Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholic Adel mluví o možném rozchodu s Kulasem | foto: instagram.com

Eskapády Shopaholic Adel: chce se stěhovat kvůli teplu, přítel lajkuje sexy ženy

Mnohé uživatele sociálních sítí zřejmě zajímají pikantní interní informace ze vztahu Jana Kulase a Shopaholic Adel. Na veřejnost se dostala konverzace, ze které se zdálo, že Kulas svou milovanou podvádí. Zálibu v jiných ženách zřejmě má. Na TikToku ve velkém lajkuje videa sexy tiktokerky. Adel se zas chce přestěhovat. Zřejmě jí nedošlo, že jí v létě bude vedro.
  23:00

Bizarní influencerka Shopaholic Adel je také známá tím, že až nezdravě často ráda mění místo svého bydliště. Svůj byt měla dokonce prodat pod cenou, takže kvůli tomu přišla o stovky tisíc. Tento rok si řekla, že Praha je místo pro celebrity, a tak se tam také přestěhovala. Nedávno se však na svém streamu svěřila, že se chce zase přestěhovat.

V bytě kde žije nyní je jí prý tak velké vedro, že z toho nemůže ani dýchat. Její přítel Jan Kulas zas dělá klasické brikule. Po nedávné kauze, ve které si měl psát s neznámo dívkou a pomlouvat Adel, je tu další zajímavá věc. Tu si ale tentokrát doopravdy zavinil sám Kulas. Na svém TikToku si neskryl co lajkuje a to byla chyba. Zřejmě se mu moc líbí jedna sexy kolumbijská tiktokerka.

@fatdad_officialcz4

Njn 🤣🤣

♬ původní zvuk - Fatdad_Officialcz4

Bydlení Adel je jedna velká kapitola sama o sobě. Ačkoliv je dle většiny nevyspělá, zdá se, že se o sebe dokáže lehce postarat. Pravděpodobně si umí nakoupit jídlo a vše potřebné do domácnosti. To, co následně z nakoupených surovin vaří, je už věc druhá. Někteří její sledující jsou překvapení, že nebydlí stále u svých rodičů. Zřejmě by nejen kvůli vztahům, které s rodinou má, nemohla. Šikovná Adel si tak žije svůj dospělý život a chodí z jednoho bytu do druhého. Když prodávala svůj předešlý, tak sledujícím vyrazila dech jeho částkou. Byt v Bílině měla koupit za 1,5 milionu korun a prodat za pouhých 800 tisíc. Internet se jí tak vysmál, že je finančně negramotná.

Nyní bydlí už v novém bytě v Praze, kde však také není vše růžové a krásné, jak zřejmě očekávala. Jak je známo, Adel velice často streamuje na svém TikToku, což označuje za práci. Zahrnuje však pak do toho i mnoho věcí ze svého osobního života. Na nedávném streamu se například drsně pohádala s majitelkou bytu kvůli nedoplatkům za energie. „Můžu se zeptat, co to je za blbost, že po mně chcete doplatit tak vysokou částku jenom za březen? Co to je za blbost? Chci vysvětlení,“ křičí Adel do telefonu majitelce bytu v půl jedenácté večer.

@martinmatesgabko Takového nájemce chceš #fyp #foryoupage #foryou #fypシ #shopaholicadel ♬ původní zvuk - Martin "MGFitman" Gabko

Momentálně se na jednom TikTok streamu svěřila, že se chce opět odstěhovat. Do nového pražského bytu se měla stěhovat v lednu a nyní je jí prý v bytě tak velké horko, že ani nedokáže dýchat. „Hlavně já potřebuji jiný byt, protože tady v tom bytě se nedá dýchat. Jenže ono když jsem se sem stěhovala, tak byl leden a nevěděla jsem to jako. Mně to nedošlo, že tady bude takové horko, když byl leden,“ říká Adel na streamu. Později se také opět pustila do své matky, která je dle ní lakomá.

Další důvod, proč se zřejmě chce odstěhovat, jsou finance. Ačkoliv se snaží sledujícím vysvětlit, že peníze na zaplacení nájmu a všeho možného v momentálním bytě má, svěřila se, že je to až moc drahé. „Neříkám, že to nezvládám platit. Já to zvládám platit. Ale my bychom si s Honzou zasloužili platit menší nájem, abychom si mohli dopřávat i výlety a tak,“ vysvětluje Adel. Nový byt si zatím zřejmě ještě nenašla, ale zdá se, že už hledá.

Menší poprask vyvolal nedávno také Kulas svým TikTokem. Zřejmě si špatně nastavil soukromí svého účtu a všichni mohli vidět, jaká videa lajkuje. Momentálně si to už nastavil jako soukromé. To bylo však už pozdě, jelikož si toho všiml známý bojovník proti Adel FatDad a mnoho toho, co Kulas lajkuje, si zdokumentoval. Zdá se, že má Kulas veliké zalíbení v jedné kolumbijské tiktokerce Daimar Rico. V průměru jí hned za sebou olajkoval desítky videí. Zdá se tak, že si Kulas vlezl na její profil a kochal se její krásnou postavou.

❤️

14. dubna 2023 v 18:53, příspěvek archivován: 22. června 2023 v 11:43

K této věci se zatím ani Kulas či Adel nevyjádřili. On si jen změnil nastavení soukromí, aby už jen on sám mohl vidět, co lajkuje. „Šopina ho zabije, jestli tohle uvidí,“ píše do komentářů na Instagramu pod záznam obrazovky jeden uživatel. „Co mu jiného zbývá, když má doma Adélu. Už jen koukat a snít,“ vtipkuje další. Zdá se však, že i kdyby na to Adel přišla, nic by to na jejich vztahu nezměnilo. Už i po minulé aféře s uniklou konverzací se svěřila, že Kulasovi bezmezně věří a že se jen tak nerozejdou.

Témata: Shopaholic adel