Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Shopaholic Adel tvrdí, že se na jejím charakteru podílelo více osob. Údajně i Kazma

Shopaholic Adel dlouhou dobu tvrdila, že s Kazmou ani projektem Já jsem Dana nemá nic společného. Teď podle ní za jejím charakterem stojí více osob. Od začátku ale prý s Kazmou nespolupracuje. Sledující jí už ale nevěří a myslí si, že je trapná.
  13:54

Projekt Já jsem Dana se na sociálních sítích řeší už od ledna a stále není jasné, o co vlastně jde. Mnozí spekulují, že by za ním mohl stát Kazma a zároveň ho spojují se Shopaholic Adel. Jak to je doopravdy zatím nikdo neví. Zdá se ale, že Adéla chce využít pozornosti, které se jí teď na sociálních sítích dostává. Nikdo jí to už na druhou stranu příliš nevěří. Hlavně ale celý projekt nemá konce a většinu sledujících už to spíš celé obtěžuje.

Sice si mnozí dříve mysleli, že za Shopaholic Adel stojí Kazma, později se začalo ukazovat, že se pravděpodobně na sebe Adéla jen snaží upoutat pozornost. V tom se rozhodla v úterý pokračovat. „Ahoj, ráda bych vám řekla, že všechno je trošku jinak. Na charakteru Shopaholic Adel se podílelo více lidí. Ale pozor, nikdy jsem neřekla, že s Kazmou spolupracuju od začátku,“ popisuje Adéla v novém videu na Instagramu. Její projev je poměrně odlišný od toho, na co jsou její sledující zvyklí a zdá se, že věty odněkud čte.

Nutno dodat, že dlouhou dobu tvrdila, že s projektem a ani Kazmou nemá nic společného. Redakci antiyoutuber.cz dříve tvrdila, že jí projekt, ani nic s ním spojené, nezajímá a má důležitější věci na práci.

Nikdo už však Adélu po všech jejích prohlášeních nebere příliš vážně. „Nikdo ti to nevěří, zas se chceš jenom přiživit, ty hvězdo,“ píše jedna z komentujících a stovky dalších se k ní přidávají. Myslí si, že už je Adéla trapná a měla by s podobnými prohlášeními šetřit. „Já vím, že se od Adély nedalo čekat nic jiného, ale já jí tohle fakt nežeru,“ píše další. Podle něj by také měla přestat dostávat na sociálních sítích prostor, což si myslí mnoho jejích sledujících už od té doby, co začala dostávat větší pozornost.

Do diskuze se zapojil také Marek Valášek, který je známý na sociálních sítích jako Datel. „Takže si se chovala dlouhou dobu hrozně, všiml si toho Kazma, poradil ti, jak se začít chovat ještě hůř, začal to natáčet a budeš teď jakoby jeho dílo? A slíbil ti za to, že si tím očistíš jméno, protože se řekne, že to bylo vše nahrané? Jestli to bude něco v tomhle smyslu, tak si myslím, že to nevyjde, protože by to většina lidí už prokoukla,“ myslí si Valášek. Podle něj je nereálné, aby od začátku za postavou Shopaholic Adel na sociálních sítích stál Kazma. Zároveň však dodává, že je možné, že s Kazmou nemá Adéla nic společného a chce si jenom zvýšit sledovanost, což je vlastně teorie většiny komentujících.

Shopaholic Adel dlouhodobě čelí velké kritice a ani teď nezažívá nejšťastnější období. Po tom, co nechala zemřít své morče, pohodila ho k popelnicím a vinu svedla na svého snoubence Davida, se jí nedaří ani v partnerském životě. „Včera mi dal David dost jasně najevo, že už se mnou nechce být. Takže jsem z toho úplně v pr*eli a nevím, co budu dělat,“ říká Adéla. Ve videu na YouTube přiznává, že pro Davida asi nebude ta pravá a popisuje, že se necítí psychicky vůbec dobře.

Ať je to s Danou, Adélou i Davidem jakkoli, je jasné, že sledujícím už dochází trpělivost a Adéle přestávají věřit. Zároveň už mnohé z nich celý projekt přestává po téměř dvou měsících zajímat a myslí si, že je to celé jenom nahrané.