Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholic Adel exkluzivně: Lituji účasti v Superstar a mrtvého morčete. Svatba? Na Karlštejně

Kontroverzní influencerka Shopaholic Adel prozradila, jak to má s bydlením. Větší byt potřebuje prý kvůli tomu, že v něm skladuje věci. Do sklepa nechodí, jelikož se tam bojí. Za největší chybu považuje, že šla do Superstar. A kdyby mohla, prý by své mrtvé morče nepohodila u popelnic.
  18:00

Co se v poslední době děje v životě Shopaholic Adel? Streamuje na TikToku, hledá si opět nové bydlení a čerstvě má i práci v bojové organizaci Red Face. Ve společném rozhovoru se svým snoubencem Janem Kulasem promluvila pro redakci Antiyoutuber.cz o svém životě.

Dvojice, která spolu není ani rok, už se stihla zasnoubit a v plánuje je, logicky, i svatba. Ta však nemá pevné datum a konkrétní plán, nastávající ženich Jan Kulas má ale vysněné místo, prý hrad Karlštejn. Tam by obřad nebyl z nejlevnějších, pouhý pronájem obřadní síně a poplatek na matrice vyšel podle stránek zmíněného hradu letos na osmnáct tisíc korun. Jenže potřeba budou i šaty, prsteny, hostina...

Proto by bylo potřeba si na svatbu ušetřit, případně mít vysoké příjmy. A kolik si Shopaholic Adel nyní za měsíc vydělá? „Na tom YouTube takových maximálně šedesát tisíc,“ říká. To však zdaleka prý není jediný příjem, který má. „Z TikToku si za ten den vydělám tak tisícovku,“ vysvětluje. Jak však popisuje v rozhovoru, který najdete ve videu v článku, nyní platí měsíčně čtyřicet tisíc korun jen za pronájem. I proto si hledá bydlení nové. Ideálně do třiceti tisíc, prý velké, jelikož má hodně věcí. S jejich uskladněním by jí nepomohl ani sklep. „Já se sklepů bojím,“ vysvětluje influencerka, které už bylo třicet let.

Mnoho tvůrců pobírá velikou část svých zisků ze spoluprací s různými společnostmi. Adel prý placenou spolupráci nikdy neměla. „Já jsem měla akorát teď jednu zadarmo a to bylo v tom salónu, že mi udělali ty vlasy,“ říká, čímž popisuje barterovou spolupráci. Tedy ne nový účes zcela zdarma, ale výměnou za propagaci na sociálních sítích.

A je vůbec něco, čeho Shopaholic Adel lituje? Jedna věc, kterou by prý udělala jinak, tedy spíše neudělala vůbec, je účast v pěvecké soutěži Superstar. „Kdybych tam nelezla, tak nejsem ve hvězdné pěchotě, mám klid a nemám ostudu,“ říká.

Zároveň prý lituje i toho, jak se zachovala v kauze mrtvého morčete, které pohodila u popelnic. Proč to udělala a co by udělala jinak vysvětluje v rozhovoru.

Myslíte si, že Kulas Erika porazí? Celý rozhovor s @jankulas najdete na našem TikToku #antiyoutuber #antiyoutubercz #jankulas #shopaholicadel #redface

18. listopadu 2023 v 21:10, příspěvek archivován: 20. listopadu 2023 v 11:54

V rozhovoru dvojice mluví mimo jiné i o častých hádkách, které se nestydí sdílet veřejně mezi tisíce lidí, také o tom, jak to mají s penězi či o tom, s kým by šli a nešli do souboje, ať už v Clash of the Stars či v Red Face. Přiznávají ale i partnerskou krizi, kdy si měli údajně oba psát s jinými lidmi.

Jak to je s Markétkou a má ji stále Adel? Jaká budoucnost čeká Adel a Kulase, se dozvíte ve speciálním videorozhovoru.