Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholicadel a Honza. | foto: Instagram

Po sítích se šíří konverzace Kulase, jak flirtuje s neznámou ženou. Podvádí Shopaholic Adel?

Milostný život Shopaholic Adel je dle některých směšný a smutný. Sama Adel několikrát ukázala, že zřejmě není ideální partnerkou. Zdá se tak, že se od ní partneři snaží utéct k jiným dívkám. Údajně ji měl podvádět bývalý partner Fregamer a dle nových informací zřejmě i Jan Kulas. Na veřejnost se dostala jeho konverzace, ve které flirtuje s neznámou ženou a pomlouvá Adel. Dle Kulase to je podvrh.
  12:19

Láská vzkvétá na každém rohu a hlavně v životě bizarních influencerů. Někteří zřejmě nejsou schopní žít bez své polovičky a tak si mermomocí vždy někoho najdou, ať už je to kdokoliv. Před pár měsíci se rozpadl jeden z nejznámějších a nejkontroverznějších vztahů naší bizarní historie. Shopaholic Adel se rozešla s Davidem Pražákem alias Fregamerem. Za pouhých pár dnů byla však schopná si najít novou lásku v podobě Jana Kulase. Sledující nechápou, jak jsou takové zvláštní postavy internetu schopné si najít vztah v tak krátké době. Zdá se ale, že zřejmě vše neklape tak, jak by mělo. Na veřejnost se dostala konverzace Kulase, ve které flirtuje s neznámou dívkou a pomlouvá Adel. Dle něj se jedná o hoax.

Adel je známá svým bizarním a často i dosti nemístným chováním. Dle většiny se nestydí hrubě urážet své sledující a i ostatní influencery. Jak je známo, tak se zřejmě neostýchá být ostrá ani na své nejbližší jako hlavně na své partnery. Několik se jich svěřilo, jak byl život s ní náročný. Jednoho měla dokonce i fyzicky týrat, když ho údajně kopala do nohy, kterou měl v sádře. Zvláštní vyjadřování lásky předvádí také na svých zvířatech, které měla údajně týrat a vypouštět do volné přírody. Pokud je vše co se o ní říká pravda, není divu, že se od ní její partneři snaží utéct.

Poté, co se rozešla s Fregamerem si vcelku rychle našla nového partnera. I sám Fregamer se nedlouho poté svěřil, že má novou přítelkyni se kterou dokonce už i čeká dítě. Pokud je pravda vše, co říká, mohlo by to znamenat, že Adel podváděl. Dle jeho informací bylo totiž dítě počato ještě v té době, kdy s ní byl ve vztahu. Zřejmě nejen Fregamer, ale momentálně i Kulas hledá povyražení mimo hnízdečko lásky s Adel. Na veřejnost se tedy dostala konverzace, ve které se domlouvá na srazu s neznámou dívkou.

TY JSI TEN PRAVÝ NA SPOLEČNOU BUDOUCNOST A PŘÍTOMNOST A NA ZALOŽENÍ RODIny, STEBOU V DOBRÉM I VE ZLÉM, V NEMOCI I VE ZDRAVÍ, JSI MOJE RODINA, VŽDY BUDU STÁT PO TVÉM BOKU A ZASTÁVAT SE TĚ A BRÁNIT TĚ.

MILUJI TĚ MOOOOOC LÁSKO MOJE JEDIKÁ❤️❣️

5. května 2023 v 2:16, příspěvek archivován: 9. června 2023 v 11:43

V uniklé konverzaci neznámá dívka píše Kulasovi, že se za ním staví na benzínovou pumpu. „Co Adéla? Ještě o tom neví?“ ptá se dívka Kulase. Ten jí zřejmě nadšený odpovídá, aby se stavila, k čemuž přidává několik emoji srdce. „Ne neví. Nikdy nic někam nedávej. Mohla by mi ublížit,“ odpovídá Kulas. Má zřejmě obavu z toho, že kdyby Adel zjistila, že flirtuje s jinou dívkou, tak by měl doma peklo. Jestli se jedná o reálnou konverzaci, tak se z ní zdá, že Kulas svojí Adel moc v lásce nemá. „Je pošahaná. A kdo ví, co ještě by sama sobě udělala,“ pomlouvá Kulas Adel.

Dále v konverzaci s dívkou vymýšlí, co řekne Adel, aby ho zřejmě nepodezřívala z toho, že je s jinou dívkou. „Řeknu jí, že mám hodně lidí,“ píše Kulas. Poté se domlouvají na tom, kdy se za ním dívka staví. „Dobře, takže se můžu stavit kdykoliv?“ ptá se Kulase, který jí to následně potvrzuje. Jestli k srazu následně došlo není jisté. Sám Kulas se pro redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že je konverzace falešná. „Jedná se o hoax. Někdo vytvořil konverzaci, kde jsem si měl s někým psát. Nevíme kdo ji vytvořil. Počítali jsme s tím,“ říká Kulas.

Z konverzace se zdá, že má Kulas Adel stále rád, ale spoustu věcí mu na ní vadí. „Víš co, zase na mě na streamu nadávala a myslí si, že s ní to dítě chci hned,“ píše v konverzaci. „Říkal jsem jí, že prvně musíme jít po doktorech, aby se vyléčila. Já ji mám rád, ale tohle chování je na mě hodně,“ doplňuje. Kulas tedy tvrdí, že se jedná o falešné konverzace a zdá se, že mu to Adel věří. Na sítích se snaží všem vysvětlit, že to není pravda a vyzývají veřejnost k nahlašování TikTok účtu, který konverzaci zveřejnil.

Jestli se jedná o reálnou konverzaci, či nikoliv není jisté. Valná většina má ale jasno. Za zvláštní věc uživatelé považují to, že si Kulas na Instagramu změnil profilovou fotku. Je tedy možné, že se tímto krokem snaží vyslat zprávu, že se jedná o jiný falešný účet. „Myslím si, že je to pravé. On není až taková trubka, aby si neuvědomoval, že pokud spolu budou mít dítě, může se stát, že bude postižené po ní a starat se o dva postižené není žádná výhra,“ píše do diskuze na Facebooku jeden uživatel.