Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholicadel | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Shopaholic Adel dostala na TikToku ban. Vzala si pak prášky na uklidnění, které zřejmě zapila vínem

Veliký internetový boj proti Shopaholic Adel nese své ovoce. Zřejmě po velikém úsilí, kdy jí tisíce uživatelů nahlašovaly tiktoková videa, má zablokovaný účet. To co zřejmě všichni čekali, se ale nestalo. Adel se tváří, že je jí to jedno a celou situaci má na háku. Ostře se však opřela do jednoho mladíka, který u ní měl několik dnů nocovat.
  15:00

Čím dál více lidí se zapojuje do hnutí proti tiktokerce a youtuberce Shopaholic Adel. Velice aktivní byli její kritici přesně před rokem, když přišli s nápadem „srpen bez Adél“. Šlo o poměrně rozsáhlou akci, kdy uživatelé ve velkém Adel nahlašovali videa a odebírali jí sledování. Hnutí přineslo své ovoce a Adel se z toho téměř sesypala. Nyní přišli s podobným nápadem, který opět zafungoval. Po velikém nahlašování všech jejích videí přišla o účet na TikToku. Zdá se, že si nad tím hlavu moc neláme. Rychle si založila nový účet a prohlásila, že ji nikdo nezničí. Následně se si vzala prášek na uklidnění a opila se.

MILUJI TĚ MOC, NIKDY JSEM NEBYLA TAK ŠŤASTNÁ A SPOKOJENÁ A ZAMILOVANÁ JAKO JSEM S TEBOU. JSI CHLAP NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ…

8. srpna 2023 v 11:54, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 12:21

Jelikož určitou dobu účet na platformě neměla, streamovala přes profil svého partnera Jana Kulase. Téměř nikdo v komentářích na streamu nechápal, co se to s ní děje. Chovala se poměrně slušně, na svého partnera byla milá a sledujícím několikrát opakovala, jak je má ráda. Takovou tě neznáme, psali. Adel si také zašla ke kadeřnici a má nový účes, který jí nemálo sledujících chválí. To, že se v komentářích neobjevil téměř žádný hejtr, bylo způsobené jednoznačně tím, že na streamu mohli psát komentáře jen ti uživatelé, kteří měli u Kulase zaplacený odběr.

Netrvalo to však moc dlouho a Adel se, jak je tomu zvykem, naštvala. Nebylo to tentokrát na jejího partnera, ale na tiktokera říkající si „Nic než pravda“. Ten měl v bytě Adel několik dnů přenocovat, jelikož se měl údajně rozejít s partnerkou a neměl kam jít. Adel s Kulasem tak tvrdí, že se mu snažili pomoct a zachovat se hezky. To, že u Adel skutečně pár dnů byl, je zřejmě pravda. Natočil s nimi v jejich bytě i jedno krátké video na TikTok, kde říká, jak si jde dát s Kulasem pivo.

Má nová profesionální fotografie na sociální sítě, snad se bídě líbit, dalo mi to dost práce…

4. června 2023 v 6:49, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 12:22

Jak je tomu ale zvykem, když se Adel s někým spřátelí, za pár dnů se už nesnáší. To se stalo i s již zmiňovaným tiktokerem, který je podle slov Adel a Kulase jen využil. „My jsme ho živili, strkali do něj peníze, plýtval nám tady vodu, bordel tady dělal, pořád tady streamoval, já jsem musela spát v obýváku a nemohla jsem spát s Honzou,“ říká Adel na svém Instagramu. „A co on to tam mele za kraviny. To všechno, co tam ten Mára říká na tom streamu na TikToku, není pravda. Ani slovo mu nevěřte,“ doplňuje.

Tiktoker Marek si tak podle Adel měl hrát na kamaráda a při první příležitosti je zradil. „Teď mě chce Adel žalovat za to, že jsem jí prý ukradl misku. Je to miska asi za sto dvacet korun, takový ten box,“ říká tiktoker. Adel mu měla dát jídlo do plastového boxu, aby měl co k jídlu v práci. On ji však prý při první příležitosti vyhodil, což mělo Adel velice naštvat. Své rozhořčení na tiktokera si musela následně vykřičet na Instagramu. Naštvaná byla ale zdá se nadále, a tak si vzala prášek na uklidnění, který měla zapít vínem.

CHCI PRO TEBE JEN TO NEJLEPŠÍ, A CHCI ABY SI BYL SE MNOU ŠŤASTNÝ A SPOKOJENÝ A ZAMILOVANÝ CHLAP, VE VŠEM CO SI BUDEŠ PŘÁT A BUDEŠ DĚLAT COŽ SE TÝKÁ I TVÉ PRÁCE, TĚ BUDU NA PLNO PODPOROVAT A BUDU TI VE VŠEM OPOROU A STÁT NA VŽDY PO TVÉM BOKU JAKO TVÁ PŘÍTELKYNĚ. DĚKUJI ZA TO ŽE JSI. MILUJI TĚ LÁSKO MOJE JEDINÁ

29. května 2023 v 11:06, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 12:23

V podnapilém a velice zvláštním stavu dala následně na svůj Instagram ještě jedno vyjádření. „Takže ahojky lidi. Já jsem v pohodě, já mám v sobě jenom prášky na uklidnění a víno z Itálie. Chtěla jsem vám popřát krásný začátek čtvrtka,“ říká podnapilá Adel. „A všichni milujeme jednoho člověka na TikToku, který je žluťásek a žlutý jako sluníčko jo? Asi fakt víte o kom mluvím, je prostě žlutý jak sluníčko,“ pokračuje Adel. Na mysli má zřejmě bizarního tiktokera Ondyho Mikulu, který si to vykračuje hned za ní. S ním má zřejmě dobrý vztah z důvodu podobné bizarní tvorby a toho, že jí na streamech posílá veliké dárky.

Témata: Shopaholic adel