Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Shopaholicadel se snoubencem | foto: Facebook

Zápas Pražáka a Kluka s kamením je nejistý. Důvodem je prý menstruace Shopaholic Adel

O souboji mezi Klukem s kamením a přítelem Shopaholic Adel, Davidem Pražákem, v Clash of the Stars, se spekuluje již několik měsíců. Pražák kontroverzního influencera vyzval v červnu, ale i přesto nebyl od té doby schopen podepsat smlouvu s organizátory soutěže. Podle Kluka s kamením za to může menstruace Shopaholic Adel.
  13:38

David Pražák alias Fregamercz se měl utkat s Ondřejem Untermüllerem, známém pod přezdívkou Kluk s kamením, již ve třetí sérii Clash of the Stars. Ze strany Pražáka a jeho snoubenky Adély Pulcové, vystupující po přezdívkou Shopaholic Adel, však přichází neustálé odkládání a odmítání podpisu smlouvy.

Na druhém galavečeru Clash of the Stars vyzval David Pražák Ondřeje Untermüllera na souboj v MMA. „Už se fakt těším a neboj, šetřit tě nebudu. Bude z tebe štěrk nebo prach. Tak se těš a sbohem buzničko,“ znělo z úst drahé polovičky Adély Pulcové. I přes Pražákova odhodlaná slova ale zatím k zápasu nedošlo.

„Shopaholic Adel a její přítel zase odmítají podepsat smlouvu, údajně z důvodu Adéliny menstruace a stěhování. Na internetu koluje, že já ten zápas nechci absolvovat. To však není pravda, výzvu jsem přijal již dávno a vše mohlo proběhnout na Clash of the Stars 3. Pokud ten zápas chcete, tak mi pomozte dokopat podpantofláka Davida k tomu, aby podepsal smlouvu,“ napsal Kluk s kamením na Instagramu.

Untermüller také dodal, že pokud se zápas někdy přeci jen uskuteční, tak ukáže publiku svoji novou stránku. Odmítá prý nadále být označován za kontroverzního. Podle něj na internetu produkuje dostatek kontroverze Shopaholic Adel a on k ní nechce být přirovnáván.

„Ani mi neodepisuje, chová se jak pí*a, je to katastrofa. Co tvrdí Kluk s kamením není pravda. Mě urážet nikdo nebude,“ vyjádřila se Pulcová pro redakci Antiyoutuber.cz

Slova Untermüllera potvrdil i promotér Clash of the Stars, Jakub Jíra. Domluvu s Pulcovou označil za nejasnou a nesrozumitelnou. Nebere mu telefony a neodpovídá na zprávy. Když je přeci jen k zastižení, tak se neustále vymlouvá, proč není možné smlouvu podepsat.

Pulcová již v minulosti uvedla, že neví, zda se zápas vůbec uskuteční. Podle ní je domluva s promotérem soutěže, Jakubem Jírou, otřesná a píše jí nesmyslnosti na messengeru. Nespokojená je i s částkou, kterou Davidovi za zápas nabídli a považuje ji za směšnou.