Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholicadel a Honza. | foto: Instagram

Jsem známý jen díky tobě, řekl přítel Shopaholic Adel. Prý je už jen spolubydlící

Partnerovi Shopaholic Adel Janu Kulasovi už zřejmě ruply nervy. I přes veškeré sliby partnerky, že se k němu začne chovat lépe, se podle všeho nic nezměnilo. Adel ho nadále uráží a osočuje z mnoha věcí. Na streamu měla dokonce říct, že jsou už jen spolubydlící.
  8:28

Bizarní vztah Shopaholic Adel a Jana Kulase baví český internet. Urážlivá Adel nadále stupňuje své chování a k partnerovi si nebere už téměř žádné servítky. Byt je prý její, a tak by měl Kulas dělat zřejmě vše, co mu ona nařídí. Zdá se, že její stávající partner není tolik pod pantoflem, jak bývalý David Pražák alias Fregamer. Říká si, co se mu zlíbí a na Adély pichlavé poznámky odpovídá stejnou mincí. Její sliby, že se k němu začne chovat lépe, jsou zřejmě ty tam. Opět se do něj na streamu obula a nařkla ho hned z několika věcí. Chýlí se jejich vztah ke konci?

@sharkachiko #protvojistranku #protebe #foryou #wtf #shopaholic ♬ původní zvuk - Chiko_cz.$arkaGhost Boss.👻🐢

Lidé mluví nejen o blížícím se konci jejich vztahu. Zdá se, že se příjmy Adel rapidně snižují, což se na ní také podepisuje. Na streamech už převážně jen mlčí a když promluví, tak většinou jen, aby nějak urazila, či pomluvila svého partnera. Její pochmurnou náladu bezpochyby způsobuje její závistivost a rozmazlenost, tvrdí sledující. Na streamech pořádá se svým partnerem takzvané duely, kdy se tvůrce v určitém čase snaží dostat více dárků, než ten druhý. Velice dlouho by se muselo pátrat v historii jejich společných duelů, aby se našel ten, který vyhrála.

Jelikož stále prohrává, tak je čím dál více smutnější a naštvanější, což si vybíjí na svém Kulasovi. Obviňuje ho například z věcí, které nikdy neřekl, či neudělal. „Jediný co umí, je dávat duely s tím, kdo je proti mně. To mi dělal každý bývalý partner,“ říká Adel. Reaguje na komentář jednoho uživatele, který je známý jeho nenávistí k ní. „Vždyť s nikým duely nedávám. Proč bych to taky dělal, když nechci,“ reaguje Kulas. Zajímavé je také to, jak si Adel protiřečí. Z jejích řečí se zdá, jak kdyby Kulasovi rozkazovala. Nejdříve mluví o tom, jak si její partner může streamovat s kým chce a následně oznámí, že s tím jedním tiktokerem rozhodně duel pořádat nebude.

@naty_shop3 #shopaholicadel #shopaholicadelrealita ♬ původní zvuk - Naty_shop

Když už Adel neví co by, začne se do Kulase navážet, což se děje téměř na každém jejich streamu po celou dobu. Nyní zřejmě opět ze závisti, že má její partner na streamu víc sledujících a dostává víc dárků, se do něj obořila s tím, že je slavný jen díky ní. „Vidíte lidi a to se mi přesně nelíbí, že on to neuzná,“ říká Adel. „Jo máš pravdu, jsem slavný jen díky tobě,“ odpovídá s úsměvem Kulas.

Když už Adel začne Kulasovi jeho sledovanost závidět až moc, oznámí, že ukončuje svůj stream. Humorné je to, jak si protiřečí. V jednu chvíli řekne, že už streamovat nechce, jelikož už je pozdě a následně obviní Kulase z toho, že on s ní vysílat nechce. „Vidíte? Se mnou nechce vysílat, tak já ho odpojuji,“ říká zničehonic Adel. „Já chci, tak ty to ale vypínáš ne?“ reaguje Kulas. Na to Adel zřejmě došly argumenty, a tak jen řekne, že je už hodně hodin.

Kulas skutečně jen výjimečně vysílá s někým jiným než s Adel. Sám si zřejmě moc dobře uvědomuje, jak by mu Adel vynadala, kdyby si dovolil pořádat duel s někým jiným, než s ní. „Já se bojím s ostatními lidmi vysílat,“ říká. Poté, co se ze streamu Adel odpojila tak to Kulas riskl a nedlouho vysílal s jiným tvůrcem. V jednom kuse se však jeho stream vypínal, což má podle sledujících jasné vysvětlení. Píšou, že mu neustále volala Adel, aby se jeho stream přerušoval.

@nekdo_nebo_neco Spolubydlící prej #shopaholicadel #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #shopaholicadelrealita #shopahonza ♬ původní zvuk - něco

Uživatelé na sítích diskutují o několika směrech, kterými se jejich vztah může vydat. Někteří mluví o tom, že se brzy rozejdou. To je zřejmě jeden z nejreálnějších scénářů vzhledem k chování Adel vůči Kulasovi. Na jednom streamu měla totiž dokonce říct, že jsou už jen spolubydlící. Jiní zase říkají, že si oba moc dobře uvědomují, že jejich chováním a hádkami na sebe strhávají větší pozornost, a tak jsou jejich konflikty nahrané.

Témata: Shopaholic adel