Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Adéla a Honza | foto: Instagram

Shopaholic Adel se vrací do starých kolejí. Na streamech je nepříjemná a zlá na svého přítele

Je možné, že někdy skončí éra Shopaholic Adel? Takovou otázku si pokládají její sledující. Podle většiny to zřejmě není možné. Své chování stupňuje a zřejmě si moc dobře uvědomuje v jaké pozici je. Její nepříjemné vystupování na streamech se v poslední době čím dál více stupňuje. Svěřila se dokonce, že prý většinu peněz, co si její přítel Kulas vydělá, jí po streamu následně pošle.
  13:45

Stane se Shopaholic Adel influencerkou roku? Sama se o to s velkým nasazením pokouší. Na Instagramu vyzývá své sledující, aby pro ni hlasovali v anketě Czech Social Awards. Jenže ač ji lidé sledují, moc oblíbená u nich není a výhra je tak nepravděpodobná. „Pokud se jí to povede, tak se stanu papežem,“ vtipkuje na sítích jeden uživatel.

Adel je velice schopná v tom na sebe strhnout pozornost téměř každý týden, díky čemuž zůstává stále relevantní a mluví se o ní. Její chování podle většiny už doopravdy nezná mezí. Uživatelé mluví o tom, že se vrací do starých a všemi známých kolejí, kdy měla šikanovat a týrat své partnery. Ačkoliv o svém momentálním partnerovi na sítích mluví jako o své životní lásce, vše není tak růžové, jak to prezentuje.

Jsem moc ráda a vděčná že jsem vás ještě když jsem bydlela v Chomutově mohla poznat osobně, jste oba skvělý a milý a hodný a vtipný lidé a mám vás moc rada, dále vás budu na internetu oba sledovat. Jste silné osoby a vše zvládnete… děkuji Vám oběma ještě jednou za to že jste mi dali možnost vás poznat osobně v soukromí, moc jsem si ten den s vámi užila, a i když teď už spolu nejste netvoříte tar tak přesto vás oba mám pořád ráda patřily jste k sobě a slušelo vám to spolu, Ale to je prostě život, a vy jste silné osoby a tohle vše ustojíte… kdyby cokoliv kdykoliv tu pro vás oba jsem…

16. července 2023 v 23:48, příspěvek archivován: 18. července 2023 v 12:52

Jak si v dnešní době vydělávají internetoví, neboli novodobí žebráci? Většina z nich využívá děti na TikToku, kde se z nich snaží vytáhnout poslední korunku z jejich kapesného. Často pořádají takzvané TikTok souboje, kdy mezi sebou soutěží o to, kdo dostane v určitém čase nejvíce dárků. Většinou si před tím určí nějaký trest, který ten kdo prohraje musí splnit. V případě Adel však nejde o trest. Většinou udělá pět dřepů a má vystaráno. Podle toho jak furt prohrává se zdá, že by mohla mít časem skutečně vyrýsovanou figuru. Adel tvrdí, že jde o spiknutí ze strany jejích hejtrů.

Zdá se, že se alespoň něco málo k lepšímu obrací. Dříve měla k udivení mnohých veliký počet sledujících na streamech. Jednalo se až o tisícová čísla. Nyní je zdá se šťastná, když ji v jeden moment sleduje alespoň pět set lidí. To samozřejmě ovlivňuje i počet dárků, které od sledujících dostane. Jak zřejmě všichni ví, Adel se živí pouze sociálními sítěmi. Nejvíce si vydělá zřejmě z YouTube a právě TikTok streamů. V posledních dnech začíná být čím dál více nevrlá a naštvaná, že nedostává tolik dárků, co dříve. Naštvaná však není jen na své fanoušky, že ji nepodporují tak, jak by chtěla. Obviňuje totiž zřejmě i svého milovaného Kulase.

