Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Vztahy Shopaholic Adel byly velmi dramatické. Nyní se ale Adel chová nečekaně klidně

Nechvalně známou influencerku Shopaholic Adel sleduje mnoho lidí především proto, že jim vždy dávala poctivou dávku bizáru. Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o vztazích, které Adel ukázala na sociálních sítích a také o různých dramatech, které se ve vztazích odehrály. Adel je ale poslední dobou velmi klidná. Může jí to uškodit?
  18:00

Bizarní influencerka Shopaholic Adel měla za dobu svého působení na sociálních síti hned několik partnerů. Její každý vztah ale skončil totálním fiaskem a lidé se jejím milostným životem často bavili. V tomto díle podcastu Anticast se dozvíte, jaké bizarní věci se odehrály v každém konkrétním vztahu.

Při poslechu tohoto dílu se také dozvíte, jaký dopad měly časté výbuchy Adel na její vztahy. Autoři podcastu si také popovídají o tom, jak se Adel změnila po nalezení jejího aktuálního partnera. Ten má na ni totiž očividně veliký vliv a vypadá to, že se Adel přeci jen trochu zklidnila.

To, že se v životě Adel nyní neodehrává žádné obrovské drama, je pro ni sice dobře, ale také jí to může velmi uškodit. Lidé ji totiž sledují proto, že je baví bizár, který jim dříve neustále dopřávala. Teď už o ní ale nikdo dlouho nic zajímavého neslyšel. A jak to může Adel poškodit? To se dozvíte při poslechu tohoto dílu.