Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Shopaholicadel a její snoubenec David Pražák, který je rovněž tiktoker a říká si Fregamercz. | foto: Expres.cz

Shopaholic Adel prodala auto, co mělo být kradené. Následně se podruhé zasnoubila

Kolem Shopaholic Adel je nadále rušno, zase překvapila veřejnost svým výstředním chováním a jednáním. Auto, které si nedávno pořídila, měla prodat svému automechanikovi zpět za pět tisíc. Nechtěla ho u sebe mít, tvrdí, že je prý kradené. Zároveň se znovu zasnoubila s přítelem Davidem. Tentokrát v obchodním centru.
  18:00

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel je schopná se s někým skamarádit a za pár dnů být se stejným člověkem nepřítel. Podobný scénář se stal mezi ní a jejím automechanikem. Ten se staral o její auto, za což mu Adel byla velmi vděčná. Sama přiznává, že ho chtěla proslavit na TikToku. Po určitých neshodách, kdy mu prý Adel s Davidem nechtěli za práci na autě zaplatit, se rozhádali. „On je ten nejhorší člověk, co může být. Na TikToku si na mě nahání čísla,“ svěřila se Adél pro antiyoutuber.cz.

Na internetu teď zároveň začala kolovat konverzace, kterou Adéla s automechanikem vedla. Domlouvá se v ní, že mu prodá auto zpět za pět tisíc korun. K prodeji skutečně došlo, nicméně dvojice se osobně nepotkala. Automechanik přijel, do schránky dal pět tisíc, z auta vyndal autosedačku pro její panenku Markétku a odjel i s nově koupeným vozem. Na schránce prý našel vzkaz, na kterém bylo napsáno, že je Adéla schopná zavolat policii, když se jí pokusí podvést.

Lidé na internetu teď diskutují o tom, že hlavní důvod, proč Adel prodala auto jen za pět tisíc je ten, že nemá peníze. „Jestli ona nemá teď peníze, tak přijde zoufalost,“ řekl na TikTok streamu uživatel Dominik Maaz, který měl sám v minulosti s Adélou a Davidem spory. „Já peníze mám, vždycky jsem je měla a vždycky jsem se dokázala o všechno postarat,“ vyvrací Adél informace o tom, že nemá peníze. Důvod, proč auto prodala tak levně, je o něco bizarnější.

„On tvrdil, že to auto je kradené, tak proto jsem ho prodala za tak málo peněz. Chtěla jsem se toho auta prostě zbavit. To auto na mě totiž ani nešlo přepsat,“ svěřila se Adél redakci ohledně prodeje jejího auta.

Screenshoty zpráv mezi Shopaholic Adél a jejím automechanikem

Zdá se ale, že jinak prožívá Adéla i hezké momenty. S Davidem je sice zasnoubená od prvního dne, kdy se dvojice potkala, teď však došlo na zásnuby znovu, a to v obchodním centru. Byli spolu v klenotnictví a hned poté, co prodejnu opustili, poklekl David na koleno a Adélu požádal o ruku znovu. Ta mu řekla ano a s nadšením ho objala. Poté se vydali na pohádku do kina.

Lidé pod jejím zásnubním videem diskutují o tom, že Adel o všem předem věděla a že je to celé nahrané. „To muselo být hrozný překvápko pro Áďu, když mu ten prsten koupila a řekla kde to chce. Plánované to bylo dlouho, když si sebou vezli i Patrika, aby to točil. Přitom tvrdili, že jsou v autě sami. Lhaní jí nejde, tanec ji nejde, zpěv je taky katastrofa, ale dobrá je v loutko herectví, když dokázala Patrika donutit k této komedii,“ napsal jeden uživatel do komentářů pod její video.

„Ano věděla jsem o tom, ale David to chtěl udělat sám od sebe. V soukromí mi říkal, že takové oficiální veřejné zásnuby plánoval prý už dávno,“ reaguje Adel na reakce lidí o tom, že o zásnubách předem věděla.

První zásnuby Adel a Davida byly pouze v soukromí. David to chtěl však udělat oficiálně a na veřejnosti. „První zásnuby byly doma v soukromí a lidi nadávali, že ten prsten není zásnubní. No a já jsem chtěla prsten, co bude zásnubní. Přišlo mi, že tento je stokrát lepší a taky byl o dost dražší,“ dodala se Adel k druhým zásnubám s Davidem.

Témata: Shopaholic adel