Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Shopaholicadel přichází o followery. | foto: instagram.com/shopaholicadel_official

Shopaholic Adel napadlo na ulici několik mužů. Toto je už za hranou, tvrdí veřejnost

Shopaholic Adel se nedávno nechala slyšet, že ji nějací muži slovně a prý i lehce fyzicky napadli. Mladíci ji údajně několik minut otravovali, strkali jí telefon do obličeje a hrubě ji uráželi. Ačkoliv Adel nemá moc příznivců, většina jejích sledujících odsuzuje chování útočníků. Tohle si nezaslouží, tvrdí někteří.
  14:15

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel si v posledních týdnech prožívá doopravdy krušné období. Potýkat se musí s trestním oznámením, které na ni podal její bývalý partner David Pražák a s drsnou kritikou veřejnosti na její neotřelé chování. To, co se jí však stalo nyní, je už dle většiny příliš. Tentokrát veřejnost nehaní Adel, ale mladíky, kteří ji napadli. Ačkoliv Adel na vinně není, řešit to už zřejmě dál nechce.

Mnozí si zřejmě řeknou, že si za hejtry může Adel sama. Rozhodně svým chováním přispívá nenávisti, kterou vůči ní většina má. Adel svým chováním často pobuřuje a uráží mnohé uživatele na sítích, další influencery a dokonce i své partnery. Nejen Adel se však chová hrubě a s neúctou. To, že má hejtry, je logické, někteří však s urážkami na její osobu zachází už příliš daleko. Nejen, že se do ní pouští anonymně na internetu, ale konfrontují ji i na ulici.

Adel se nedávno dostala do dosti nepříjemné situace. Když se procházela po pražských ulicích, obklíčilo ji několik neznámých mužů. Ti hned vytáhli telefony a začali Adel obtěžovat. Nechtěli se s ní však vyfotit. S telefony v ruce přiběhli za Adel a začali jí pokládat zvláštní otázky. „Adel koho vykouříš dneska? Ukaž zuby, ukaž zuby,“ konfrontuje muž Adel. Ta se snažila v klidu odejít, přičemž muže přesvědčovala, aby ji nechali na pokoji. Když jim řekla, že na ně zavolá policii, vysmáli se jí.

Adel se snažila dle většiny situaci tentokrát vyřešit rozumně a v klidu. „Přestaňte mě otravovat nebo zavolám policii. Můžete mě nechat? Nic vám nedělám, nic vám nedělám,“ snaží se bezradná Adel přesvědčit muže, aby ji nechali na pokoji. Po chvilce ji muži opustili a Adel se povedlo odejít. Na videu jdou slyšet pouze slovní urážky a vidět zjevné narušování osobního prostoru Adel. K přímému fyzickému napadení však ve videu nedošlo. Adel se k incidentu vyjádřila na svém TikToku kde tvrdí, že do ní i strkali.

V popisku videa se nechala slyšet, že je z incidentu stále vyklepaná. Je prý zklamaná z českého národa, jelikož jí nikdo z přihlížejících kolemjdoucích nepomohl. „Nějaký debilové mě obklíčili, začali si mě natáčet na telefon a začali mi říkat, ať jim ukážu zoubky, vykouřím jim ho a tak dále. Strkali do mě a nechtěli mě pustit,“ vysvětluje Adel ve videu, co se stalo. Zároveň se nechala slyšet, že byla z celého incidentu zřejmě tak nervózní, že na útočníky ani nezvládla zavolat policii. „Tohle je už obtěžování na veřejnosti. Sahat na mě, natáčet si mě a říkat takové věci. To nemůžete, příště tu policii už fakt zavolám,“ pokračuje Adel.

@shopaholicadel030

TOHLE UŽ BYLO OBTĚŽOVÁNÍ A ŠIKANA NA VEŘEJNOSTI, LIDI U TÝ RESTOURACE ČUMĚLI A NEUDĚLI NIC NIKDO MI NEPOMOHL, ČESKÝ NÁROD A STÁT STOJÍ ZA HOVNO, JSEM V ŠOKU S TOHO A KLEPU SE…

♬ Loose Change - Devin Kennedy

Veřejnost je v této kauze z většiny na straně Adel. Pokud se chce internet zbavit Adel, toto rozhodně není ta správná cesta, komentují někteří. „Ačkoliv se Adéla chová tak, jak se chová, tohle by se dít nemělo. Za mě ty lidi jenom ukázali, že jsou stejní jako ona,“ píše do komentářů pod video youtubera Davida Dvořáka jedna uživatelka. „Výjimečně mi ji je lito a souhlasím s ní,“ píše další.