Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholicadel | foto: Instagram.com

Shopaholic Adel měla být moderátorkou. Nakonec z toho nic nebude, prý proto, že je sprostá

Bizarní ikona internetu Shopaholic Adel se měla stát moderátorkou Hvězdné talkshow. Dokonce v ní byla i jako host. To vše je však minulostí, jelikož hlavní moderátor David Kastl jí v show nakonec nechce. Chová se prý neslušně a je sprostá na streamech. Adel na to má vlastní názor.
  13:04

Nejsledovanější díl internetové Hvězdné talkshow je ten, ve kterém byla hostem Shopaholic Adél. Hlavnímu moderátorovi Davidu Kastlovi tak přišlo jako dobrý nápad zapojit Adél do jeho show znovu. Tentokrát se však rozhodl, že z ní rovnou udělá moderátorku. Což se u sledujících pořadu nepotkalo s velkým pochopením, mnozí v tom neviděli smysl. Vždyť je podle nich vždy před kamerami nervozní a neumí ani pořádně mluvit. Kastl nakonec spolupráci s Adélou Pulcovou alias Shopaholic Adel ukončil. Proč? Kvůli jejímu chování.

Shopaholic Adel už několikrát tvrdila, že se změní a začne se ke všem, a hlavně svému snoubenci Davidovi, chovat hezky. Sliby chyby, tvrdí její sledující. Na streamech je sprostá jak nikdy jindy a Davidovi nadává čím dál víc, shodují se sledující. Za bizarní a směšné veřejnost považuje roční předsevzetí které si dala. V silvestrovském videu slíbila, že se změní a začne se chovat lépe. Jenže to vydrželo jen pár minut. Chvíli po půlnoci se do Davida zase ostře pustila do Davida. „Od roku 2023 se fakt snažím chovat tak, aby mě měli lidi rádi. Těch hejtů na streamech ubývá,“ řekla pro antiyoutuber.cz Shopaholic Adel.

@shopaholicadelreal

ROK 2023 JE PRO MĚ NOVÝ ZAČÁTEK NA TO ZMĚNIT SE A BÝT LEPŠÍ A HODNĚJŠÍ A KLIDNĚJŠÍ ČLOVĚK, MÁM VÁS VŠECHNO MOOOOC RÁÁÁÁDA JSTE SUPER FANOUŠCI…

♬ původní zvuk - shopaholicadel.Real

Už od minulého roku s nadšením Adel všude říkala, že z ní bude moderátorka v Hvězdné talkshow. Jak sama řekla, být moderátorkou je pro ní sen. Když se o tom dozvěděla veřejnost nikdo moc nevěděl co na to říct. „Co to má být? Vždyť ona ani neumí mluvit. Pokaždé, když se před ní objeví kamera, tak se s debilním chechtáním schová do klubíčka,“ komentuje na Facebooku jeden překvapený uživatel oznámení o její účasti v talkshow.

Tento Adély sen se však rozplynul. Na Instagramu talkshow se objevila zpráva, že nakonec Shopaholic Adel jejich moderátorkou nebude.

„Škoda, těšila jsem se, jak to nebude dávat. Nahnali si na ní trochu pozornosti a to jim asi stačilo. Beztak to plánovali od začátku, kdo by ji chtěl opravdu jako moderátorku,“ píše v diskuzi na Facebooku jedna uživatelka. Veřejnost se na Facebooku shoduje v tom, že by to Adel beztak nezvládla a pro ní to je vlastně pouze dobře.

Shopaholicadel

Na důvod konce ani nezačaté dráhy moderátorky má Adel jasný názor. „David Kastl to ukončil kvůli tomu, že jsem občas na streamech sprostá,“ řekla pro antiyoutuber.cz. „Na streamech mluvím sprostě, protože mně, Davidovi, panence i zvířatům hejteři říkají abychom umřeli a svou smrt natočili. Proto se chovám tak, jak se chovám,“ vysvětluje influencerka, proč je na streamech sprostá.

David Kastl se nechal slyšet, že si jí původně do jejich show pozvali, protože jí chtěli dát šanci začít od znovu. „Měli jsme ale jednu podmínku, a to, že se bude Adel chovat na internetu slušně. To se však bohužel nestalo, a tak jsme se rozhodli, že s ní rozvážeme spolupráci,“ řekl pro antiyoutuber.cz moderátor Hvězdné talkshow David Kastl.

„Peníze za lístky vrací společnost Boom, u které si zájemci vstupenky kupovali,“ vysvětluje Kastl jak to bude s již zakoupenými vstupenkami na show.

„Je to zkrátka nepoučitelný člověk a takové chování má v krvi. Nevěřím na jakoukoliv změnu jejího chování,“ doplňuje Kastl. Adel si hlavu s tím, že moderátorkou nebude moc neláme. „Jeho rozhodnutí je mi úplně jedno. Já budu mít lepší věci,“ doplnila.

Témata: Shopaholic adel