V již zmíněných TikTok soubojích totiž už vyhrává téměř vždy jen Kulas a Adel mu to zdá se nepřeje. Dle jejího chování je zřejmé, že mu závidí a chtěla by, aby sledující posílali dárky spíše jí, než jemu. Při sledování dlouhých streamů je zajímavé sledovat to, jak se postupem času její nálada mění. Kvůli tomu, že stále prohrává je čím dál více naštvaná a nepříjemná. Kulase popichuje všemi různými komentáři jako například, že ji ani nepřijde obejmout, jelikož na to má zřejmě jinou slečnu. „Nejde mě obejmout no. Taky proč by šel že jo. Upřímně kdyby to byla jiná holka, tak by ji objal. Já mu za to nestojím. Bacha už se urazil, to je klasika,“ říká Adel na jednom streamu.

Adel je známá také tím, že není téměř nikdy schopná uznat chybu, či se za své chování omluvit. Pokud tak ale udělá, nic to zřejmě neznamená. Párkrát slíbila, že se změní a začne se chovat lépe. Skutek utekl a Adel je stejná jak dříve. Nyní ale pro mnohé udělala na svém Instagramu překvapivé vyjádření, ve kterém se omluvila hlavně svému partnerovi za své hnusné chování. „Ano, chovala jsem se hrozně jenom kvůli tomu, že Honza vyhrával. Chodily mu drahé dárky, protože lidi furt řeší mojí minulost a proto to posílají Honzovi, abych žárlila,“ říká Adel. Opět se tedy nejedná o normální upřímnou omluvu, ve které by Adel neházela vinu na někoho jiného.

Podle většiny uživatelů si Adel myslí, že je středobodem vesmíru a vše se točí jen kolem ní. Na vše má svoji často nepochopitelnou odpověď, kdy jednoduše ona za nic nemůže a vše je chyba někoho jiného, či nejčastěji jejích hejtrů. To že dostává málo dárků dává tak za vinu sledujícím, kteří ji tím chtějí naštvat a ublížit. Podle některých je Kulas daleko ráznější a sebevědomější, než její bývalý partner David Pražák. Ten se totiž zdá se většinou ve vztahu Adéle podvolil a nechal ji dělat, co si zamanula. Kulas je jiný. Ačkoliv se snaží na sítích jejich vztah prezentovat jako nádherný příběh z romantické pohádky, zřejmě se nebojí Adel postavit a říct jí, co si myslí.

Jestli tohle čteš , miluju te nadevše.
Jestli o mě sniš budu navždy v tvém srdci .
Hledal sem lásku a našel sem cely můj svět .
Stačí kapka lásky abych zjistil jaké to je dotýkat se hvězd .
Slunce mých špatných dnů .
Mé světlo na konci tunelu.
Navždy budeš v mem srdci ať se stane cokoliv vzpomínky nevymazu a nikdy nechci .
Miluj srdcem nikoliv očima .
I.❤️

19. června 2023 v 3:21, příspěvek archivován: 18. července 2023 v 12:53

Ačkoliv na omluvu nezareagoval zrovna nejdrsnějším stylem, zdá se, že si takové chování ze strany Adel nechce nechat líbit. „Víš, že já to neovlivním,“ reaguje Kulas na svém Instagramu. „Ano to vím. Tobě lásko a všem se omlouvám za své chování. Chovala jsem se opravdu jako kráva,“ píše Adel. Nejbizarnější je však ale to, jak tento problém s dárky na TikToku řeší. Poté, co Kulas živé vysílání ukončí, prý Adel pošle obrovský dárek v hodnotě téměř všech, které si on sám za stream vydělal. „Vždycky když skončí stream se mnou, tak mi skoro všechny ty coiny pošle na mém streamu v podobě velikého dárku,“ vysvětluje.

Adel tuto situaci pro redakci Antiyoutuber.cz popsala poměrně jednoduše. „Honza si na PayPal ty peníze posílat nemůže, protože nemá živnost. Proto posílá mně a jiným tiktokerům dárky,“ píše Adel.

Témata: Shopaholic adel