si musí najít práci a poté se bude muset odstěhovat. Poslední dobou se k ní však začal chovat údajně tolik ošklivě, že se rozhodla udělat změnu. Také ji už nebaví neustále Pražáka živit. Sama má prý co dělat, aby zaplatila všechny možné účty a také výdaje za svého psa.

Video ve kterém se Adel rozpovídala o vztahu s Pražákem má za den 70 tisíc zhlédnutí. „Není chyba na mojí straně, je chyba i na jeho straně a aby mi zakazoval chodit ven sama, nebo mi zakazoval s kamarádama chodit ven, tak to si líbit nenechám. Jsem dospělý svéprávný člověk a všechno platím já, tak on mi nemá co rozkazovat,“ stálo v popisku videa. K videu se Adel vyjádřila i na svém Instagramu v příbězích.

„Hlavně bych vás chtěla poprosit o jednu věc. Dobře, řekla jsem nějaký věci, co jsem o Davidovi řekla, moje chyba, měla jsem si to nechat v soukromí. Ať je to mezi námi jaký je, tak si to musíme vyřešit mezi sebou a netahat to prostě na internet všechno. Chtěla bych vás jenom strašně moc poprosit, aby jste přestali Davidovi psát ošklivý vyhrožující urážlivý zprávy. Nedělá se to. A jako aby jste na něj pokřikovali venku už,to už je fakt jako moc, to už jako přeháníte. A vy se pak divíte, že to David musí řešit přes policajty? Vy se divíte? Já se tomu klukovi teda jakože na jednu stranu nedivím. Já vás prostě chci poprosit o jednu věc, nechte Davida bejt,“ rozčilovala se Adel na Instagramu.