Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Jan Kulas se zasnoubil s Shopaholic Adel. | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Kulas má čekat dítě s jinou partnerkou. Dávám jim maximálně rok, říká Fregamer

Další trable v ráji? Shopaholic Adel a Jan Kulas opět perlí. Podle sledujících by si Adel zasloužila cenu Oscara za nejlepší herecký výkon. Na nedávném streamu propukla silným pláčem. Říkala, že se bojí, že jí KVS zabaví psa. Dokonce si sundala i svůj zásnubní prsten. Nebojácný Kulas se proti tomu drsně ohradil.
  12:52

Když se kolem Shopaholic Adel za týden nic nestane, dá se to považovat za zázrak. Bizarní influencerka je svým chováním schopná vyvolat konflikt téměř s každým a dostávat se tak týdně do vědomí většiny uživatelů na sítích. Nyní po několikadenní pauze poměrného klidu opět perlí.

Že je Adel mentálně nestabilní, je většině sledujícím zřejmé. Její nálada se dá přirovnat k jízdě na horské dráze. Jednou se chová sluníčkově a vše je krásné. Za chvíli je však schopná jít přes mrtvoly a uráží, koho to jen jde. Nyní se na jednom streamu v záchvatu velice silného breku rozpovídala o tom, jak má strach. Bojí se, že jí Krajská veterinární správa (KVS) zabaví psa.

To, že Adel ráda šíří často lživé pomluvy není nic nového. Člověk do kterého si občas ráda rýpne, není nikdo jiný, než její bývalý partner David Pražák alias Fregamer. V záchvatu breku měla na jednom streamu říct, že měl v době jejich vztahu kopat do psa Ricouška. „Přes držku by měl dostat můj bývalý přítel David. Vikina mi řekla, že když se mu Rico pletl pod nohy, tak do něj kopal,“ vysvětluje Adel.

Fregamer zdá se nechápe, proč má Adel potřebu ho neustále řešit. Leží jí zřejmě stále v žaludku, říká. „Je to docela závažné obvinění z dá se říct trestného činu týrání zvířat. Radši ať si zamete před vlastním prahem, protože to co ona dělá, je už docela hraniční,“ říká Fregamer redakci Antiyoutuber.cz, s tím že se jedná o lživou pomluvu. Ačkoliv by mohl takové šíření pomluv řešit právní cestou, svěřil se, že to nemá zapotřebí. Adel beztak většina sledujících na sítích nevěří, a tak když něco řekne, téměř nikdo to nebere vážně. „Nechci být jako ona. Ta dává trestní oznámení na každého,“ vysvětluje.

Ještě jednou gratulujeme!
⚠️ Záznam večera již nyní za zvýhodněnou cenu. Odkaz naleznete v bio.

#mma #zapasy #zapas #influencer #souboj #box #praha #prague #redface #shopaholicadel

11. září 2023 v 14:52, příspěvek archivován: 22. září 2023 v 12:14

Uznal, že když byl s Adel ve vztahu, pes nestrádal. Zřejmě hlavně díky jeho přítomnosti se měl prý dobře. Zdá se, že má Ricouška zřejmě ráda a nestará se o něj nejhůř. Co už je však podle Fregamera problém, je to, že si chce prý Adel pořídit dalšího psa. „Ona se nedokáže postarat o dva psy. To říkám upřímně. Ona to nedokáže,“ říká.

Jelikož byl Fregamer s Adel ve vztahu poměrně dlouhou dobu, je schopný její zásnuby okomentovat z vlastní zkušenosti. Pokud se podle něj nějaká svatba vůbec odehraje, moc společného času jim nedává. „Dávám tomu tak maximálně rok, než ho ona vykopne. Tam je to hlavně o tom, že se věčně hádají,“ říká. „Podle mě to dlouho trvat nebude. Plus k tomu Honza, co se objevilo, čeká s jednou dívkou dítě. Ta holka ukázala i ultrazvuk,“ doplňuje. Kulas by tak měl Adel podvádět se slečnou, se kterou pracoval na benzínové pumpě. „To je holka, se kterou on dělal a několikrát spolu i někam jeli,“ vysvětluje Fregamer.

Hádky mezi Adel a Kulasem neutichají a spíše se stupňují. Na nedávném streamu si Adel měla dokonce sundat svůj zásnubní prsten. „Nech si ten prstýnek sakra,“ říká Kulas Adel. „Ježíši nech toho, stejně si ho nezasloužíš,“ pokračuje. „Přestaň řvát prosím tě alespoň jo? Já si ho prostě nandavat nechci,“ reaguje Adel.

SHE SAID YES!!!

⚠️ Sledujte živé vysílání (PPV). Odkaz naleznete v bio.

#mma #zapasy #zapas #influencer #souboj #box #praha #prague #redface

9. září 2023 v 20:13, příspěvek archivován: 22. září 2023 v 12:14

Při již zmíněném záchvatu breku na streamu se ji snažil Kulas uklidnit. Vybral však velice zvláštní způsob uklidňování, při kterém se nechal slyšet, jak by na jednoho jejich odpůrce Marka rád nastražil falešný důkaz o tom, že je špehuje. „Co když zítra koupím kameru, tady ji schovám a půjdu na policii, že tady má kameru,“ říká Kulas.