Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Shopaholicadel má nového nápadníka. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Shopaholic Adel má nového nápadníka Reného. Domů si však údajně zve někoho jiného

Drsný rozchod Shopaholic Adel a Jana Kulase otřásl internetem. Oba se z něj však poměrně rychle oklepali a teď se špiní na sítích. Je o ně taky veliký zájem ze strany potencionálních partnerů. Adel má nového nápadníka Reného, který jí přes zátky od piva vyjadřuje lásku. Na bytě si však měla užívat s jiným.
  14:18

Jak je tomu zvykem, rozchody Shopaholic Adel s jejími partnery nejdou zrovna hladce. Ani ten s nyní už bývalým partnerem Janem Kulasem nebyl zrovna nejklidnější. Zvláštní chování a ostré hádky donutily Kulase od partnerky odejít a vztah s ní ukončit. Oba jsou nyní k mání a už se o ně zajímá nemálo nových nápadníků. Mezi ty nejbizarnější spadá bezpochyby tiktoker říkající si René. Veškerá videa, která zveřejňuje, jsou o jeho lásce k Adel.

@rene_renias2 Miluji tě Adélko a jsem tu jen pro tebe ❤️ #rene #shoparene #shopaholic #shopaholicadel #protebe #fyp #fyy #laska #trend ♬ původní zvuk - sadpiano1_youtube

Adel slíbila, že se změní a začne docházet k psychiatrovi. Jak tomu je ale zvykem, jednalo se zřejmě jen o plané řeči a změna nenastala žádná. O svém bývalém partnerovi se často rozpovídá na streamech a to ne zrovna hezky. I Kulas útočí. Ukradl Adel její bývalý TikTok účet a na profilovou fotku dal sebe, jak má hlavu u poprsí neznámé slečny.

Adel je však zřejmě velice žádaná a už nyní se o ni zajímá nemálo nových nápadníků. Ten, který je ve svých snahách získat si srdce Adel nejaktivnější, se jmenuje René. Momentálně tak celou svojí TikTok kariéru staví na vyjadřování lásky Adel. Dokonce se na platformě přejmenoval na „ShopaRENÉ“.

Svojí lásku k ní se rozhodl vyjádřit poněkud zvláštním způsobem. Jakožto zřejmě veliký milovník piva se rozhodl tuto svojí vášeň zužitkovat. Z nejspíš několika stovek zátek od piva vytvořil srdce s milostným vzkazem. „Adélko miluji tě. Tvůj René,“ píše se ve vzkazu. Všimla si toho dokonce i samotná Adel a zareagovala. Jelikož to bylo ještě v době, kdy byla ve vztahu s Kulasem, Reného odmítla. „Nezajímá mě to, mám Honzu a vždy budu jenom s Honzou. Tebe miluji lásko,“ napsala Adel pod Reného video.

Netrvalo to moc dlouho a chvilku po tomto komentáři se s ní Kulas rozešel. René se tak nevzdává a nadále se snaží získat pozornost Adel. Jeho snahy jsou však zřejmě zbytečné. Adel o něj prý nemá zájem. „Nechci ho, bože,“ řekla redakci Antiyoutuber.cz.

@rene_renias2 Prosím lajkujte, sdílejte a označujte, aby si mě Adélka všimla ❤️jste nejlepší ❤️ #rene #fyp #protebe ♬ Right Here Waiting - Richard Marx

Podle většiny uživatelů na sítích má jednání Reného jasný úmysl. O žádnou lásku podle nich nejde. „Další ubožák, kterému se nechce makat a radši bude s Pulcovou,“ píše jeden na TikToku. Bydlení s Adel má podle většiny z nich jedinou výhodu. Dlouhodobě je známé, že si Adel nepřála, aby její partneři chodili do práce. Ti si tak mohli z pohodlí domova streamovat na TikToku a za téměř nic neplatit. Mnoho lidí na sítích mluví také o tom, že si René ze svých sledujících a Adel utahuje. Má mít dokonce i ženu a děti.

Nejedná se však o jediného jejího nápadníka. Ve hře má být i jistý Martin Stehlík, který měl být dokonce i u ní na bytě. „Včera když vysílala, tam jednou tiše promluvil. Pak tam vrzaly dveře, když Adela seděla a nikam nešla. Psala jsem, ať ho ukáže, že je slyšet. Vůbec nereagovala,“ komentuje jedna uživatelka v diskuzi na Facebooku. Promluvil o tom i samotný Kulas na streamu. Ten řekl, že s ním měla Adel být v kontaktu už v době, kdy s ní byl ve vztahu.

@frameuphoria SHOPAHOLIC ADEL MÁ NOVÝHO BORCE! #shopaholicadel ♬ original sound - Frame Euphoria

Podle tiktokera říkající si „Patrik96", který je s Adel údajně v kontaktu, mělo prý dojít i k pohlavnímu styku. „Oni spolu i spali, ale jenom pár sekund. Adélce ho tam strčil a ona dál nějak nemohla, uzavřela se a sex skončil,“ říká na svém streamu. „Další parazit, který se na ní nalepil, aby vydělával na streamech z jejich vztahu,“ komentuje nápadníka Adel jeden uživatel na Facebooku. Podle Adel to není pravda a se Stehlíkem prý nic nemá. Jak se daří Kulasovi v milostném životě zatím není jasné. Redakci Antiyoutuber.cz do vydání článku neodpověděl.