Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Shopaholic Adel nechala zemřít své morče | foto: Youtube.com

Zabila Shopaholic Adel své morče? Našlo se pohozené u popelnic, úřady to už řeší

Shopaholic Adel nepřestává překvapovat. To co se kolem ní momentálně děje šokovalo už doslova každého. Adel sama sebe považuje za milovnici zvířat, což se snaží dokázat tím, že jich má doma hned několik. Teď své sledující, kteří o jejím vztahu ke zvířatům už tak neměli valné mínění, šokovala. Našlo se totiž její mrtvé morče jen tak pohozené u popelnic. Veřejnost volá po spravedlnosti.
  13:30

Shopaholic Adel o sobě často tvrdí, že miluje zvířata. Pravdy na tom však dle některých sledujících Adély zřejmě moc nebude. Měla totiž morče Smíška. A právě toho našla jedna z uživatelek TikToku mrtvého, jen tak pohozeného u popelnic. Dle sledujících internetové postavy ze severu Čech morče pošlo na nedostatek jídla.

Už v minulosti se Shopaholic Adel, vlastním jménem Adéla Pulcová, musela potýkat s obviněním, že týrá svá zvířata. Video s mrtvým Smíškem se totiž internetem šíří neuvěřitelnou rychlostí.

Adéla tak není osočovaná pouze z hrubého zacházení se zvířaty, ale i ze zabití. Zajímavé je, že se k tomu Adel přiznala. Na jednom TikTok live streamu uznala, že morče zemřelo kvůli jejímu zacházení.

„Že mi spadlo, za to nemůžu. Já jsem to zvíře milovala a není mi z toho dobře,“ popisuje Adel smrt morčete. Vypadá to tedy tak, že morče zemřelo kvůli tomu, že ho Adel upustila na zem. Jenže její sledující si myslí, že ho, i podle stavu jeho mrtvého tělíčka, spíše nechala, ať už omylem čí cíleně, vyhladovět.

Jedna věc je pak dle Adéliných sledujících to, jak morče zemřelo, druhá, jak naložila s jeho tělem.

„I kdyby morčátko zemřelo kvůli tomu, že bylo nemocné a nebyla to Adély vina, tak to, že ho vyhodila takhle k popelnici dost vypovídá o tom, kde je pravda,“ komentuje na Instagramu jeden uživatel. Jenže i na to má Adéla svou odpověď. „A kam jsem to morčátko měla dát, když nemám zahradu? K cizímu na zahradu to nedám,“ napsala Adel do komentářů na TikTok live streamu.

Dle kritiků to však není omluva. Tím, že morče odhodila k popelnicím prý ukázala, že k němu neměla žádnou citovou vazbu a že to pro ní byla pouhá zátěž.

„Ta ženská není normální. Takhle odhodit dříve živé stvoření, jako odpadek k popelnicím? Že se nestydí, tohle nezůstane bez následků,“ napsala další uživatelka Instagramu.

Bez následků to zřejmě nezůstane. Případem se zabývá už i Státní veterinární správa. „V tuto chvíli nemůžeme nic říct. Pouze to, že to řešíme a že to nějakou chvíli zabere,“ řekl pro antiyoutuber.cz ředitel Městské veterinární správy Praha Antonín Kozák. „Probíráme se těmi jednotlivými podáními, vyhodnocujeme to a bude následovat asi nějaká kontrola samozřejmě z naší strany. Je to zatím tedy v prvopočátku,“ doplňuje Kozák. Veterinární správa pak podle informací redakce podněty na chování Shopaholic Adel ke zvířatům dostává opakovaně.

Youtuberovi a velikému kritikovi Adel, který vystupuje pod přezdívkou FatDad, se podařilo získat i hlasové zprávy, ve kterých ubrečená Adel ospravedlňuje své činy.

„Já nemůžu za to, že mi to morčátko prostě umřelo. Proč mě s tím pořád všichni deptáte? Myslíte si, že to je pro mě jednoduché? Kam jsem ho měla dát, když nemám zahradu,“ vzlyká ve zprávách Adel snažící se vykličkovat ze situace. „Co jsem měla dělat ty krávo blbá? Co se staráš o mého pejska? O něho je dobře postaráno. Starej se o sebe a přestaň mě šikanovat,“ doplňuje Adel. Dle kritiků je Adel nepoučitelná a psychicky narušená osoba. Po spravedlnosti a odebrání jejího psa volá většina.

Témata: Shopaholic adel