Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholic Adel mluví o možném rozchodu s Kulasem | foto: instagram.com

Kulas dal jasné ultimátum Shopaholic Adel. Pokud se k němu nezačne chovat lépe, rozejde se s ní

Influencerka Shopaholic Adel to už zřejmě pořádně přepískla. Na streamu se ostře obořila do svého partnera Jana Kulase a ten si řekl, že už má dost. Své milované dal prý jednoznačné ultimátum. Jestli se k němu prý nezačne chovat lépe, tak od ní odejde. Je jejich nový spor falešný?
  13:44

Snad téměř každý uživatel na sítích si uvědomuje, že chování nechvalně známé influencerky Shopaholic Adel je často neslušné a za hranou. Adel se však nestydí urážet pouze sledující. Ostře se umí obořit i na svého partnera Jana Kulase. V posledních dnech se její chování k němu natolik zhoršilo, že se začali bavit už i o rozchodu. Na Kulase je toho už zřejmě příliš. S Adel se měl na streamu dokonce natolik pohádat, když oznámil, že od ní odchází. Později dal na Instagram dosti překvapivé vyjádření.

MILUJI TĚ MOC, NIKDY JSEM NEBYLA TAK ŠŤASTNÁ A SPOKOJENÁ A ZAMILOVANÁ JAKO JSEM S TEBOU. JSI CHLAP NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ…

8. srpna 2023 v 11:54, příspěvek archivován: 28. srpna 2023 v 11:55

Podle mnohých vyjádření se zdá, že neexistuje člověk, co by byl ve vztahu s Adel a nemusel trpět její neurvalé chování. Jednoho bývalého partnera měla dokonce jak psychicky tak i fyzicky týrat. Pro redakci Antiyoutuber.cz se svěřil, že ho mlátila do zasádrované nohy. Podle sledujících si Adel myslí, že se svět točí jen kolem ní, každý kolem ní musí chodit po špičkách a uposlechnout každý její rozkaz. Pokud jí nevyhoví, nastane zřejmě veliké peklo.

Většina jejích bývalých partnerů byla podle mnoha sledujících velice submisivní, přičemž si její neurvalé chování nechávali líbit. Takový se momentálně zdá, že však není její stávající partner Kulas. Společné hádky, které pár na streamech má, se v posledních týdnech čím dál více stupňují. Naštvanost Adel zřejmě velice ovlivňuje to, že Kulas od sledujících dostává daleko více dárků, než ona.

@spamerko Honza utíká od adel part1# dej follow pro part2#shopaholicadel #shopaholic #honza #shopahonza #rozchod #fyp #foryou #foryoupage ♬ původní zvuk - ☄️SPAMERONA☄️

Na posledním streamu se natolik rozhádali, že se Kulas zvedl a opustil byt. „Já dneska odejdu. Jenom si nabiji telefon a odejdu. Chce to, má to mít,“ říká Kulas svým sledujícím. Co ho tak naštvalo, že se rozhodl opustit Adel? Ona sama mu totiž měla říkat, ať z bytu odejde. „Tady budeš ticho. To je můj pronájem. Sbalíš si věci za minutu, to ti garantuji,“ zvyšuje Adel hlas na Kulase.

Nálada a chování Adel je jak na horské dráze. „Frajerka mění náladu každých deset sekund,“ píše do diskuze na Facebooku jedna uživatelka. V jeden moment Kulase uráží a říká mu, ať jde pryč a za chvilku ho oslovuje zlatíčko. „Neřvi tady na mě. Běž pryč, já tě tady nechci. Už to pochop. Já tě tady nechci. Rozumíš tomu?“ říká Adel Kulasovi. Sledujícím na streamu Adel následně také oznámila, že už spolu s Kulasem nejsou. Ten tak udělal co slíbil, zvedl se a z bytu měl odejít. Zdá se, že však ne na moc dlouho.

Druhý den po streamu dal na svém Instagramu velice zajímavé vyjádření. V něm oznámil, že u Adel stále je. Zdá se, že už ale ne na moc dlouho. „Řekli jsme si, co je špatně. Dal jsem jí takové ultimátum. Jestli nezmění to její chování ke mně, tak ji opustím,“ říká. „Na jednu stranu věřím, že se Adéla po tomhle dokáže změnit. Věřím tomu,“ doplňuje.

@wo_ba_si_uu @#foryou #foryoupage #protebe #shopaholicadel #shopaholic #pritel ♬ původní zvuk - Gondy

Není jasné jak moc tomu věří. Mnoho sledujících má ale jasno. Někteří tuto kauzu označují za tu, která ukončí jejich vztah. Převládá však spíše názor, že si oba velice dobře uvědomují, co dělají. Mnoho uživatelů na sítích mluví o tom, že si celý jejich spor vymysleli pro sledovanost. „To přece není možné, aby se ti dva nedali nějak zastavit a stopnout to, co tady předvádějí. Podvodně lákat z lidí peníze v přímém přenosu a pak se jim sprostě vysmát. To je už to největší dno,“ píše do diskuze na Facebooku jeden uživatel.

Témata: Shopaholic adel