Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Shopaholicadel a Honza. | foto: InstagramAntiyoutuber.cz

Z přítele Shopaholic Adel Kulase se stává youtuber. Natáčí zvláštní gameplaye ve kterých nemluví

Do práce prý nemůže, tak natáčí videa. Stává se z Kulase profesionální youtuber? Na svůj kanál začal poměrně aktivně zveřejňovat gameplay videa ze hry League of Legends. Podle uživatelů se jedná o hroznou nudu. Hru hraje na telefonu a ve videích nemluví. Adel se naopak trápí s nájmem. Myslela si totiž, že většinu posílá na poplatky za služby a energie.
  17:00

Vztah Shopaholic Adel a Jana Kulase se dá označit za jeden veliký bizár. Téměř každý týden vyvolají svým chováním nějakou kauzu, díky čemuž se o nich stále mluví. Kulas dříve pracoval na benzínové pumpě. Adel mu však měla údajně zakázat do práce docházet. Jednoduše prý chtěla, aby byl s ní doma. Nezbývá mu tak zřejmě nic jiného, než začít dělat to co ona. Zhurta se tak pustil do kariéry tvůrce, a to konkrétně youtubera. Za poslední dva dny vydal už čtyři videa, z čehož ve většině hraje hru League Of Legends Wild Rift. Podle uživatelů jsou videa o ničem.

Kulas má zřejmě také v plánu začít streamovat na platformě Twitch, kde má momentálně jen tři sta osmnáct sledujících. „A to jako chceš streamovat na Twitchi? Však nedokážeš vůbec komunikovat. Gameplay úplně o ničem,“ komentuje Kulasovo video jeden uživatel. Nehledě na Kulasovi schopnosti ve hraní her jsou jeho videa podle sledujících nudná hlavně kvůli tomu, že v nich nemluví. „Proč nemluvíš? Takhle to málokoho zaujme,“ komentuje další uživatel.

Kulas také vydal video, ve kterém odpovídá na otázky od sledujících. Podle většiny uživatelů mu jak samotné otázky, tak odpovědi na ně připravila Adel. „Ty otázky ti napsala Adéla?“ ptá se v komentářích pod videem jedna uživatelka. „Mluvíš, jak kdybys měl pistoli u hlavy,“ vtipkuje další. Kulas ve videu říká, že mu sledující pokládají obrovský počet otázek. V ani ne tříminutovém videu odpovídá však pouze velice zrychleně na šest z nich. „Otázek je strašně moc a proto odpovím na tři a udělám video na dvě minuty. Fakt trapárna. Upřímně doufám, že se na to dívat nikdo nebude. Stejně to jsou jen lži,“ komentuje video jeden uživatel. Na víc otázek Kulas prý nebyl schopný odpovědět z toho důvodu, že na to nemá čas.

Čtyři z šesti otázek souvisely s Adel. „Ne. Nikdy jsem žádnou holku nepodvedl a nemám to ani v plánu,“ odpovídá Kulas na otázku, jestli někdy podvedl Adel. Ve videu se velice často dívá pod kameru, a tak se zdá, jak kdyby měl odpovědi předem napsané a jen je četl. „Ty odpovědi si nejdřív napsal na papír a pak je čte,“ konfrontuje jeden uživatel Kulase v komentářích.

Mezi tím, co se Kulas snaží rozjet youtuberskou kariéru, Adel řeší trable s bydlením. Zřejmě si myslela, že téměř veškeré peníze, které posílá majitelovi bytu, jdou na poplatky za energie. Když však zjistila, že většinu dává za nájem, moc nadšená nebyla. „To si děláte p*del, že já třicet tisíc dávám do kapsy majitele? Ty krávo, já jsem ale kráva. Takže mi jako chcete říct, že já třicet tisíc dávám do kapsy majitele,“ povídá rozhořčeně Adel na jednom z nespočtu živých vysílání.

Adel je známá tím, že se neostýchá téměř kohokoliv často velice nevhodně pomluvit a říct, co si o něm myslí. To stejné udělala i u majitele bytu, který si pronajímá. Označila ho za vyžírku. „Ty vole, to je dobrá vyžírka ten majitel tedy. Jako co on dělá s těma třiceti tisíci,“ ptá se Adel. Následně také zmínila, že se chce přestěhovat někam, kde bude mít levnější nájem. Jednat by se mělo už o několikáté přestěhování za poslední rok, za což se jí uživatelé často vysmívají. Nemá finanční gramotnost, tvrdí.