Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Shopaholic Adel se bude zase stěhovat. Se snoubencem teď radí, jak vychovávat děti

Shopaholic Adel od letošního léta čelí velké vlně kritiky. Podle některých prodávala drogy, týrala své domácí mazlíčky a také svého snoubence Davida. Teď se rozhodli všechny spekulace v novém videu popřít. Mluví v něm také o účasti v Clash of the Stars, výchově dětí nebo stěhování.
  15:00

Adélu Pulcovou si většina uživatelů spojuje s přezdívkou Shopaholic Adel. Se snoubencem Davidem Pražákem patří k nejprobíranějším párům na českém internetu. Od letošního léta dvojice čelí velké vlně kritiky a s negativními komentáři se vyrovnávají po svém. Teď se rozhodli fanouškům poslat další vzkaz. Mluví o jejich vztahu, prodeji bytu, kritice, účasti v Clash of the Stars a třeba i výchově dětí.

Vztah Pražáka a Pulcové je pro mnohé sledující jednoduše zvláštní. Pulcová je často kritizovaná za to, jak se ke svému snoubenci chová. Na mnoha živých vysíláních na TikToku se hádají a objevilo se mnoho spekulací o tom, že ho ani nepouští doma na toaletu.

Podobné domněnky se pár snaží dlouhodobě vyvracet, situace se ale opakují a postupně přibývají další kauzy, kvůli kterým ji sledující kritizují. Nedávno se dvojice přestěhovala do nového bytu v Bílině, kde podle některých údajně Pulcová prodávala drogy.

Následně se objevily spekulace podle kterých by prý měla týrat svá zvířata. Obě nařčení následně popřela.

Negativní komentáře však stále přibývají a dvojice se rozhodla k celé situaci vyjádřit. Pulcová na svůj youtubový kanál nahrála video, ve kterém se společně s Pražákem snaží osvětlit kontroverze s nimi spojené.

„V něčem máte pravdu, to, jak s Davidem vytahujeme veřejně ty naše hádky na streamech, to fakt není dobrý,“ uvádí Pulcová na začátku videa. Tvrdí, že už nechce řešit konflikty s partnerem veřejně a raději příště živé vysílání vypne. Potom se akorát množí negativní reakce a to si nepřeje. „Pak si akorát myslíte, že jsem tyranka a že týrám svého partnera,“ říká Pulcová.

Projev dvojice je poměrně zmatený a mluví o mnoha tématech. Prozradili, že se zase chtějí stěhovat, protože jim „Ústecký kraj ničí vztah“. Když bydleli v Jablonci, prý se spolu nehádali. Nový byt tak budou prodávat a na začátku příštího roku by měli začít natáčet videa v novém, tentokrát snad v příznivější lokalitě.

Rodičovský zámek a správná výchova

Nejzásadnějším problémem pro ně jsou negativní komentáře, které mnohdy přichází od nezletilých. Pražák doporučuje jejich rodičům, aby své děti kontrolovali a regulovali obsah, ke kterému se dostanou pomocí rodičovské kontroly na WiFi routeru. Prý pokud na své děti nebudou dávat rodiče pozor, budou mít přístup i k tvůrcům, kteří nabádají své sledující k nesprávnému chování.

„Já sám jsem měl nevlastní dceru a měla zapnutou rodičovskou kontrolu na tabletu i telefonu. Já jsem prostě nechtěl, aby viděla zlé lidi, kteří nabádají ke špatným věcem,“ popisuje Pražák. Prý z ní pouze díky tomu vyrostla slušná dcera. Pulcová následně dodala, že se o ní její biologická matka nechce údajně starat a musí teď být u prarodičů. Proč to vůbec zmiňovala nikdo neví.

Ve videu pár také probírá Davidovu potenciální účast na galavečeru Clash of the Stars. Už dlouho se spekuluje o jeho utkání s Ondřejem Untermüllerem alias Klukem s kamením na dalším, v pořadí už čtvrtém, galavečeru. Pražák s ním prý počítá a do pátého turnaje se rozhodl vyzvat Tadeáše Kuběnku. „Tadeáši, řekl jsi o Adél, že nemá právo žít a že má chcípnout. Takže si s tebou dám zápas v pětce a skončíš v krvi,“ tvrdí Pražák.

Celé video komentuje tvůrce reakčního kanálu Sibiřan. Mimo jiné doplnil nové informace o zápase Pražáka a Kluka s kamením, fanoušci se možná mohou těšit na zápas dvou proti jednomu. Pavel Měsíček, známý pod přezdívkou Snejks, se totiž také rozhodl vyzvat Untermüllera na zápas. Na to reagovala Pulcová několika zprávami. Prý nechápe, proč o zápas stojí, když se s Untermüllerem domlouvá už její snoubenec. Měsíček vše zveřejnil na svém Instagramu s popisem, že by je zvládl porazit, i kdyby se utkal s oběma najednou.

Pulcová s Pražákem ve zbylé části videa v podstatě ještě několikrát zopakují, co už bylo řečeno. Podle fanoušků celé video nedává smysl a nepochopili, co vlastně chtěli sledujícím předat. Na zápas na galavečeru Clash of the Stars se každopádně těší a jsou zvědaví, co přinese.