Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Bývalá kamarádka Shopaholic Adel. | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Bývalá kamarádka Shopaholic Adel promluvila. Uživatelé ji však označují za exota

Známý odpůrce Shopaholic Adel FatDad si k sobě na rozhovor pozval bývalou kamarádku Shopaholic Adel. Ta tvrdí, že jí Adel darovala několik desítek tisíc korun, které od ní chce nyní vrátit. Uživatelé jistou Karolínu Lankovou však označují za exota. Na streamu měla od sledujících požadovat nahé fotky Adel.
  9:56,  aktualizováno  11:56

Dá se říct, že téměř v každé kauze uživatelé na sítích označují Shopaholic Adel za tu špatnou. Tentokrát se však mnoho z nich postavilo na její stranu. Ačkoliv jsou si stále vědomi toho, že se jedná o tu stejnou osobu, která se rozhodně ze dne na den nezměnila, v aktuální kauze se jí zastávají. Jistá Karolína Lanková se v rozhovoru pro youtubera FatDada svěřila, že po ní prý Adel požaduje desítky tisíc korun. Ty jí podle Lankové měla dát darem. Zdá se však, že se celá situace má lehce jinak. Uživatelé Lankové nevěří a obviňují ji z toho, že je zlatokopka.

@karolinkalankova #shopaholicadel #Youtube ♬ původní zvuk - Karolína Lanková

Adel často dá se říct nevědomky někomu pomůže ke slávě. Podle uživatelů je naivní a důvěřuje nesprávným osobám, které se na ní snaží pouze přiživit. Není výjimkou, že se s někým skamarádí a za týden se už nebaví. To je zřejmě případ i její bývalé kamarádky Lankové. Ta v rozhovoru s FatDadem sdělila její zkušenost s Adel. Tvrdí, že se znají už poměrně delší dobu. Jejich vztah prý probíhal na takové bázi, že se určitou dobu bavily a pak se na i několik měsíců odmlčely. Lanková tvrdí, že jí měla z ničeho nic Adel poslat darem téměř padesát tisíc korun.

Říká, že se jí Adel zřejmě chlubila tím, kolik má peněz na svém účtu. Ona jí tak obratem také poslala snímek obrazovky z jejího účtu, kde šlo vidět i jeho číslo. „Adélka mi najednou na účet poslala nějaké peníze. Bylo to v rámci několika dnů. Nejdřív přišlo nějakých dvacet, pak nějakých třeba pět a vyšplhalo se to dohromady až na zhruba osmačtyřicet tisíc,“ říká Lanková. Tvrdí, že šlo pouze o dar. Má dokonce prý i hlasové zprávy, ve kterých jí Adel říká, že peníze nechce nikdy vrátit zpátky a jestli se o to pokusí, tak se s ní přestane bavit.

@karolinkalankova #shopaholicadel #ismellbitch ♬ ARSENAL (I SMELL BITCH) (feat. Denzel Curry) - Mike Dimes

Adel se však redakci Antiyoutuber.cz svěřila, že je to celé jinak. Prý nešlo o dar, ale půjčku. „Nešlo o dobrovolný dar. Ona se mi svěřila, že má dluh, protože si musela vzít půjčku kvůli tomu, aby mohla mít pronájem v Praze, protože na to neměla peníze,“ vysvětluje Adel. „Já jsem byla tak blbá a hodná kamarádka, že jsem jí dala prachy, aby si ten dluh co si brala na ten pronájem zaplatila,“ říká. Lituje tak, že si s Lankovou nezřídila nějakou smlouvu, aby z ní teď peníze mohla legálně dostat. „Já jsem to myslela z dobré vůle,“ doplňuje Adel.

Podle slov Lankové se zdá, že Adel ráda obdarovává své známé penězi a různými dárky. „Fotografovi koupila úplně nový notebook a svůj MacBook darovala mně. Dala mi ho a řekla, že si ho prostě vezmu. Nepotřebovala jsem ho. Ona mi ho vyloženě vnutila,“ říká Lanková. Ještě bude říkat, že ode mně žádný MacBook nechtěla a že jsem jí ho vnutila. Tak ať mi ho vrátí,“ říká Adel.

Zdá se, že většina uživatelů je v tomto sporu spíše na straně Adel. Lankovou obviňují z toho, že jí jde jen o peníze a pozornost. „Trošku vděčnosti za finanční pomoc by neuškodilo,“ píše do komentářů pod video Fat Dada jeden uživatel. „Pulcová je mršina o tom žádná, ale slečna Karolína je to samé jen v poněkud hezčím obalu bez projevů omezenosti. Brala bez uzardění od člověka o kterém věděla, že je nenormální,“ píše další.

VEČER V KINĚ @cinestar_cz NA FILMU 2023 BARBIE DĚKUJI ZA KRÁSNÝ VEČER LÁSKO MOJE JEDINÁ, UŽILA JSEM SI TO, VELMI SI MĚ ROZMAZLUJEŠ, VÁŽÍM SI TOHO… @barbiethemovie @barbie @barbiefilm.cz @mattel

26. července 2023 v 21:53, příspěvek archivován: 3. srpna 2023 v 15:30

Lankovou uživatelé označují za příživnici a zlatokopku. Vypadá to, že si to sama uvědomuje a nestydí se za to. „Ale na peníze ti byla dobrá,“ píše do komentářů pod TikTok video Lankové jedna uživatelka. „Ano byla,“ odpovídá jí Lanková. Na jednom TikTok streamu měla dokonce podle uživatele na YouTube požadovat od sledujících nahé fotografie Adel. „Slečna je neskutečná mrcha. Po večerním streamu včera, kdy se neustále bavila na účet Adély tím, jak je šikovná, že ji obrala a ať jí lidi posílají nahé fotky Adély a její kalhotky, že bude vše zveřejňovat, tak to je pro mě odpad a největší dno,“ píše.

Témata: Shopaholic adel