Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Adéla a Kulas.. | foto: Se souhlasem Adély Pulcové

Shopaholic Adel se rozmluvila o svém sexuálním životě. Sledujícím se svěřila, co má ráda

Podle mnohých uživatelů Shopaholic Adel moc dobře ví co dělá. Téměř každý týden je svým chováním na sebe schopná strhnout pozornost. Momentálně překvapila své sledující a některé z nich i znechutila na TikToku, když se rozpovídala o sexuálním životě s Kulasem. Řekla, jak to má ráda a pomluvila svého bývalého partnera Fregamera.
  18:00

Kauzy okolo Shopaholic Adel zřejmě nikdy neutichnou. Bizarní influencerka na sebe neustále svým chováním a vyjadřováním strhává pozornost, čímž si udržuje sledovanost. Často se ráda pouští do velice kontroverzních a někdy i sexuálních témat. Nyní se v duchu urážení svého bývalého partnera Davida Pražáka alias Fregamera otevřeně pustila do svého sexuálního života. Tvrdí, že má prý její bývalý přítel tak malý penis, že ji o panenství připravil až její stávající partner Jan Kulas. Relativně podrobně se Adel s Kulasem rozpovídali o detailech z jejich sexuálního života.

Dekuji za 3 měsíce s tebou ❤️❤️ jen díky tobě jsem šťastný ❤️ MILUJI TĚ

13. června 2023 v 1:35, příspěvek archivován: 24. července 2023 v 12:05

Když byla Adel ve vztahu s Fregamerem, na sítích se snažila všem vysvětlovat, že je její partner nejlepší a jak ho moc miluje. Poté, co se s ním rozešla ho ale začala pomlouvat. V minulosti o něm měla například šířit pomluvy, že má AIDS. Nyní se na jednom TikTok streamu rozpovídala o délce jeho přirození. Tvrdí, že bylo tak malé, že ji o panenství připravil až její momentální partner Kulas. „Já jsem byla i na gynekologii a doktor mi řekl, že to nemám dodělané. Neměla jsem to prostě ještě pořádně udělaný. Byla jsem ještě panna,“ říká Adel.

Po několika nevybíravých komentářích na adresu Fregamera začala mluvit o tom, že je pohlavní styk s Kulasem perfektní. „Kolikrát se stane, že kvůli Honzovi se pak nemůžu hýbat. Spíš od Honzy dostávám já, když zlobím,“ říká Adel. Stream po většinu času řídil tiktoker říkající si „Domesek_09". Ten se nezdráhal a bizarnímu páru pokládal jednu pikantní otázku za druhou. Zeptal se například, jestli praktikují orální sex. „Jo to je jasný. Ale nepolyká no,“ odpovídá Kulas. „Zkoušela jsem to už v minulosti, ale je to hnusný. To chutná jako zkažené vajíčka,“ reaguje Adel.

27. června 2023 v 23:58, příspěvek archivován: 24. července 2023 v 12:05

O Adel se ví, že chtěla být vždy slavná a populární. Už několikrát se neúspěšně pokusila prosadit v televizi. Objevila se například v hudební soutěži SuperStar, či v pořadu Nebezpečné vztahy. Nyní se svěřila, že jde už prý do třetího kola castingu na populární pořad Partička. „Držte mi palce v úterý, protože jdu na třetí kolo castingu do Partičky,“ říká Adel. Ucházet se tedy zřejmě chce o místo člena v pořadu. V komentářích jí uživatelé spíše drží palce kvůli tomu, aby se ztrapnila. Celý casting by se podle ní měl nahrávat a následně putovat do televize.

Zdá se, že sex je něco, co Adel velice zajímá. Je to pro ni nevyčerpatelné téma, do kterého často ráda zabředává. Opět v duchu urážení velikosti přirození Fregamera promluvila o penisu Kulase. „Honza ho má většího?“ ptá se tiktoker Adély. S muži tmavé pleti se dlouhodobě pojí stereotyp, že mají přirození větší než ostatní. Podle Adély je její současný partner obdařený podobně jako oni. „Já nevím, jak to je v centimetrech. Má tak dvacet. Taky mě to kolikrát bolí a chodím jako nam*daný kačer,“ odpovídá Adel. Nadále opět připomněla, že o panenství přišla až s Kulasem. „Taky to bolelo jako kráva,“ říká. „Já nelžu lidi asi takhle vám to řeknu,“ doplňuje.

Má taneční choreografie na vánoční písničku od zpěvačky @ewa_farna93 #talentczechsocialawards #czechsocialawards

23. června 2023 v 7:43, příspěvek archivován: 24. července 2023 v 12:06

Mnoho lidí by zřejmě velice zajímal zápas v Clash of the Stars mezi Kulasem a Fregamerem. Jde o souboj, který je na spadnutí už delší dobu, avšak z různých důvodů se ještě neodehrál. Fregamer o něj má zřejmě veliký zájem, přičemž sdělil, že většinu podmínek přenechává na Kulasovi. Jediné, co po něm chce je, aby podepsal smlouvu. Podle většiny se Kulas neustále na něco vymlouvá a do zápasu se bojí nastoupit. Nyní na streamu sdělil, že s Fregamerem do souboje půjde pod jednou podmínkou. „Já jsem mu teď řekl, ať zaplatí ty dluhy té staré paní,“ vysvětluje Kulas. Říká tedy, že až jisté paní Fregamer zaplatí to, co jí dluží, tak s ním do zápasu půjde. Zdá se, že se ale nic takového nestane. Fregamer tvrdí, že nikomu nic nedluží.