Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Shopaholic Adel opět řádí. Prodala pod cenou byt i auto a chce do Like Hafu

Shopaholic Adel se opět stěhuje. Prodala pod cenou auto i byt, do kterého se přesídlila na podzim. Prodělala statisíce. Toužila udělat mezizastávku v Like Housu, ale produkce její nabídku striktně odmítla. Jejím novým domovem tak má být rodinná vila s bazénem, kde bude platit nájem.
  14:00

Shopaholic Adel se s přítelem Davidem Pražákem přestěhovala do ústecké Bíliny na podzim roku 2022. Vydrželi zde ale jen pár měsíců. Hateři jí totiž měli házet vajíčka do oken a influencerka se tak chtěla přemístit někam, kde ji nezastihnou.

Byt v Bílině Pulcová na podzim koupila za 1,5 milionu korun. Prodala ho však pouze za necelých 800 tisíc. Internet se jí vysmívá, že je finančně negramotná. Influencerka má ale radost, že se stěhuje do rodinné vily a to, že přijde o vlastní nemovitost, ji netrápí. Není to poprvé, kdy prodělala. V listopadu také prodala za pět tisíc auto, jehož nákupní cena byla pětatřicet tisíc.

@kusan.__ #shopaholicadel #pa #bílina #je #naše ♬ původní zvuk - kikin.cz1

„Já se na konci ledna stěhuji. Chci vám něco říct, já se nebudu stěhovat do paneláku, abyste na mě mohli chodit a čekat před barákem. Já se stěhuji do rodinného domečku, spíše tedy do vily a nikdy neřeknu, kam. Ale prostě se stěhuji do domu s bazénem a hlavně ten barák nebude můj,“ svěřila se Pulcová na streamu.

@drbyyyyyyy #shopaholicadel #adelasestehuje #chudakdavca #influ #foryoupage #like #bizar ♬ původní zvuk - Drbyyyyyy

Influencerka tvrdí, že v novém bydlení na ni nemohou lidé nic zkoušet ani za ní chodit, jelikož by se na ně zlobil majitel domu. „Smůla, v paneláku už mě nenajdete. Já si tam budu zpívat a dělat streamy do aleluja. David také bude moct streamovat po večerce. A abyste věděli, mám tak úžasnou makléřku, že můj byt v Bílině už má kupce,“ vyjádřila se.

Fanoušci na sítích spekulovali, zda se kontroverzní influencerka se svým přítelem nepřesune do Like Housu, který odpovídal jejímu popisu. Ukázalo se, že Pulcová s Pražákem se opravdu snažili přesvědčit produkci, zda by nemohli soutěžit v reality show Like Haf. Produkce to však striktně zatrhla.

@stano.adkins2 #stopadel #shopaholicadel #likehouse #prima ♬ původní zvuk - Stano.adkins2

Na internet unikly hlasové zprávy, které Shopaholic Adel zasílala na Instagram Like Hafu. „Dobrý den, čárka, bylo by možné později přijít k vám do reality show s Davidem a naším pejskem?“ ptala se influencerka produkčních. Ti slušně odpověděli, že děkují, ale nemají o její účast zájem. To Pulcovou rozčílilo a začala nadávat, že Tadeáše Kuběnku tam zvou a ji nikoliv.

„Každého vezmete do Like Housu a mě prostě ne, když mě ani neznáte osobně, a to mám největší sledovanost. Děláte si legraci?“ nahrála produkci s naštvaným hlasem. „Neděláme si legraci a prosím už nepište, nikdy se v žádné řadě Like Housu neobjevíte,“ stojí v odpovědi.

Pulcové se za špatnou finanční gramotnost a snahu dostat se do reality show vysmívá celý internet. Na YouTube vzniklo několik reakčních videí ohledně prodeje jejího bytu. Nejvíce posměšků ale získává za to, že pravidelně mezi větami čte čárky, jako by to bylo slovo. „Dobrý den, čárka, to si dala lajnu ze záchodového prkénka, ne?“ zaznívá v komentářích.

Témata: Shopaholic adel