Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Adéla a Honza | foto: Instagram

Přítel Shopaholic Adel ukázal stav svého bankovního účtu. Má na něm dvě koruny

V dnešní době nejsou žebráci už jenom v ulicích. Mnoho se jich dá najít i na internetu. Podle mnohých názorů jsou často daleko horší, jelikož peníze loudí z malých dětí. Bez pochyby se mezi ně dá zařadit Shopaholic Adel se svým partnerem Janem Kulasem. Ten momentálně ukázal stav svého bankovního účtu a lidé na sociálních sítích se mu vysmívají. Má na něm dvě koruny.
  17:00

Shopaholic Adel má momentálně se svým partnerem Janem Kulasem velmi těžké období. Ona je na něj v jednom kuse nepříjemná, což logicky vyvolává hádky vedoucí skoro až k rozchodu. Oba jsou valnou většinou sledujících označovaní za novodobé žebráky bez špetky talentu. Kulas měl momentálně dát na TikTok číslo svého účtu, zřejmě aby navedl své sledující k zaslání peněz. Zdá se, že mu vydělané peníze z TikToku nestačí, a tak na to jde tou jednodušší cestou.

@jankulasofficial

♬ Ghetto - Akon

Práce influencera je zřejmě něco velice těžkého. To se dokola snaží zdůraznit Adel, když sledujícím vysvětluje, že pracuje na živnost. To, že neumí zacházet s financemi, ukázala už několikrát. Ačkoliv si nevydělává miliony, stále se jedná o nadstandardní plat. Zdá se, že však neví co s penězi, a tak si kupuje jednu zbytečnost za druhou a vyhazuje tisíce korun za nesmyslně velké bydlení. Ve dvou lidech totiž má čtyřpokojový byt. Na to už by však časem nemusela mít tak veliký prostor. Příjmy se jí zřejmě rapidně snižují, a tak musí zakročit Kulas. Ten se rozhodl, že si o peníze u sledujících jednoduše řekne.

Na TikToku sdílel číslo svého účtu a zřejmě doufal, že se peníze začnou jen hrnout. Stal se však spíše opak toho, co očekával. Uživatelé se do něj na sítích ostře pustili, že už nemá ani špetku soudnosti a žebrá, jak je to jen možné. Zřejmě v reakci na takové komentáře se rozhodl udělat vyjádření a zaslané peníze začít vracet. Většinou se však jednalo o částky v hodnotě zhruba jedné koruny. Proč by mu ale na účet jen tak někdo něco posílal, ptají se uživatelé? Jde o jeden z mála způsobů, kdy mu sledující mohou předat nějakou zprávu, napsanou k zaslané částce. Do nich mu však psali spíše urážlivé a sprosté vzkazy. „Žebráku, že se nestydíš ostudo,“ píše jeden přispěvatel, přičemž Kulasovi posílá jednu korunu.

Když máte v životě někoho důležitého, hned je život krásnější ❤️

8. června 2023 v 7:06, příspěvek archivován: 29. srpna 2023 v 11:56

Kulas tvrdí, že veškeré peníze, které mu kdokoliv zaslal, následně vrátil. Uživatelé tak nechápou, proč původně dával veřejně číslo svého účtu, když všechny peníze vrací. „Já hlavně nechápu, proč tam napíše číslo svého účtu, ale pak napíše, že cokoliv mu kdokoliv pošle, pošle hned zpátky. Co to má za smysl?“ píše jedna uživatelka v diskuzi na Facebooku. Kulas tak má vracet veškeré částky, které mu kdokoliv na účet zaslal. Jako důkaz, že to skutečně dělá, sdílel snímek obrazovky z jeho účtu, kde jdou vidět jak příchozí, tak odchozí platby.

To však není to hlavní, co uživatelé na snímku obrazovky z jeho bankovního účtu považují za humorné. Stav Kulasova konta totiž činí dvě koruny a padesát haléřů. „Zajímá mě, jestli fakt Honzík Kulas má na učtu 2,51 korun, nebo je to jeho vedlejší účet,“ píše jedna uživatelka na Facebooku. „Jestli mi někdo něco poslal na účet, tak peníze pošlu zpátky. Dárky byly dobrovolné a nikoho jsem nenutil. Žádnou sbírku jsem nedělal,“ vyjadřuje se Kulas ke kauze na svém TikToku.

Kulase se následně na Instagramu zastala i Adel. „To je podle vás podvod? Honza neřekl: „a teď mi okamžitě posílejte peníze na můj bankovní účet’. Honza tam dal normálně jen číslo svého účtu,“ říká Adel. Jak je tomu zvykem, když se Adel k něčemu vyjádří, moc pochopení se jí nedostalo. „Jako nechápu, proč ona za něj mluví. Je to jeho problém,“ píše uživatelka pod jeden příspěvek na Facebooku. „Prý že my jsme vypatlaný a my se máme vzpamatovat. Ty p*čo, dostala mě ku*da žebrácká,“ píše další.

@jankulasofficial

♬ původní zvuk - shopaHonza_official

Adel to za dobu působení na sítích neměla téměř nikdy jednoduché. Ačkoliv se snaží za denního světla ven moc nechodit, někdy nemá na výběr. Nejednou se jí tak stalo, že byla někým na ulici nevybíravě konfrontovaná. Ačkoliv si podle mnohých uživatelů lehký lynč zaslouží, někteří to v boji proti ní přehání. Jeden tiktoker se například momentálně rozhodl, že bude velice humorné, když vytvoří falešné parte Adel a vyvěsí ho na dveře jejího domu. „Přijde mi to parte až moc už. Jako to že je blbá, ví asi každý, ale to parte mi přijde už trošku přehnaně,“ píše jedna uživatelka na Facebooku.

Témata: Shopaholic adel