Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Shopaholic Adel vs Haiset | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Streamer Haiset si vystřelil z Shopaholic Adel. Za společný stream s ní ale schytal kritiku

Populární streamer Haiset je známý pro své zábavné streamy a reakce. Na jednom takovém živém vysílání se rozhodl vystřelit si z bizarní influencerky Shopaholic Adel. Tiktokerku naštval zřejmě jen fakt, že jí poslal dárky. Zablokovala si ho a obvinila z přátelství s jejím bývalým partnerem Kulasem. Později však schytal od sledujících i kritiku.
  16:29

Humorné streamy a reakce od tvůrců jsou v dnešní době velikou součástí zábavného obsahu na internetu. Ne každý uživatel na sítích má čas vyhledávat kdejaké drby, a tak si počká, až jeho oblíbený streamer na nějakou zajímavou kauzu zareaguje.

Jeden z nejpopulárnějších streamerů u nás si říká Haiset. Jako mnoho dalším tvůrcům mu v jeho kariéře velice pomohla Shopaholic Adel. Sledovanost záznamů z jeho streamů, na kterých na ni reaguje, je oproti jiným tématům daleko vyšší. Nyní se však setkal i zřejmě s první větší kritikou ze strany sledujících.

Na nedávném streamu chtěl své sledující pobavit interakcí s Adel. Přišel na její TikTok stream a aby získal její pozornost, poslal jí pár dárků v minimální hodnotě. S pozitivní reakcí se však moc nesetkal. Hned, co poslal první dárek, se do něj Adel obořila. „A vypadni odsud. To je ten, co se teď kamarádí s Honzou. A vypadni. Já nejsem hnusná, ale on je fakt hnusný,“ říká naštvaná Adel. Haiseta touto reakcí bezpochyby uspokojila, jelikož se ihned začal smíchy popadat za břicho.

S vidinou podobné reakce poslal Haiset Adel další dárek. Zklamaný rozhodně nebyl, jelikož ho opět okřikla, aby odešel z jejího streamu. Vždy stačilo poslat pouze jeden dárek v hodnotě 1,4 centu a Adel zuřila. U třetího to už nevydržela. „Vypadni! Běž si poslouchat lži a kecy, co ti Honza řekne o mně,“ říká Adel velice procítěně a naštvaně. Tento třetí dárek byla zřejmě poslední kapka a Adel vyzvala moderátory, aby Haiseta zablokovali, což se také záhy stalo.

Přijít o takovou zábavu Haiset však bezpochyby nechtěl. Přešel tak na stream slečny, která streamovala s Adel a skrze zprávy na živém vysílání se snažil získat její pozornost. Jelikož se s ní snažil spojit i skrze Instagram, tak si ho Adel zablokovala i tam. „Ježíši, ty p*zdo v*le. Ty mě s*reš,“ reaguje Haiset na to, jak si Adel na streamu hraje se svým psem Ricouškem.

Původně jsem byl moderátor. I když to zrovna moc neneslo a dělal jsem to od nevidim po nevidim, byl jsem rád, že mám aspoň nějakou práci. Byla krize a ne každej se měl aspoň tak jako já.

Od doby, co jsem součástí Stream Squadu, jsem přibral 30 kilo a moje vůle k životu klesla na historické minimum. Jako své výpalné jsem však od @nvidiageforcecz @czc.cz dostal tuhle novou ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080. Zhubnu díky ní nebo budu díky ní mít opět radost ze života? Pravděpodobně ne, ale konečně budu moct hrát nové hry i na streamu, protože s technologií DLSS3 už mi lagy určitě nebudou dělat problémy. #rtxon #nvidia

6. prosince 2022 v 16:01, příspěvek archivován: 9. ledna 2024 v 11:08

Ačkoliv byl celý stream podle většiny diváků velice zábavný, kritika Haiseta neminula. Po zveřejnění záznamu z tohoto streamu Haiset poprvé v životě streamoval na TikToku a to právě s Adel. Na svém Instagramu se později svěřil, že se mu ozvalo nemálo sledujících s kritickými reakcemi. „To neznamená, že jsem jako kámoš s Adélou. Neznamená to, že se snažím přátelit s Adélou, ani jí nějak pomáhat,“ vysvětluje Haiset na svém Instagramu.

„Já tě dřív na Twitchi fakt sledovala a ráda, ale poslední dobou, jak lezeš do p*dele někomu, kdo zabil dvě zvířata, pak dalšímu, kdo týral svého psa a nechutnému člověku, který obtěžoval holky v tramvaji, nebo kde to bylo, jsem z tebe zklamaná. Doufám, že máš alespoň nějaké svědomí a uvědomíš si, že prachy a sledovanost nejsou všechno,“ píše jedna slečna Haisetovi zprávu, kterou zveřejnil na svém instagramovém příběhu.

Tak to vypadá výsledek s mou osobní kadeřnici, byla moc super udělala mi kávu a hezky se o mě starala měla jsem dokonalou péči a luxus prostě. @level10hairsalon @hair_by_deniska děkuji ještě jednou strašně moc za spolupráci ty vlasy jsou vážně dokonalý. První spolupráce na smlouvu.

11. listopadu 2023 v 16:59, příspěvek archivován: 9. ledna 2024 v 11:09

Takovou zpětnou vazbu chápe. Nešlo však prý o způsob, jak si vydělat víc peněz a získat větší sledovanost. Jednoduše chtěl jen zprostředkovat nevšední zábavu pro své diváky. „Cílem bylo to, že jsem se snažil, aby to byla p*del a ne se skamarádit s Adélou kvůli číslům, nebo penězům,“ reaguje na svém instagramovém story Haiset na již zmíněnou zprávu.

Témata: Shopaholic adel