Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Shopaholic Adel v podcastech. Žijeme v simulaci, život je těžký, řekla u Mikýře

Shopaholic Adel se dlouho vyhýbala účasti v podcastech a rozhovorech. Před Vánoci se však rozhodla udělat výjimku. Navštívila Easy Cast i Martina Mikýře. Rozpovídala se o svých začátcích s Davidem a předvedla své všeobecné znalosti. Davida potkala přes seznamku. Plasty jsou podle ní ekologičtější než kov.
  10:35

Pro fanoušky i hatery Shopaholic Adel bylo pondělí 26. prosince skvělým dnem. S influencerkou totiž vyšly dva rozhovory, kterými se baví celý internet. V Easy Castu se Adéla Pulcová, jak se Adel v reálu jmenuje, rozpovídala o začátcích vztahu s Davidem Pražákem. V Mikýřovy úžasné pouti internetem pak předvedla své všeobecné znalosti.

V Easy Castu Jakuba Kotka influencerka mluvila spíše o osobních věcech. Svěřila se, že s Davidem se poznali přes seznamku Badoo. Ještě před jejich první schůzkou David skončil ve své práci a byl odhodlaný se k Pulcové přestěhovat. Pár týdnů na to ji požádal o ruku. „Chtěli jsme, aby ty zásnuby byly před lidmi, tak mě David požádal o ruku ještě jednou v obchoďáku,“ nechala se Pulcová slyšet.

Pár je známý kontroverzními událostmi, které se kolem něj odehrávají. V létě internetem kolovalo video, ve kterém Pulcová zakazovala svému snoubenci chodit na toaletu. „To bylo nahrané. Videa skriptujeme. Všechen ten bizár děláme, aby lidé měli srandu. Má to i největší sledovanost,“ řekl Pražák.

Pulcová s Pražákem se svěřili i s tím, že je nechtějí vzít nikde do práce. Zaměstnavatelé je automaticky odmítají kvůli tomu, co o nich koluje na internetu. Shopaholic Adel před kariérou na sítích pracovala v Zaře, jelikož se zajímá o módu. Jejím největším snem by bylo pracovat v redakci časopisu a psát o módě. „Já chodím do New Yorkeru a takhle. Neřeším ty značky. Psala bych spíš o značkách, kam lidé nechodí moc nakupovat, jako jsou třeba Vietnamci a tak,“ sdělila influencerka.

Snoubenci se v podcastu doznali, že jejich největším snem je pořídit si dítě, ale bohužel se jim to stále nedaří. I proto si Pulcová pořídila panenku Markétku. Pomáhá jí totiž na psychiku. „Jak jsem byla sama, tak jsem panenku zkusila i kojit,“ okomentovala Shopaholic Adel. „David je náruživý, on mě nenechá spát,“ dodala.

Na konci rozhovoru hvězdný pár překvapil Martin Mikyska, o kterém řekli, že si ve svých videích neověřuje fakta. Pulcovou si posléze zval do Mikýřovy úžasné pouti internetem a pokládal ji mnoho vědomostních otázek. Její odpovědi pobavili celý internet.

„Žijeme v simulaci, protože ten život není jednoduchý,“ zaznívá v jedné z odpovědí na Mikýřovy otázky, které vyžadují všeobecné znalosti a kritické myšlení. „Plastové zapalovače jsou ekologičtější než ty kovové,“ dodává influencerka. „Na dojení krávy se přišlo tak, že si o to říká, aby jí tahali za cecky,“ zakončuje Pulcová.