Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Shopaholicadel a partner David Pražák | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Shopaholic Adel se rozčiluje nad Clash of the Stars. Chová se hystericky, reaguje Jíra

Internet je zahlcený spekulacemi, zda se snoubenec Shopaholic Adel, David, zúčastní souboje v Clash of the Stars. Má bojovat v MMA proti Klukovi s kamením, kterého vyzval na svém TikToku. Podle Instagramu Adély zápas stále není jistý. Domluva s organizátory soutěže je podle jejích slov velmi špatná.
  13:00

Snoubenec Shopaholic Adel David, známý také pod přezdívkou Fregamercz, měl v souboji Clash of the Stars bojovat proti Klukovi s kamením, kterého sám vyzval na svém TikToku. Zda se souboj odehraje podle slov influencerky stále není jisté. David má nastoupit do práce a s organizátory soutěže se prý nedá domluvit.

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel zaplavila svá Instagram stories stížnostmi na organizátora soutěže Clash of the Stars Jakuba Jíru. Tvrdí, že se s nim nedá na ničem domluvit a měl by ohledně soutěže kontaktovat jejího snoubence Davida, nikoliv ji.

„Vůbec nevím, jestli se zápas uskuteční. Domluva s Jírou je hrůza. Radši to nebudu komentovat, protože nechci další hroty. Vždy mi píše v dobu, kdy chci jít spát. Jakub Jíra mi píše kraviny na messengeru a říká mi, ať se vyjadřuji česky,“ řekla Adéla ve stories.

Influencerka taky povídala o tom, že Davida již nebaví být doma a hledá si práci. Rád by nastoupil do svého bývalého zaměstnání. Pokud se tak stane, bude prý rád, pokud bude stíhat streamovat pro své fanoušky. Na řešení Clash of the Stars mu nevystačí čas. Dále se influencerka rozčilovala nad tím, že ji Kluk s kamením označil za blondýnu.

„Adély chování je hysterické. Nebere mi telefony a na Facebooku se mnou komunikuje velmi nejasně a nesrozumitelně. Na žádných financích jsme se s jejím přítelem nedomlouvali. Zatím se věnujeme třetí sérii soutěže,“ sdělil organizátor Clash of the Stars Jíra.