Středa 8. května 2024, Den vítězství

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Shopaholic Adel sousedi obviňují z prodeje drog a násilí. Podle ní je to výmysl

Shopaholic Adel se před pár týdny přestěhovala do nového bytu. Nestihla si ani vybalit věci a už má spory se sousedy. Obviňují ji z prodeje drog, násilí, manipulace a propagování návykových látek. Anonym do všech bytů v okolí roznesl papír, na kterém stojí všechna zmíněná nařčení. Adéla s obviněními nesouhlasí.
  11:10

Influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel má spory se sousedy v novém bytě. S přítelem Davidem Pražákem se přistěhovali teprve nedávno a už je z toho drama. Anonym roznesl všem lidem v okolí papír, na kterém stojí, že Adéla prodává drogy, propaguje návykové látky, manipuluje s lidmi a je násilná. Influencerka tvrdí, že to všechno jsou výmysly.

„V předchozích bytech Adéla s Davidem obchodovali s drogami, pod vlivem pak ponocují a sousedé musí opakovaně řešit rušení nočního klidu, hádky, křik a bouchání hluboko v nočních hodinách. Pan Pražák vystupuje na internetu pod přezdívkou Fregamercz a veřejně o sobě tvrdí, že nepracuje a práci si hledá, ale existuje podezření, že tím jen zakrývá své působení v obchodě s drogami,“ stojí v dopisu.

Dále se zde píše, že Adéla Pulcová na sociálních sítích šíří nenávistná videa, ve kterých útočí na různé osoby včetně bývalých sousedů. Údajným výdělkům Shopaholic Adel autor dopisu také nevěří a myslí si, že to jen skrývá její obchod s drogami. Proti Pražákovi pak má být vedeno mnoho trestních řízení za napadení, pomluvy a propagaci návykových látek nezletilým osobám.

Shopaholic Adel veškerá nařčení popírá. Situace zhoršuje její psychiku

Autor dopisu pak lidi varuje, že jsou Pulcová s Pražákem nebezpeční a veškeré jednání s nimi mají lidé řešit pomocí policie. Prý vystupují přátelsky a tvrdí o sobě, že jsou obětmi šikany. Vše co jim o sobe řeknete, jak stojí v dopisu, mají použít proti vám a vaši rodině. Ke konci je ještě napsáno, že vydírají a poškozují jejich přátele.

Shopaholic Adel s žádným z tvrzení nesouhlasí. „Dopis není vůbec pravdivý. Dostali ho do schránky všichni sousedi, ale nic z toho není pravda. Člověk, který to napsal, si pěkně vymýšlí. Chce nás pošpinit a udělat nám v životě zlo. Vůbec nevím, kdo to napsal, ale je to někdo z baráku, kdo na nás donáší,“ sdělila Pulcová pro redakci Antiyoutuber.cz.

„Na můj psychický stav je toho už opravdu hodně. David se mě snaží uklidňovat a držet mě tak nějak nahoře. Jsem ráda, že Davida mám, stejně tak jako naše zvířátka. Mají se velice dobře a pořád se o ně starám. S pejskem chodím normálně ven. Lidé už to dost přehání a já netuším, jak se tomu bránit. Jsem z toho nešťastná,“ dodala.

Podrobnosti o celém případu sdělil Sibiřan ve svém novém videu. Obhajuje Adély výdělky a odhaduje, že si vydělá více než 80 tisíc, které influencerka udává. Také tvrdí, že dopis zní jako zatykač. Prozrazuje, že dopis vynesl na sítě někdo, komu ho Adéla zaslala pomocí Facebooku. Melo by jí tedy být jasné, o koho se jedná, pokud ho nezaslala velkému počtu lidí.