Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

RedFace | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Shopaholic Adel prý dostala pokutu 60 tisíc korun. Zatím to úřady však řeší

Zásnuby na Red Face a následně pohádková svatba u moře? Z romantické chvilky se stala spíše noční můra. Kulas se s Adel hádá víc, než kdy dřív, a to nejen na streamu, ale i na ulici. Jeho přístup k ní je v poslední době spíše laxní. Adel má být také dokonce ve finančních problémech. Údajně musí zaplatit pokutu, na kterou nemá peníze.
  15:11

Shopaholic Adel se nedávno zasnoubila se svým partnerem Janem Kulasem na galavečeru bojové organizace Red Face. Mluvilo se o romantické svatbě na pláži a překrásných líbánkách. Jak je jistě mnohým sledujícím známo, zásnub měla Adel už několik. Zdá se, že to pro ni nic moc neznamená a v jejím milostném životě to nic nemění. Opak je pravdou. Změnilo se spoustu věcí, ne však k lepšímu. Někteří uživatelé na sítích mluví o tom, že se jí vše rozpadá pod rukama. Je také zdá se ve finanční krizi. Údajně má zaplatit velikou pokutu, na kterou však nemá peníze.

10.09.2023 jsme slavily spolu Lásko má výročí vztahu už pěkných půl roku, děkuji ti za to že dál a stále stojíš po mém bojů a chráníš mě. STRÁŠNĚ MOC TĚ MILUJI A JSEM UŽ JEN TVÁ SNOUBENKA. Těším se na další dny, týdny, měsíce, roky, léta strávené po tvém boku.

14. září 2023 v 17:01, příspěvek archivován: 11. října 2023 v 13:01

Jeden z nejžhavějších momentů druhého galavečera Red Face se neodehrál při zápase. V jeden moment do klece vstoupil Kulas a požádal Adel o ruku. Nemálo uživatelů na sítích mluví o tom, že ho k tomu Adel donutila. Pokud to tak je, či není, není jistě. Ubrečený Kulas se každopádně snažil dávat všem pořádně najevo, že šla jeho žádost o ruku od srdce. Zbytek večera doprovázely bizarní scény, kdy se podnapilá Adel snažila udržet rovnováhu, či odpovídat na dotazy redaktorů.

Někoho by zřejmě napadlo, že se Adel změní a začne se ke svému snoubenci chovat lépe. Není to tak. Kulasovi nevybíravě nadává a křičí na něj víc, než kdy dříve. Bizarní je to, že si svůj vztek nevylévá už jen na streamech, ale i na ulici. Nedávno po sítích začala kolovat videa z hádky Adel a Kulase, která natočil večer jejich soused. Celá hádka měla podle Adel vzniknout kvůli jejich bývalému kamarádovi Abdurahim Karimovi. Ačkoliv se ho z počátku Kulas zastával, nyní jde proti němu.

Většinou, když se Kulas s Adel pohádal, rychle si to vyříkali. Nyní se ale zdá, že už jejich vztah není tak růžový, jak ho Adel na sítích popisuje. Kulas se momentálně na svém YouTube kanále vyjádřil k tomu, proč už nestreamuje na TikToku. Vinu svalil na Adel. „Vy víte, co se tam zase stalo, že na mě Adéla zase začala být hnusná, jak jinak,“ říká Kulas. Potvrdil i to, o čem mluvila většina sledujících. „To dělá proto, že mi tam lidi posílají drahé dárky a jí ne,“ doplňuje. I jemu je tedy jasné, že mu Adel závidí.

Oznámil tedy, že z TikToku přechází na Twitch. „Nevím, jak to bude dál,“ říká Kulas, že zřejmě neví, jak to nyní mezi ním a Adel bude. „Vysílat teď budu na Twitchi, jelikož na TikToku už fakt nechci. Na TikToku jsou pořád nějaké hádky a takové věci. Když budu pořád vysílat na TikToku, tak se to nikdy nezmění,“ doplňuje. Uživatelům tato změna streamovací platformy přijde zbytečná a směšná. „To je jedno, kde vysíláš. Ani tak se to nezmění, tak už to pochop. Utýrá tě a ještě tě zbavila kamarádů, rodiny i práce. Vzpamatuj se,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel.

Adel si vydělává jen ze sociálních sítí. V poslední době se však zdá, že se jí rapidně snižují příjmy. Nyní se na sítích dokonce šíří informace o tom, že má zaplatit pokutu šedesát tisíc korun za odhozené morče u popelnic, kterou dostala od Státní veterinární správy (SVS). Není to však úplně tak. „My jsme ji opakovaně kontrolovali a teď je to v řešení,“ říká redakci Antiyoutuber.cz ředitel pražské sekce SVS Antonín Kozák, že zatím nemůže sdělit bližší informace. „Můžu vás ubezpečit, že se to řeší,“ doplňuje.

Když máte v životě někoho důležitého, hned je život krásnější ❤️

8. června 2023 v 7:06, příspěvek archivován: 11. října 2023 v 13:02

Co se týče pokuty, která měla být Adel udělená, možnost že ji dostane, tu zřejmě je. „To může být maximálně nějaký návrh, ale nevím o tom úplně takto do detailů,“ vysvětluje Kozák. Na sítích, a to převážně na platformě X se diskutuje o tom, že kdyby Adel pokutu dostala, nebude na ni mít peníze. „Shopaholic Adel si prý bude brát půjčku od Providentu, což znamená, že peníze z prodeje bytu jsou v tahu,“ píše jedna uživatelka. „Tak prý za mrtvé morče dostala pokutu šedesát tisíc, nemá na to,“ píše v jiném příspěvku stejná uživatelka. Adel se do vydání článku k situaci zatím nevyjádřila.